ומה איתי??

LiOr CaRtEr

New member
ומה איתי??

שלום לכן מעריצות יקרות!!! לא הייתי כאן שבוע וחצי בערך, כי טסתי לפאריס עם אח שלי..... ומאוד התגעגעתי, וחשבתי לעצמי מה יכול להיות חדש........ ועכשיו כשחזרתי קראתי בערך 4 עמודים אחורה........... ורק רציתי להוסיף כמה דברים: אני יודעת שזה כבר די עבר זמנו, אבל גם אני רוצה להתלהב מהתאריך יומולדת שלי!!! שהוא: 18.7.1987 שבעיקרון זה לא קרוב במיוחד לאף אחד מהבויז, אבל החצי יומולדת שלי הוא ב-18.1 מה שאומר שזה 10 ימים לפני ניק אהובי הנצחי ובעלי לעתיד!!!! וגם אני מזל סרטן, ויש לי הרבה מהמאפיינים שלו... שאני לא יודעת איך זה לדעתכן, אבל אני אוהבת את זה!!! וגם, רציתי להגיד שאת הקריקטורה ששמת פה למטה יש לי!!! אבל לא על המחשב, קיבלתי אותה מאיזשהו מגאזין, והיא הייתה תלויה בלוקר שלי איזה 3 שנים ואנשים מה זה התלהבו ממנה....... וגם, רציתי לבקש מאוד מאוד, שתתייחסו אליי יותר בפורום הזה... לא אוהבים אותי... :( אני רוצה יחס..... אני רוצה צומי..... איזה מעוררת רחמים אני......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא נורא - זה הכל מאהבה!!! שיהיו לכן חיים יפים!!! ומזל טוב לקוין החמדמד שכבר לא ילד...................................... לילה טוב!!!

bsbgirl

New member
***נותנת יחס:)***

למה מעוררת רחמים? למה לא אוהבים אותך? בטח שכן:)

tchch

New member
יחס...

רוצה יחס? אז הינה קיבלת חחח מה המצב? מה שלומך? משעמם לי מישהי פה?

mandy

New member
גם אני מתייחסת../images/Emo140.gif

איך היה בפריז? נכון עיר מדהימה?
מישהי כאן שמה לב שלא הולכים להראות את החלק השני של הראיון עם ניק קרטר ב- THE FRIDGE???

tchch

New member
מה?

למה לא? איזה ביאוס! וואי פריז היא עיר מדהימה נכון? הייתי שם שנה שעברה...

mya 6

New member
bo bo....

גם לא הייתי בפריז וגם לא ישדרו את הראיון עם ניק..(זונות... אופס-נפלט לי!!)

luv kev 4ever

New member
נו...

אז מה אם את לא מקבלת צומי? גם אני לא מקבלת צומי! גם איתי לא מדברים! גם אליי לא מתייחסים! את רואה אותי מתלוננות? לא! אבל, הנה, עכשיו אני מתחילה... גם אני רוצה צומי!

cosmatic

New member
לילדה שדורשת צומי...

היי גם אני הייתי בפריז היה נהדר. אוקיי אז ככה יום ההולדת שלי חל ב 4.10.82 יום אחרי קווין הנחמד ואני לא מתרגשת מזה בכלל... שמעתי את הקליפ של בעלי לפני כמה ימים ומאוד אהבתי את זה שחגגנו יחד באחוזה שלו... היה כל כך נהדר.... סתם צוחקים... אלוואי אבל אני לא אוהבת אותו כמו פעם... טוב קיבלת יותר מידי צומי אז ביי ותכתבי לי ביי ביי

shiranbs

New member
איך אפשר???????.

שלא לאהוב מישהו כזה ממי ועוד את ניק קרטר!!!!! אני לא מבינה אותך!??? כפרה עליו! אני חולה עליו, ואני בטוחה שגם כולם בפורום אוהבות אותו! מי ראתה את הקליפ של ניק הממי? איזה קליפ יפה..... ראיתי ממנו קצת הבוקר בגיא פינס אבל רק את הסוף איזה באסה....... עוד שעה אני הולכת להקליט (את הקליפ של ניק הסקסי והחתיך שלי...) כדי שכל פעם שאני ירצה לראות אותו (שזה כל רגע...) אני יראה! ניק נראה פשוט פצצה בקליפ שלו...... והדיסק ... הוא יוצא עוד 24 או 23 יום!!!!!!!!!! איזה כיף! הייה לנו עוד 13 שירים ללמוד, ולשמוע ולהנות מהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לנו...... ביי ביי לכולם בנתיים! נ.ב לא הייתי בפורום בגלל שנסעתי לחתונה בנתניה (ביום ה´) ואז נשארנו שם (אני והמשפחה שלי) ל"וויק אנד" היה ממש כיף!!!! התגעגתי אל כולם! שלכם עדן!

LiOr CaRtEr

New member
תודה! ../images/Emo51.gif תודה!../images/Emo51.gif

וואיי.... איזה נחמדות!!! עכשיו טוב לי עם כל הצומי... לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות נלהבות....... ת-ו-ד-ה-! היה ממש אחלה בפריז, וזאת באמת עיר מדהימה... אני מקווה לחזור שוב בקרוב... ולא יכולתי להודות לכולכן מוקדם יותר, בגלל שהייתי עמוסה מביצפר... (אתמול חזרתי הבייתה ב-8 וחצי בלילה... ) אבל עכשיו נכנסתי ורק רציתי להגיד לכן שאני אוהבת אתכן... (אם תורידו את הרבים, זה אביב גפן...) ושבעלי גם כן מודה לכן על הצומי שאתן נותנות לו ולי... חחחח.... אז תמשיכו כך!!!! מליאור קרטריקה המתוקה...

LiOr CaRtEr

New member
תודה! ../images/Emo51.gif תודה! ../images/Emo51.gif

וואיי.... איזה נחמדות!!! עכשיו טוב לי עם כל הצומי... לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות נלהבות....... ת-ו-ד-ה-! היה ממש אחלה בפריז, וזאת באמת עיר מדהימה... אני מקווה לחזור שוב בקרוב... ולא יכולתי להודות לכולכן מוקדם יותר, בגלל שהייתי עמוסה מביצפר... (אתמול חזרתי הבייתה ב-8 וחצי בלילה... ) אבל עכשיו נכנסתי ורק רציתי להגיד לכן שאני אוהבת אתכן... (אם תורידו את הרבים, זה אביב גפן...) ושבעלי גם כן מודה לכן על הצומי שאתן נותנות לו ולי... חחחח.... אז תמשיכו כך!!!! מליאור קרטריקה המתוקה...

למעלה