ומה בתיק?

Black Star

New member
ומה בתיק?

טוב, האמת שהסקר הזה יישמע די מפגר, אבל מה לעשות, 6 בבוקר ואנוכי מעלה רעיונות די פסיכיים. ככה זה. הסקר הזה היה בפורום של רקדנים, אבל אני תוהה מה יהיו התשובות פה... מה יש לכם בתיק? כאילו, כלללל מה שיש לכם בתיק. פשוט תביאו אותו ותרוקנו את תכולתו לתוך ההודעה שלכם. תמיד מוצאים דברים מעניינים... ואם מישהו רוקד, אז יהיה נורא נחמד בכלל אם הוא יכתוב מה הוא סוחב איתו לשיעורי ריקוד :) יאללה ביי יעלי השפוכה עד אימה

Hell is beige

New member
או-קיי..

אז לי אין תיק, אלא ארנק כיס, ויש בו: - כסף - 2 כרטיסי תלמיד - כרטיסי ביקור - קונדום - כזה דף קטן מגניב עם קריקטורות - 20 שקל ישנים (כאילו, השטרות הקודמים) - ספרון טלפונים - חצי שקל עם הראש של רוטשילד - 10 ש``ח הנחה בכניסה לקאט באלו - כרטיס ספריה - את המפרט המגניב שלי (עשוי מנחושת, ייההה) וזהו... החמשוש מפרט

Castro Girl

New member
אני שמה בתיק...

איפור, מסרק, ארנק, נייד, עט, דפים, מסטיקים, סוכריות, תחבושות, נייר טואלט, מפתחות

את התיק שלי

אני א-ף פעם לא מרוקנת, נראה לי יש שם דברים שמתחילים להעלות עובש. אני דיי זוכרת בעל פה מה *תמיד* יש בתיק שלי: דיסקמן, דיסקים, אוזניות, קלמר בלי הרבה עטים, יומן, משקפי שמש, עפרון שחור לעיניים, בקבוק לקה שחור, מפתחות לבית, סיגריות, ספר רשימות קטן, טמפונים, מצית, ג`ל לשיער (אף פעם אתם לא יודעים מתי תזדקקו לזה) ומברשת שיער... וכמובן ארנק שבתוכו יש כסף (לפעמים), כרטיס תלמיד, כרטיס צילום והמוןןןןןןןןןןן תמונות ככה שיהיה אפשר לשחק ``רביעיות`` :) לפעמים פלאפון, כשיש לי... וזה נדיר. זהו love think floyd מיכל

kirk hammet

New member
כלום כלום כלום

חוץ מהספרים שם .... יש הרבה זבל ... עט שבור , ניירות מקומטים לגמריי , כמה עטים (קלמר אין לבחור ..) וזהו .... אולי יש שם מושבה של זבובי בית ולא גיליתי אותה ....

Deadly Silence

New member
הכול

אני חושבת שאני די ממחישה את האימרה של-לקחת את כל הבית. אז ככה... -דיסקמן, דיסקים, בטריות נוספות. -מצלמה, פילים נוספים. -ספר שאני קוראת באותה תקופה. -קלמר עם שתיים וחצי עטים. -סקצ` בוק, עפרונות. -פלאפון. -מפתחות. -יומן מלא בתמונות, פתקים נוסטלגיים,מילים לשירים שאני אוהבת במיוחד... -וארנק עם קצת כסף ומפרט (שאני בדרך כלל לועסת). And meny meny more רעות

Levinzone

New member
many

המממ מה יש לי בתיק? הנה לכם: חולצת בי``ס מחשבון מחברות ספר תנ``ך (למה??) מלא פתקים מפוזרים יומן מטרייה טישו מראה שפתון מסטיקים ארנק ומפתחות כשאני לא בבית!

מה המטרה בעצם של הסקר?

``הראה לי את תיקך ואראה לך איזה מן בנאדם אתה``? בלי להעליב או שומדבר, אני תוהה (וזה לא בטון מזלזל!)

