ומה הפחד שלכם?

imagine

New member
ומה הפחד שלכם?

אני זוכרת את אותו היום, איפשהו שם בשנת 1990 שנינשכתי קלות מאותו פודל שחור ומאז הסיוט הגדול שלי כלבים. קטנים, גדולים, שעירים, קופצניים מכולם אני מפחדת, מכולם. הפחד הזה ממש התחיל להגביל אותי במושב שלי אני מפחדת ללכת לבד בגלל כל הכלבים שמסתובבים פה חופשיים, בלי רצועה, בלי בעלים. ועוד לא הזכרתי את האמסטף שמלפני שנה נהיה שכן שלי! אתמול אחותי חוזרת הביתה מתנשפת, ``6 כלבים רדפו אחרי ליד השכנים והייתי צריכה לעשות עיקוף דרך הדואר``, מסכנה, תחשבו 6 כלבים רצים אחריכם והיא בפניקה כמוני. גם מגובה פחדתי פעם, אבל מאז הטיול השנתי שהלכתי על גשר חבלים ועשיתי אומגה, הפחד הזה נשאר מאחורה. ועכשיו תסתכלו על הטופיק ותענו לי, מה הפחד שלכם?

lowealpine

New member
אל תצחקו, אבל...

לישון עם כפות רגליים לא מכוסות. כן, אני יודעת שזה מצחיק, אבל יש לי תאוריה שלמה על המפלצת של כפות הרגליים. אני אפסיק לעשות מעצמי צחוק עכשיו lowe

imagine

New member
כן תסברי את עצמך

ואם לא אני בקשר טוב עם הרבה מפלצות - מפלצת העוגיות, מפלצת החושך וגם, כן-כן, גם מפלצת כפות הרגליים!

וגם אני מפחחדת מ...

דגים!! איכס..אני עוד זוכרת את הלילה ההוא כשהייתי בת 5 בערך, פתאום התעוררתי עם זיעה קרה בלילה כי חלמתי שיש לי דגים במיטה...וכל כך פחדתי אז רצתי למיטה של אבאמא וגם שם םחדתי שיהיו דגים! לא ברור לי איך הצלחתי לישון בסוף...אהה זה היה מפחיד! דגים פשוט מגעילים אותי. וגם יש לי פחד גבהים. אולי זה קשור לעובדה שרק בגיל ארבע עשרה אני כמעט מטר שמונים, אבל אולי זה סתם בגלל שזה מפחיד! למרות ששברתי שיא- ביום כייף ההוא, שהיה לנו בכיתה והלכנו בואדי של צאלים- חצינו גם את גשר צאלים ובגלל לחץ חברתי מכיתה, זהלקח לי בקושי 10 שניות. אני וקים פחדנו פחד מוות, ונשארנו אחרונות. סער ואמיר המעצבנים הכוונה נדנדו את הגשר מהצד השני את צרחתי- ``אם לא תנדנדו את הגשר אני לא אדבר יומיים!`` עכשיו שתבינו- אני הבנאדם הזה בכיתה שיש לו דעה מוסרית ואתית על כל דבר (ואני גאה בעצמי על כך) אני מנתחת כל דבר וכמובן- אני זאת שתמיד אומרים לה- ``נו שתקי כבר`` וזה עבד. ו...זהו! אני מפחדת שיום אחד אני אהיה אילמת..הא הא עד העונג הבא, נעמה.

imagine

New member
גשר צאלים!! זה הגשר!

זה הגשר שבטיול שנתי עברתי. כמובן שכל הילדים בשכבה שלי חייבים להיות מאוד בוגרים ולנענע את הגשר ובגללם פשוט קפאתי על הגשר ולא יכלתי לזוז, זה היה ממש מפחד. באותו זמן קיללתי את כל העולם מה שבידר המון אנשים, יופי באמת שאני מספקת לכם בידור אבל אני תקועה!!, חוץ מזה חברה שלי צילמה אותי על הגשר אבל בגלל שזה היה מרחוק והטיפשה לא שמה לב שיש לה זום לא רואים אותי, אבל כל מי שרואה את התמונה היא מצביעה ואומרת: ``זאת לילך עוברת את הגשר``. גם האוגמה היה משהו ספונטני ביותר, באתי בכוונה של ``אני לא עושה כלום`` ופתאום אמרתי, יאאללה אני אעשה את זה, נקשרתי לאוגמה ובדיוק כמה חברות שלי עלו למקום של האומגה והיו בשוק שראו אותי שם, ת`אמת גם אני הייתי בשוק מעצמי, לא לדאוג דאגתי לעשות את זה עוד פעם! :)

lowealpine

New member
אוקיי

אז תראו, אני פשוט לא יכולה לישון עם כפות רגליים מחוץ לשמיכה. למען האמת, אני לא יכולה לישון אם אני לא מכוסה לגמרי (חוץ מהראש). גם בקיץ- אני מדליקה מזגן וישנה מכוסה לגמרי. כמובן שסוג השמיכה משתנה עם העונה (פוך אמיתי בחורף, פוך סינטטי בסתיו ופיקה בקיץ). זה פשוט מפחיד! אני חושבת שזה התחיל בכיתה ה`, כשהיה לי חתול שתמיד היה בא ונושך לכולם את הרגליים בלילה כדי שנשחק איתו... הבעיה היא שאני לא זוכרת אם הייתה לי את הבעיה הזאת גם לפני... ועוד משהו: אתמול גיליתי שזו לא רק הבעיה שלי! יש עוד אנשים מופרעים כמוני שמפחדים מאותה מפלצת בדיוק. הסברתי את עצמי טוב מספיק? lowe

luka

New member
מוות

לא יודעתף זה באמת באמת מפחיד אותי למות אני לא רוצה למות ועוד משהו היזדקנות..., לא רוצה להיות זקנה, לא רותה להגיע לגיל 30, כל יום הולדת מעכשיו זו מכה!

