ומה יהיה מחר?

עציון

New member
ומה יהיה מחר?

הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 18:20 24/02 • ערב לבן לכולם - עידכון תחזיתו ערן ח11 וו (6) השיא עדיין לפנינו. שני שלושה גלים לפנינו: הראשון עד מחר בבוקר עם גשם ושלג כבד, השני מחר מאחה"צ עד רביעי בבוקר - שיא הסערה, והשלישי בעיקר גשם ממוצאי רביעי עד צהרי חמישי. אזהרות - ים סוער, משבי רוח של 100-80 קמ"ש כולל רוחות צד חזקות, סכנת החלקה בכבישים רטובים ו / או מושלגים, סכנת שטפונות בנחלים והצפות במקומות נמוכים, מגבלות ראות וערפל בהרים. הערב והלילה - סוער עם ממטרים לסרוגין מלווים ברד סופות רעמים יחידות ומשבי רוח עזים עד 100 קמ"ש מכיוון מערב-דרום מערב. שלגים בינוניים-כבדים יירדו בכל הרי הארץ שמעל 600 מ' והשלג ייערם על הקרקע. להערכתי לא מדובר על שלג רציף אבל בשל הטמפ' הנמוכות השלג יעערם פעם אחר פעם ועד הבוקר צפוי לכסות את ההרים בעובי של 20-10 ס"מ. יש אפשרות לשלג קל או שלג מעורב בגשם גם בהרים שגובהם 600-500 מ'. ים סוער עם גלים של 5 מ'. מחר - סוער עם ממטרים לפרקים ורוחות דרום מערביות עד מערביות חזקות. תתחוללנה סופות רעמים מלוות בברד בתדירות גבוהה במיוחד משעות אחה"צ. בהרים יוסיף לרדת שלג לפרקים כאשר מדי פעם הוא עשוי להיות מעורב בגשם / ברד / סליט. משעות אחה"צ תתעצם הסערה ושלג כבד ונקי יירד וייערם בכל ההרים מעל 550 מ' לגובה של 30 - 15 ס"מ, ומחר בערב-לילה ייתכנו שלגים גם בגבהים של 400-550 מ' כולל בכרמל הגבוה ובכל הרי הגליל התחתון. שלג עשוי לרדת מחר בערב-לילה גם בהרי אילת (שלמה, חיזקיה). סכנת הצפות במקומות נמוכים וסכננה ממשית לשטפונות בכל נחלי הנגב הערבה ומדבר יהודה. הים סוער עם גלים של 5-4 מ'. טמפ' מים סביב 16.5 מ"צ. יום רביעי - בשעות הבוקר המוקדמות עדיין סוער ומושלג בהרים מעל 500 מ'. לקראת צהריים ייפסק השלג בהרים שמתחת לגובה 900 מ' אך שלג עדיין צפוי עד אחה"צ בהרים מעל 900 מ' במיוחד בהרי הצפון. גשמים ימשיכו לרדת לפרקים אך עוצמתם תיחלש. בשעות הבוקר עדיין צפויות ס"ר מלוות ברד. סכנת שטפונות בכל נחלי הדרום ובמדבר יהודה והצפות במקומות נמוכים. בשעות הערב יגדלו ההפוגות בין הגשמים והם ייעשו מקומיים. הים עדיין רוגש אך יירד בהדרגה ל 3 מ'. יום חמישי - מעונן חלקית ועליה קלה של הטמפ' אך עדיין קר מהרגיל. עד הצהריים עדיין צפויים גשמים מקומיים שיתרכזו בהדרגה במרכז הארץ ובנגב. לרוב בעוצמה קלה. רוח צפונית מערבית מתונה. בחרמון עדיין צפוי שלג קל. לקראת אחה"צ -ערב ייפסק הגשם. בלילה חשש לקרה ולהצטברות קרח בכבישים בהרים. הים יירד ל 2 מ'. עדיין סכנת שטפונות בנגב בערבה ובמדבר יהודה. יום שישי - התייצבות מהירה - מעונן חלקית עד בהיר עם ירידה בלחות ועליה בטמפ'. בלילה קר עם חשש לקרה. רוח צפונית מזרחית עד מזרחית קלה עד מתונה. שבת - בהיר עד מעונן חלקית בעננות גבוהה . תחול עליה משמעותית של הטמפ' וירידה בלחות. רוח מזרחית עד דרומית מזרחית מתונה עם משבים ערים. יום ראשון - מעונן חלקית בעננות גבוהה ובינונית. שקע שרבי יתקרב לחופי הארץ ויגרום למז"א חם ויבש מהרגיל - קצת קשה להאמין אבל זה יקרה עוד 6 ימים. רוח דרומית מזריחית מתונה וזמנית ערה ובמשך היום ייתכן אובך. תסקיר סינופטי - שקע עמוק מללווה באפיק קר ועמוק ברום מעל מזרח ים תיכון גורמים למז"א קר סוער ומושלג באזורנו.
 

