ומה אתם אומרים על...

• פותח הנושא r216
  • פורסם בתאריך

r216

New member
ומה אתם אומרים על...

מה דעתכם על חמת גדר? אתם לא חושבים שיש במים דברים שעלולים לגרום להתקף? לפני ההתקף הראשון שלי הייתי שם ומאז...הייתי פעם נוספת בדיוק לעשר דקות בתוך המים! יש שם ככ הרבה אבץ!!! יש משהו שנמנע מחמת גדר או מתכשירים עם אבץ?? אם כבר דיברתם כאן על רוזמרין...

מסודי17

New member
הייתי ברביעי האחרון בחמי געש

שזה אותו עקרון , אותם מים (ואותו ריח של ביצה קשה :D) . ולא היה כלום , הכל בסדר גמור , ברוך השם . ממה שאני יודע זה מסוכן לחולי לחץ דם ולב , לא אפילפסיה

ענת71

New member
אני לא לוקחת סיכון.

אני לא חושבת שהחומר מסוכן. אבל כשנכנסים לבריכות עלולים להחליק ולשבור רגל או יד (לא עלנו) לפני כמה חודשים נכנסתי לבריכות בחמת גדר. התנתקתי לכמה שניות והחלקתי בנס לא קרה לי כלום.

לי היו 3 התקפים במים

ובגלל זה פעמיים אושפזתי בטיפול נמרץ-מים בראות... אבל עדין אם אני הולכת לים/בריכה אני פשוט תמיד בליווי.

אמא של ס

New member
אפרופו מים

בתי קבלה 3 פעמים התקפים בזמן המקלחת. מאז היא בשלבי החלפת כדורים לטופומקס ונראה בשלב זה שאנחנו במסלול הנכון. למרות זאת בתי לא נכנסת למקלחת לפני שהיא מודיעה לי (בת 14)ואז אני נמצאת במצב קשוב באזור ליד האמבטיה שמא חס וחלילה היא תפול.אני פשוט לא לוקחת סיכון. מה דעתכם?

ענת71

New member
בזמן שנכנסים למקלחת:

לא כדאי לנעול את חדר האבטיה במפתח. גם כשאני נכנסת להתקלח לפעמים אני מתנתקת לכמה שניות ולא יודעת היכן אני נמצאת. הכי בטוח שהדלת לא תיהיה נעולה.

בהחלט את צודקת אבץ הוא חומר מעורר

ידוע שאנשים אפילפטים שנירקחו להם תכשירים טבעיים נגד הצטננות המכילים אבץ עלידי נטורופתים בחנויות של חברה מסוימת גדולה מצאו עצמם בבית חולים עם התקפים ממושכים הידיעה פורסמה בעיתון לפני שלוש שנים אם אני לא טועה. ידוע גם על בית חולים גדול בארץ שנותנים לילדים אפילפטים ממרח של אומגה 3 המכיל חומרים מייצבים כמו אבץ הם הופיעו בהרצאה באייל וניסו למכור את הממרח ניסיתי לעדכן אותם בבעיתיות בשימוש באבץ אך הם התעלמו ומכרו לאנשים את הממרח בחסות רופאים ופרופסורים לאנשים עם אפילפסיה באייל את אומגה 3 ניתן לצרוך בכמוסות שהם הרבה יותר אפקטיביות מהממרח או לצרוך את השמן עצמו שוב לדעתי חלק ממהרצאות הופך לקלינטורות של אנשים המעונינים לשווק את מוצריהם יש מקום לבדוק זאת לפני........................

איפה זה ידוע?

למי זה ידוע? לא נתקלתי בשום בעיה באף אחד מהמקומות אשר צוינו,מדובר בסוג ספציפי של אפילפסיה?

r216

New member
הרוקח...

הרוקח אמר לי שלא מומלץ לי לדוגמא תכשירים עם אבץ, בזמנו כשחיפשתי תכשיר נגש נשירת שיער בגלל תופעות לוואי של דפלפט

יכול להיות שהוא צודק

עלי זה לא משפיע, ומישהו בשרשור כבר כתב שגם עליו לא,כך שזה לא משפיע על כל האנשים שיש להם אפילפסיה אותו הדבר: מה שאומר שהכללות זה משהו לא נכון גם בנוגע לאפילפסיה,יכול להיות שמדובר בסוג מסוים של אפילפסיה. *בנוגע לתופעות הלוואי,הן מוכרות לי אני החלפתי מדפלפט לטופמקס בעיקר בגלל תופעות הלוואי,זו נראתה לי הדרך היחידה לצאת מכל תופעות הלוואי והיום יש את דפלפט כרונו שלפי מה שהבנתי תופעות הלוואי שלו ממש מזעריות לעומת הדפלפט הרגיל.

זה לא עבר מחקר קליני אבל יש ממצאים

שאין לזלזל בהם אבץ נחשב לחומר מעורר גלי אלפא בניגוד לדפלאט שמדכא פעילות של הגלים כמו שאת יודעת רפואה זה לא מדע מדויק כמו תרופה כזאת או אחרת היא משפיע באופן אינודואלי שונה בכל אחד זה פורסם בידיעות אחרונות לפני 3-4 שנים חשוב היה לי להביא את העניין מכיוון שזה ניראה לי מספיק חשוב לא ללכת לסתם חנויות לתוספי מזון ולקבל דברים שמאוד אפילו מזיקים

למעלה