סקוטים זה אנגלים..לשעבר אירים..
כי הסקוטים הם שבט אירי שהתיישב בדרום אנגליה. ובקשר לכך ששוער רואה את כל המגרש..אף שוער לא היה למאמן..! אלא אם כן ברח לי מישהו.! כי הם לא צריכים לנוע כל הזמן כדי להיות פנויים. הם לא שומרים על חלוצים. הם כמעט ולא מחפשים את שער היריב למעט אלה שעולים בבעיטות קרן. עם זאת זה איננו מפחית מיכולת הפרשנות של בוני שלפחות על שגיא כהן הוא עדיף. כי זה רק מדבר ללא שום קשר למה שנעשה במגרש. וזה ממש לא חכמה לתאר משחק שבו רונלדו, ראול, רוברטו קרלוס, זינאדין, ועוד כמה שלא נופלים מהם..ולהבין את הפרינציפ. והיום היה על שחקן העבר, וכאן אנחנו בתחום הנוסטלגיה..יורגן קלינסמן, החי בארה"ב, שסיפר שלשחק באיטליה עם מראדונה, קרקה, ון-בסטן וחוליט- ועוד כמה כוכבים שאני כבר לא זוכר כעת היה חוויה בלתי רגילה והאיטלקיות זכו בכל התארים. אז מי זה שגיא כהן..בשבילנו.! שראינו כבר את בובי צ´רלטון ואת סטנלי מתיוס מתעתע שלא לדבר על שייע..שייע. וחודורוב..המעופף..! וויוה בובי מור..! קטנים עלינו..אז שמגי תביא הנה סופרות..ואנחנו ניזכר לנצח ב´אל אל ישראל´.! מי ישכח את אנגליה הצעירה, 0:4 וולס. ואפילו הייתי בר"ג כשמכבי שיחקה עם קרוזירו מברזיל..! וז´לז´ניצר--מיוגוסלביה של טיטו..!! וב-31 ביולי 1956 כששיחקו נגד רוסיה..אז פשיק ונעמי בדיוק התחתנו בקיבוץ ולא נסענו..! כי לא היתה הסעה בגלל זה. אבל גרשון ויגאל ז"ל כן נסעו והספיקו לחזור באמצע החתונה.! זהו- 70 שניות על כדורגל..אז מי זו אדיבה גפן..! וזה בלי תוספת זמן..! ועיקר שכחתי שמה שצריך בפורום הזה שלנו..הוא: ´מימד של רעננות´ כדברי זוהייר איש עכו.! [נבדק]