ומה הלאה?...

יניר35

New member
ומה הלאה?...

שלום אני בן 37 , בעל מניות ב 2 חברות שנקלעו לקשיים והגיעו לכונס נכסים, אני באופן אישי נתבעתי על ערבויות אישיות שחתמתי לחברות אלו בסך של כ מיליון ש"ח ובנוסף קיימות ערבויות גם לבנקים שמימנו את החברות וכן חובות לשלטונות בסך של כ 2 מיליון ש"ח נוספים, לאור הבעיות הקשות ורדיפת הנושים התחלתי היום את תהליך הפש"ר עם המון חששות לגבי העתיד. לאור כל זאת, יש עניין נוסף והוא שאני סטודנט שנמצא כעת בשנה השלישית ללימודי המשפטים שלי. יש לי ברשותכם מס' שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם עשויה להיות מניעה להכשרתי כעו''ד בשלב כלשהו בין אם במהלך הפש"ר או בשנים שלאחר מכן? 2. האם הכנ"ר עשוי להחליט כי אל לי להמשיך ללמוד ולמעשה בכך לעצור את לימודיי? (עקב ההוצאה הכרוכה בתשלום ללימודים). 3. האם בשלב כלשהו במהלך כינוס הנכסים/הקפאת ההליכים בטרם ניתן צו פש"ר קיימת האפשרות לעצור את התהליך עקב הסכמות/הסדרים עם הנושים? בתודה מראש!!

תשובות!

1) היה ותוכרז פושט רגל (לא בשלב צו הכינוס) לא תוכל להיות עו"ד - חברותך בלשכה תפקע. לאחר שיסתיים הליך פשיטת הרגל, תהיה רשאי לבקש את חידוש חברותך. 2) כן! 3) כן! ניתן להגיש הצעת הסדר לנושים בטרם הכרזת הפש"ר. בהצלחה!!!

למעלה