ומה אתם אומרים על ....

N D R

New member
איך הגעת לשם?

../images/Emo6.gif מטורף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה
לא ממש... לפחות לא בגלל החברה שבה זה קרה... גם שם קורה הכל מכל.

מטורף??? ממש לא

אם היית יודעת, (או שבעצם את יודעת, באת מהמיגזר הזה) מה קורה בישיבות למיניהן, במיוחד ישיבות במסגרת פנימיה. לא רק הניצול של חלק מהרבנים (לא כולם כמובן, רק החולים במיוחד) אלא בין בני הנוער שם. מה שקורה בלילות שם, כששמעתי את זה לראשונה ממקור ראשון, האוזניים נפלו לי. אבל הם לא אשמים, באמת שהם לא אשמים (בני הנוער כמובן) התורה קשה בנושא הזה, אז אני לא מתפלאת.

naama78

New member
מטורף???

למה? כי הם דתיים? כי הם גאים? כי אצל הדתיים זה לא קיים? הנה, הוכחה....

n o g a1

New member
מטורף בגלל

החוסר אונים. בגלל שהם לא יודעים איך לאכול את זה. יש שם הטרדה מינית לשמה. לא רלווטנטי הנטיות המיניות שלהם , כמובן שיש שם הומואים ,אז? הקטע הוא שלא מתלוננים בגלל הבושה, בשם האמונה , בשם "הבלתי מתקבל על הדעת" , בגלל החינוך השמרני והסגור . אגב , גם בחברה החילונית ,לא פעם , הטרדה מינית בעייתית לדווח בגלל הבושה אז בחברה הדתיים שבעתיים - זה מטורף. הרב , הרב את קולטת ??? הוא העוזר של אלוהים , שהוא יעשה מעשה כזה? זה לא יתכן! בטח העלם הצעיר אשם! הוא לא בסדר , הוא בודה מליבו! זה מטורף!

naama78

New member
בדיוק...

כמו בחברה החילונית... הבעייה היא שהם חיים בהכחשה- אצלנו??? מה פתאום.....

n o g a1

New member
הכחשה זה טבעו של האדם

עובדים קשה על זה... חלק יותר , חלק פחות. בחברה הדתית זה עמוק מהכחשה. הנה מקרה שאין בו הכחשה דווקא , אלא משהו כואב הרבה יותר.

לאה29

New member
מטורף כי

בכל חברה נורמלית מטפלים בזה בכל החומרה אבל "שם"?? שם יש תורה, אין אלוהים ובטח לא משטרה

מה מפתיע כאן ?

במחקרים אחרונים עולה שמדובר בערך ב 10% מהאוכלוסיה ! ועם אחוזים לא ניתן להתווכח לכן לא משנה אם אנחנו יהודים, נוצרים מוסלמים רומנים או עיראקים... תמיד 1 מכל 10 ימשכו לבני מינם. חוץ מזה... כל עוד זה נעשה בהסכמה ולא כמו במקרה הדוחה הנ"ל, אחלה ! ולא, אני לא הומו. אבל מקבל כל אחד עם השריטה והנטיה שלו.

ואני חושבת

שהבחור הזה (אם הסיפור אמיתי) אומלל. החברה הדתית היא חברה סגורה, וסביר להניח שאם יתלונן יוקיעו אותו ויתמכו במטריד. סיפור קשה ועצוב.

למעלה