ומה כשאין תוצאות?

solola

New member
ומה כשאין תוצאות?

מה אני אמורה לעשות אם אני שבוע שלם בדיאטה, צועדת שעה כל יום, אוכלת רק מה שצריך, ואף לא גרם? איזו מוטיבציה דמיונית אמורה להחזיק את הדיאטה הזו? ואם אני מתלוננת אני גם מרחמת על עצמי וכדאי שאני אפסיק לחשוב על זה. אבל אלה החיים שלי, וזה פשוט לא מצליח.

מנסיון אני אומר

למדתי הרבה על תזונה ודיאטה.וזה אומר שכל גוף פועל אחרת מהשני ויש אחד שיכול להוריד יפה ומהר ויש שלאט לאט.אך זה ברור אם מדובר שאת שוקלת מעל המותר,אז אל תפסיקי אם האירובי,ותאכלי מסודר.ואז בטוח שתרדי בסוף.ובהצלחה.(יש גוף שבתחילה לא מגיב,ופתאום הוא נותן את המכה שלו.)

infectedbitch

New member
לספר לך סיפור?

אני עכשיו כמעט חודש וחצי בדיאטה. אני רוצה להגיד לך שפעם הראשונה שעליתי על המקשל מאז הדיאטה- זה היה בדיוק שבוע אחרי ,בלי משברים,בלי נפילות. אכלתי מסודר,הכל היה טוב. עליתי למשקל ו...עליתי חצי קילו!!! חצי קילו של עלייה. איך אני מסבירה את זה? יש מיליון סיבות . מה אכפת לי? העיקר ששבוע אחרי זה ירדתי קילו וחצי. ועד היום ירדתי רק שלושה קילו. קצב הירידה שלי איטי. אני יודעת

תראי מה לי קרה....

אני כבר חודש כמעט בדיאטה, בשבוע הראשון של הדיאטה ירדתי 3 ק"ג!!! בשבוע!! כולם אמרו לי שזה מהר מידי וזה לא טוב... מאז ירדתי רק עוד קילו אחד, מבינה..? 4 ק"ג בחודש, הירידה שלי היא איטית בטירוף, גם היתה פעם אחת שעליתי קילו בלי שמץ של מושג איך אבל הוא ירד אח"כ.. הדיאטה שלי פשוט ניתקעה אבל יש לי סלבנות כי אני יודעת שבסוף אני אגיע למשקל שאני רוצה.. את צריכה סבלנות והרבה, אל תישברי!! דיאטה זה לא חיים קלים...

דיאטה שבוע

שינוי אורח חיים זה לא לשבוע . המשיכי בשמירה על תפריט נכון + פעילות גופנית כחלק מאורח חיים ולא בלחץ "נו, מתי נרעה תוצאות "..... ותראי שיקח עוד כמה ימים או כמה שזה יהיה וזה יבוא. צריך להתיחס לתהליך בנחת, ולא בלחץ, אז זה יבוא.... בהצלחה

לרוני ברוך התזונאית

מסכימה לחלוטין עם תשובתך. אך מה קורה אחרי חודשים????? אני מתאמנת חודשיים כמעט (3-4 ספינינג בשבוע..) צורכת בין 1200 ל- 1500 קלוריות ביום שותה הרבה מים משתדלת לחלק את הארוחות ל- 4-5 ארוחות אוכלת דגנים מלאים, חלבונים פחממות מעט שומנים וירדתי 700 גרם !!! חודשיים רוני ח-ו-ד-ש-י-י-ם !!! מה תגידי על זה??
יכול להיות שזהו? בגלל דיאטות כאסח שעשיתי בעבר (2 שבהן ירדתי ועליתי) דפקתי תגוף?? לא ארד יותר?

SweetBerryGirl

New member
סתם משערת

אולי את צריכה לאכול קצת פחות? וללכת לספינינג קצת יותר?

Infin1ty

New member
יש מצב שאת בכלל לא סופרת נכון את

הקלוריות, כמו כמעט כולם.

תשובה לשאלה

הסיפור האישי שלך מרשים אך עדיין חסרים נתונים רבים- פעילות בלוטת תריס? ועוד , לכן הפורום הוא לא המקום להתיחס באופן פרטני. ניתן להגיע אלינו-6973533

solola

New member
תודה לכולם!

לא ציפיתי לראות תגובות.. ובכן, בשבוע התכוונתי למהלך השבוע עד לסופשבוע שבו אני נשקלת, אני בדיאטה כבר הרבה יותר משבוע. והסיפור שלי דומה לשל אביבית אני מניחה, רק שאני צורכת פחות קלוריות לרוב (אני חושבת.). אז אם כבר נשאלת, בלוטת התריס שלי גם לא מתפקדת יותר מדיי. בכל אופן, כבר כתבתי פה לפני זמן קצר ונאמר לי לא לרחם על עצמי. אני עושה מחר בדיקות דם כדי לראות למה אני לא יורדת. אבל אני חושבת שהרחמים העצמיים שלי אמנם לא עוזרים לשומדבר אבל דיי מוצדקים. אני חושבת שאני עושה הרבה וזה מתסכל בטירוף במשך שבועות לא לראות הבדל. כשגם כשיש הבדל מדובר בחצי קילו בשבוע בערך, זה הקצב שלי. מדכא תחת. אני כל פעם מצפה למצוא פה פתרונות פלא אבל כנראה שאין ברירה אלא להמשיך? כן, כי אחרת אני מיד משמינה. תודה לכולם, שוב :)

קצב ירידה במשקל

כפי שאת מציינת יש לך בעיתיות עם בלוטת התריס . בנוסף יש לציין שירידת משקל מומלצת וטובה היא ירידת משקל של חצי ק"ג בשבוע כך שאם את יורדת חצי קג בהתמדה זה מצויין. אל תהיי מדוכאת, רק התמדה וחשוב לציין שיש להתמיד בפעילות גופנית.

למעלה