ומה השריטה שלכם?

ומה השריטה שלכם?

חשבתי וחשבתי....לי אין שריטה
אני נורמלית
רק כמה דברים קטנים שמציקים לי... שוטפת ידים אחרי כל דבר תמיד כשאני מדברת בפון מליון פעם אני מעלה את הווליום למרות שהוא גבוהה אסור להפריע לי כשאני יוצאת מהמקלחת עד שאני לא יוצאת מהחדר מאורגנת כשאני יוצאת מהבית תמיד יש בי ספקות ששכחתי לעשות עוד משהו תמיד אני בודקת ששני הנחיריים שלי עובדים ונושמים נעל הפוכה חייבת לחזור למקומה מאד מסודרת כל עוד זה לא בחדר שלי אין דבר כזה בקבוק קולה פתוח רק גמור! אובססיה למחשב ולפון שלי קנאית לדברים שלי בטרוף חייבת שהשער יהיה כמו אני אוהבת אחרת אני חוטפת עצבים ויכולה גם לפנות בוקר לחפוף מה שמזכיר לי שאני בחיים לא ישנה עם שער רטוב לא יכולה לנוח כשיש לי דברים לעשות מתעצבנת שלא עונים לי להודעה או לפון או בשיחה כשאזכר בעוד אודיע

גם לי יש את הקטע הזה,

שאני מאוד אובססיבית לדברים ששיכים לי כמו פון ובגדים וכל מיני דברים כאלה

ש חף

New member
יכלתי

לכתוב ספר על השריטה שלך! יש לי מליון שריטות,אני אחכה לזמן רגוע יותר כדי לכתוב. <יש לציין שעניתי לך היום באמצע שיעור רק בגלל הקריזה שידעתי שתחטפי עלי אם לא>

נרקי

New member
"רק אני והשריטה שלי"../images/Emo67.gif

לא משנה חורף או קיץ. תמיד אני ארדם עם פוך. וחלון סגור. בלי מאוורר

נרקי

New member
וואה וואה אתה לא נורמלי../images/Emo6.gif

אני דקה עם מאוורר או מזגן מתחילה להתעטש חמישה ימים אחרי
שונאת רוח!!!

מותר לי

New member
יש לי יש לי ../images/Emo3.gif

הסוכר חייב להיות נקי - לא נכנסת אליו כפית עם תבלינים/ קפה/ תה, ואפילו לא כפית שהיא "סתם" רטובה במים ארון הבגדים חייב להיות מסודר וחייב להיות עם הקיפולים שלי! מה שלא אני קיפלתי אני "מפרקת" ומקפלת שוב (ופעם אחת היו לי 3 מכונות שבן זוגי קיפל, ואני פירקתי את הכל וקיפלתי מחדש!
) עוד שריטה?........ לא איכפת לי איך יכינו לי את הקפה... חם, קר, חזק, חלש, מתוק, נטול סוכר, על חלב, על מים, שחור, נמס, גרגירים... העיקר שיהיה קפה! אבל התה?? חייב להיות חזק! וכמה שיותר!

למעלה