ומה דעתכם על זה... תנו כותרת חברים באשכול זה לתמונה זו
מ מצפה לגאולה1 New member 1/2/11 #2 שלי... אופסססס הכותרת!!! מחפשים עשירי למניין או: מחפשים עשירי לתשיעי שנותר ללא בן זוג (זה כלבים הומואים?!)
שלי... אופסססס הכותרת!!! מחפשים עשירי למניין או: מחפשים עשירי לתשיעי שנותר ללא בן זוג (זה כלבים הומואים?!)
ב בחור אהוב New member 1/2/11 #3 המשפחתית החדשה. "רנו 9" קבלו אותה במהדורה מוגבלת. כנסו עכשיו לאחת מחניויות דוג לי/אוטו דוג ורכשו את המשפחתית החדשה ב 9 תשלומים שווים. אל תחמיצו....
המשפחתית החדשה. "רנו 9" קבלו אותה במהדורה מוגבלת. כנסו עכשיו לאחת מחניויות דוג לי/אוטו דוג ורכשו את המשפחתית החדשה ב 9 תשלומים שווים. אל תחמיצו....
מ מצפה לגאולה1 New member 1/2/11 #5 חחחחח - רעיון לחברת רנו רשום את הזכויות על שמך ובבוא היום תעשה מזה אחלה $... חחחחחחח
ט טיףטף2 New member 1/2/11 #4 תמיד דופקים אותנו השחורים..... הכוונה שבמקום שישבו במכונית מקדימה הם בתא מטען...
ס ספר ריק New member 1/2/11 #7 דעתי היא שהם מתוקים בונבוניירות אחד-אחד ../images/Emo3.gif הכותרת שלי: "הזזנו את הראש יותר מדיי אז זרקו אותנו לבגאז'"
דעתי היא שהם מתוקים בונבוניירות אחד-אחד ../images/Emo3.gif הכותרת שלי: "הזזנו את הראש יותר מדיי אז זרקו אותנו לבגאז'"