עציון

New member
קישתא. לכי לישון...כבר 9 וחצי...

מה קרה לך? תמיד את כבר חורפת בשעה כזו?
 

arem12

New member
ממשש מענינים אתם

ומה איכפת לנו מזג אויר העיקר בריאות ואולי עוד כמה
בכינרת ואז נהיה גם מאושרים ערב טוב לכם
 
זה טבעי גי'פי, דעי לך שהפורום

שלנו נודע ברבים ויש מלא'ן תאלפים שקוראים אפילו מבלי להשתתף. חוץ מיזה שאנחנו הולכים להקים תת פורום לתמיכה במכורים. ההרשמה תחל תתכונני.
 
סיגליהיא, אני קוראת אותך לסדר

לא קראת את התחזית של עציון? כתוב שבשבת יהיה בהיר עד מעונן חלקית. ז"א שסוף סוף נוכל לצאת מהבית קצת.
 

jif

New member
הלוואי

בשבת עושים את מסיבת ההפתעה לחמותי, בחיפה.מקווה שיהיה אפשר לצאת קצת החוצה. אני כבר מתחרפנת בבית
 
איזה סדר? ../images/Emo8.gif../images/Emo12.gif

בגלל הגשם להיות נעולים? מוזר לי מאוד. אני ובעלי דווקא בגשם מניעים הרכב ונוסעים לראות את כל האגמים והשטפון בכל חור. גשם זו לא סיבה להשאר תקוע, לדעתי החום היא סיבה. בחום אני מעדיפה מזגן וקור אבל כשקר זה ה מזג אויר בהא הידיעה. מ'מלה קוראת אותי לסדר פ ס ח ? מעכשיו?
 

jif

New member
ועוד איך נעולים

שחר שלי יושבת מאובנת באוטו מרוב בגדים
וכל יציאה איתה מהבית עושה לי נקיפות מצפון בגלל החשש להתקררות (גם ככה עשינו חופשי חודשי אצל הרופא). אז מה נשאר לעשות
לטפס על הקירות בבית מרוב שיעמום
. כמה פעמים אפשר לראות "פים פם פה" בלי להתחרפן
ותאמיני לי סיגלי, שגם אני מעדיפה להסתובב בקור
בחוץ מאשר בחום
 

עציון

New member
מגיע לך!!!!

משועממת? בטח. מזמינים אותך לבית ההורים. לא באה. אצלינו לא משתעממים. אז תשבי עם הפים פם שלך ותפמפמי עד שתשברי....
 
מה רע ב "פים פם?" ../images/Emo12.gif

אפילו אמא שלי רואה יחד עם מוצית שלי את הופ. כמה שטותי לפחות מחוייך, בלי פוליטיקה ועם הרבה שירים אחלה תוכניות יש שם. תנסה עציון לא תתאכזב!
 

arem12

New member
האמת עם הופ

אני יכולה לקבל מחלת לב. לא יכולה לשמוע את זה יותר
 
בשבת מניעים את האוטו ונוסעים?

לנו זה בלתי אפשרי ובטח גם לכם. באמצע השבוע זה כבר סיפור אחר
 
אין לי מושג מי מכם שומר ומי לא

אני לא מניעה האוטו בשבת ונוסעת, אבל בשנים קודמות כן הייתי עושה. אפשר לעשות טיולים רגליים עם מגפיים גדולות ולרוץ בגשם עם מטריה ענקית. הכל בתנאי שלבושים היטב , אחרי אוכל עם שקית נשנושים והשמיים הם הגבול. אצלנו באילת גשם זה אטרקציה וישנו נחל אכזב שנקרא נחל השחמון, כשגשום וכבר מתחיל לזרום שם מים אז כל אילתי רץ לנחל הזה. הכי מצחיק זה איזור המלונות שהופך להיות מוצף לחלוטין ואז מחלצים אנשים עם סירות וכאלה. (אילת למי שלא יודע יושבת על הר ואיזור המלונות נצא ממש למטה וזה מה שגורם למים להקוות באיזור הזה.)
 

jif

New member
בימי גשם../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

הטיולים היחידים שאני עושה זה בין חדר הילדים, המטבח והסלון ותאמיני לי שמדובר במסלול קשה ביותר
 
למעלה