ומה אתם אומרים על שלי ? מקווה שתאהבו
פ פיגמליונית New member 27/11/01 #2 זה נראה לי כמו פילטר של פוטושופ על תמונה.... מה אומנותי בזה? ומה בדיוק היד שלך עשתה חוץ מללחוץ על הפקודה להרצת הפילטר? * קבלי התנצלות מראש, אם אני טועה וזה לא פילטר *
זה נראה לי כמו פילטר של פוטושופ על תמונה.... מה אומנותי בזה? ומה בדיוק היד שלך עשתה חוץ מללחוץ על הפקודה להרצת הפילטר? * קבלי התנצלות מראש, אם אני טועה וזה לא פילטר *
א אפרת@הבית New member 27/11/01 #3 שלום לינושית וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif נחמד שבאת.... אגב, אני מסכימה לחלוטין עם פיגמליונית..זה בהחלט נראה כמו תמונה שעברה כמה פילטרים. אולי שווה לנסות משהו אחר? אשמח לראות. אפרת
שלום לינושית וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif נחמד שבאת.... אגב, אני מסכימה לחלוטין עם פיגמליונית..זה בהחלט נראה כמו תמונה שעברה כמה פילטרים. אולי שווה לנסות משהו אחר? אשמח לראות. אפרת
א אפרת@הבית New member 27/11/01 #5 הרבה יותר טוב...../images/Emo13.gif נראה שאת לא צריכה את הפוטושופ...
פ פיגמליונית New member 27/11/01 #8 בהחלט אין צורך בפוטושופ. הציור הזה נראה מצוין ובטח SC יעריך כי הוא אוהב ידיים שמצוירות טוב לגבי היד השניה שהעית (אם זה יד בכלל) היא טעונה שיפור רב בהצלחה ואגב אני בסדר לא ירו בי :-|
בהחלט אין צורך בפוטושופ. הציור הזה נראה מצוין ובטח SC יעריך כי הוא אוהב ידיים שמצוירות טוב לגבי היד השניה שהעית (אם זה יד בכלל) היא טעונה שיפור רב בהצלחה ואגב אני בסדר לא ירו בי :-|
S SC New member 27/11/01 #9 נכון מאוד, קלעת בול, האמת היא שהתחלתי לכתוב בתגובתי כמה אני אוהב ידיים ומה הן אומרות מבחינתי וכו...ןלבסוף הורדתי את הקטע הזה.
נכון מאוד, קלעת בול, האמת היא שהתחלתי לכתוב בתגובתי כמה אני אוהב ידיים ומה הן אומרות מבחינתי וכו...ןלבסוף הורדתי את הקטע הזה.
P princes babs New member 27/11/01 #10 אוי....נדהמתי לרגע קצת ממה שכתבת הלוואי שלא יהיו יותר אסונות בעם ישראל, די נמאס לנו !