כמוני כמוך.

כיתה ב`, יום שישי אחר-הצוהריים, מרכז תל-אביב. אבא במספרה, התלוויתי אליו. לבעל המספרה יש כלב גדול ואימתני, שחור כזה, בגובה שלי, מטר 20 (לא שגבהתי מאז הרבה). צעד קט עשיתי ולחדגכיעלגחכילגחכיעלגחכי!!!! הכלב דיי ריסק לי את הרגל... מאז אני לא מסוגלת להתקרב לכלבים, אני רואה בעלי כלבים 10 מטר ממני, צועקת להם להרחיק את הכלב ממני... וגם מגבהים אני מפחדת, כשאני יותר מחצי מטר מעל האדמה (יש לי פלטפורמות של 12 סנטימ, לא נחשב נה נה נה), ואני מביטה למטה מתחילה להיות לי סחרחורת... ואני גם מפחדת שאני נגיד בלילה יושבת לבדי מול המחשב וכל הבית חשוך, שיקפוץ עלי איזשהו רוצח מאחוריי. בגלל הרבה סרטי אימה ישנתי תקופה מאד ארוכה עם סכין מתחת לכרית... וזהו think floyd מיכל

Levinzone

New member
כלבים

אותי נשך פעם כלב (אל תצחקו) בתחת!!! ישבתי עם חברה למטה בכיתה ב או ג או לא זוכרת בעצם, והשפרצתי עליה מים, והיא רצתה להשפריץ גם עלי, ואני ברחתי ממנה. בדיוק אז ירד איזה מישהו ע הכלב שלו שהיה גדול ומפחיד והוא פשוט התנפל עלי ונשך אותי בתחת!!! ואיזה שבוע אח``כ עברתי שוב באותו מקום ו3 כלבים או שניים היו שם ורדפו אחרי ונבחו. אבל זה לא הפחד שלי כי אני מתה על כלבים. הפחד שלי...אני לא יודעת ממש ממש קשה לי לחשוב על זה. אני לא חושבת שיש משהו שאני ממש ממפחדת ממנו- אני אוהבת נורא ללכת לבד בלילה, אני אוהבת סרטי אימה, אני אוהבת כלבים, לא מפחדת ממפלצות :)))...אהה אני יודעת! אבל זה לא בדיוק פחד זה יותר פוביה- כפות רגליים!! אני לא ממש מפחדת מהם אבל זה ממש מגעיל אותי!! בעעעעה גועל נפש! ואני ממש לא מבינה אנשים שעושים מסאג` ברגליים. טוב כאן באה לסופה ההודעה הממש לא נחוצה שלי.תהנו. -יעל-

זה מזכיר לי משהו ממש מצחיק ! :)

:) דבר ראשון אני בטוח שהוא נורא נהנה מזה .. דבר שני אני יודע .. כל דבר מזכיר לי משהו .. :) פעם אחת השתחררה לשכנים שלי כבשה .. והיא רצה אחרי ברחוב .. אני הייתי ככה בכיתה ו` .. ובסופו של דבר התייאשתי .. אז עצרתי .. והיא מתקדמת אליי במהירות עצומה וזה היה ממש מפחיד .. בסוף היא שינתה כיוון .. ואז איזה כלב זאב שהשתחחר גם הוא רץ אחריה ונשך אותה בתחת והיא צעקה :) כל זה קרה באמצע הרחוב וזה היה ממש ממש מצחיק

Levinzone

New member
משעשע:)

אני מרגישה ממש צורך לשאול את השאלה: למה לשכנים שלך יש כבשה!?!?!?!?!?! למהההה אלוהים למההההה תוהה לאיזה עולם הדרדרנו (התדרדרנו?) -יעל-

imagine

New member
לשכנים שלנו ולנו השתחררו עגלים

והרבה, פעם אחת בכניסה לבית שלי, ממש ליד הדלת עומד לי עגל ואני צורחת זה היה דיי מפחיד. ומתישהו שהייתי צריכה לנסוע אז חיכתי עם עוד כמה אנשים לאוטובוס ופתאום ראינו לנו פרה מסתובבת לה בכיף, ממש לידנו, ואז באו אנשים עם טרקטורים, טרקטורונים ואפילו ברגל כדי להכניס את הפרה המשוגעת בחזרה למקומה!

גם אני שואל את עצמי ...

יש להם גם ברווזים ותרנגולות ... הם גם דוסים .. הם גם לא יפים בכלל .. ואני גם לא אוהב אותם ..

Levinzone

New member
תרנגולות

אתה גר ברחוב האם או קרוב לשם? אמרו לי שיש שם חוה עם תרנגולות או משו כזה

lowealpine

New member
חיחיחיחיחי

כבשה.... יו, זה שפך אותי. אבל יש לי משהו להגיד: אם את חושבת שכלב שנושך אותך בתחת זה מצחיק, תשמעי משהו היסטרי: נשכה אותי חולדה לבנה בזרת בכיתה ב`. וניסיתי לנער אותה וזה היה כזה היסטרי!!! חבורה של ילדים קטנים ובאמצע מישהי מנערת חולדה מהזרת... וירד לי מלא דם ובדיוק באותו יום (המזל החרא שלי) היתה הפסקת מים בבי``ס לא יכולתי לשטוף את היד.. lowe משועשעת...

למעלה