בתיק של הבצפר

יש לי, מלא דפי עבודה ודפי פוליו, בערך בכל המקצועות שאני לומדת, שאני התעצלתי בערך לפני חודש לשים אותם בקלסר בערך בכל המקצועות. דאורדורנט (איך לעזאזל כותבים את המילה הזו?), מברשת, טמפונים, חולצה להחלפה לשיעור ספורט (אי אפשר לדעת מתי ינחת עליך שיעור ספורט...), קלמר צהוב בצורת עכבר, סנדביצ`ים מפוארים שאבא שלי מכין, סקצ`-בוק (גם את זה איך כותבים?), מפתחות, כפפות, טלקארד (לא, אין לי פלאפון לשמחתי). בי נעם

flowr..

New member
טוב...

בתיק שלי יש בעיקר ספרים ומחברות... וחוץ מזה יש לי קלמר ויומן שמשמש למפיג שיעמום בשיעור, עם כל הדברים שאני כותבת בו. וחוץ מזה, בתא היותר קטן של התיק שלי יש לי ווקמן, מטריה, שקית שהייתה בה חתיכת עוגה שחברה שלי הביאה לי ליום-הולדת (והשקית נשארה בתיק שלי), ופתק-אישור מאמא שלי על איזה יום שבו הייתי חולה ולא באתי לבי``ס. ובתא היותר קטן של התיק שלי... יש לי צרור מפתחות, עם כל מיני מחזיקי מפתחות, ארנק קטן, קוקיה לשיעור התעמלות, ומראה (למקרי חירום!) וזה הכל.... ומבחוץ לתיק שלי רקמתי את השם שלי, אם זה מעניין מישהו... *******************************************************************

Black Star

New member
אצלי בתיק

שכחתי לגמרי לספר מה יש לי בתיק. טוב, אז יש דברים שתמיד אצלי, אני מעבירה מתיק לתיק: * ארנק ובתוכו כסף (לפעמים המון, לפעמים מעט), חופשי חודשי, כרטיסיה לת``א, חלק קטן מאוסף הכרטיסיות שלי (גם כן אוסף), כרטיס קורא של ספרית בי``ס (אולי איבדתי אותו, בעצם...מי יודע), טלכרט, המון קבלות וכרטיסים ישנים מכל מיני דברים. * מברשת שיער * דיאודורנט * תיק איפור קטן (למרות שאני כמעט אף פעם לא מתאפרת, ואם כן ממש ממש מעט) ובתוכו מסקרה, עיפרון, צלליות, ליפ גלוס, רשתות לשיער, גומיות וסיכות לשיער... * מיני דיסק + דיסקים, אני חייבת שהוא יהיה איתי תמיד.. * פלאפון * מסטיקים * מפתח לבית * קרם ידיים * בליסטקס (הכי מאסט!) זהו, נראה לי.. :) יעלי.

קרם ידיים ? צלליות ? תיק איפור ?!

אנחנו מדברים על התיק של הבי``ס כן ? דיאודורנט ? שמים את זה בבוקר ... נ.ב מה זה ליפ גלוס ? ומה זה מסקרה ?

יא חתיכת גבר...

דיאודורנט, אפילו ששמים בבוקר, אי אפשר לדעת מתי נזדקק ל``ריפיל``, אבל אני אישית אף פעם לא סוחבת עליי דיאודורנט. ליפ גלוס זה שפתון. מסקרה - דבר יאקי כזה לריסים, שיער וכאלה.

למה לסחוב בתיק שפתון ?

או בשבילך .. למה לסחוב ליפ גלוס בתיק ? ומסקרה נזכרתי מה זה אחרי שכתבתי את ההודעה ... אני כל פעם שוכח ...

lowealpine

New member
בתיק??? אממ...

*ספרים *מחברות *מיני דיסק ודיסקים (גם חייבת, לא יכולה בלי מוסיקה) *ארנק *פתקים *ציור של דונלד-דאק *מקל ארטיק מעוצב בצורה אומנותית *עטיפות של מסטיקים (אורביט לילדים, הירוק). ו..זהו, נראה לי... אה, וקלמר

למעלה