ומה אלכס היה אומר?! דבבו את אלכס/ אהרון! :)
T TCgirl New member 10/12/03 #2 ../images/Emo187.gif אלכס: הוא מצלם אותנו! אהרון: למה הוא מצלם אותנו?!?
C crazy4tc New member 10/12/03 #3 ../images/Emo6.gif אהרון: אלכס תגיד, האיש הזה מצלם אותנו אלכס: לא יודע, אבל למה יש שם מדבקה שכתוב עליה "מצלמה להגדלת ראשים" אני היחידה שחושבת שהראש שלהם נראה גדול מדיי פה???
../images/Emo6.gif אהרון: אלכס תגיד, האיש הזה מצלם אותנו אלכס: לא יודע, אבל למה יש שם מדבקה שכתוב עליה "מצלמה להגדלת ראשים" אני היחידה שחושבת שהראש שלהם נראה גדול מדיי פה???
C crazy4tc New member 11/12/03 #7 יווווווווו נכווווווווווווווווווון באמת שברתי את הראש (תרתי משמע ) להיזכר את מי הוא מזכיר לי.... בול הראש של בן ארצי!!!!!!!!!!! ענק!!!!!!!
יווווווווו נכווווווווווווווווווון באמת שברתי את הראש (תרתי משמע ) להיזכר את מי הוא מזכיר לי.... בול הראש של בן ארצי!!!!!!!!!!! ענק!!!!!!!
A adi u New member 12/12/03 #9 אהמממ... "מה אנחנו עושים פה?! ולמה יש לאיש הזה מצלמה ביד?!" * אחרי מנה גדולה של "עשב"*
T TCgirl New member 13/12/03 #14 ../images/Emo187.gif אבריל *מזילה ריר*: "יווו... איזה חתיך אלכס..." אלכס: "*SMILES*"