ום שישי בוקר טוב!

ום שישי בוקר טוב!

אז מה בתכנון להיום? כביסות סידור מטבח כולל הכל ניקיון שירותים נקיון מרפסת בניית מלונה לכלבה החלפת מצעים + שאיבת מיטה טאטוא הבית ואולי גם שטיפה. להכין כרטיסיות וללמוד למבחן . להכין ארוחת ערב.

IAM20072007

New member
בהצלחה

מה את ממליצה כתרופת סבתא לליחה. הבן שלי וגם בעלי מ-ל-א-י-ם . הרופא נתן לבן שלי סירופ, אני ממש לא רצה לתת לו כלום. תודה

mevav1

New member
אוף...כמה שעבדתי קשה בבית ולא נחתי....

הגיעה היום עוזרת במקום הקבועה שלי והייתי צריכה להישאר בבית, אז סידרתי את החדר של בתי הקטנה ומה לא עשיתי שם.. הפכתי את מיקום השידה ושמתי אותה סוף סוף בפינה השניה וניקיתי את השידה ואת המדף והעפתי את מה שלא צריך ומיינתי ימבה דברים והעפתי ים דברים וטאטתי ושטפתי וקיפלתי כביסה שהייתה בחדר ואחרי זה בישלתי מרק עדשים, אורז לבן טעים, כרובית מטוגנת וירקות בתנור. לא היה היום עוף/בשר כי לא היו לי כוחות לזה אבל לא נורא, יום אחד ללא בשר לא קורה כלום. ועוד אח"כ האכלתי את הילדה וארגנתי מה שהיה צריך ובקיצור, בקושי חצי שעה נחתי כל היום.. שבת שלום.

ליחה שקופה מה עושים?

לפי הרפואה הסינית ליחה שקופה משמעה קור בגוף וזה יכול לנבוע בעיקר מאלרגיות כמו אסטמה או רגישות למזון כמו מוצרי חלב. קודם כל ההמלצה הראשונית היא לשתות לפחות 8 כוסות מים ביום על מנת לדלל את הליחה ולהוציא אותה החוצה. לוודא שהילדה לא בולעת את הליחה אלא מוציאה אותה . ניתן לשתות חליטות של קמומיל - צריך להתרגל לטעם כי זהו טעם נרכש. אפשר להמתיק עם מעט דבש. לקחת 2 שיני שום כתוש ושמן זית לערבב ולמרוח על בית החזה - לעטוף טוב טוב עם חיתול או בד כותנה שלא אכפת ללכלך ולישון עם זה לילה שלם. הריח לא משהו.. אבל זה עוזר!!! יש עוד הרבה המלצות אבל הן יותר טיפוליות וצריך לראות את הילדה. בהצלחה!

IAM20072007

New member
תודה על התשובה.

אני נותנת לילד הרבה דבש וזה עוזר, יש לו גם מעט נוזלים באוזן. בנתיים הוא "שורד" ללא תרופות, למרות שכבר רשמו לי ואני לא טרחתי לקנות אותן.

לא טוב הרבה דבש...

כי הוא מגביר ליחה , בתה מעט דבש רק כדי להמתיק. לנוזלים באוזניים אפשר לעשות נרות הופי - מוצר מעולה! אני בילדותי סבלתי מאד מהתופעה... ואחרי שטיפלו בי בנרות כמובן עם שינוי תזונה הנוזלים נעלמו לחלוטין!!!

IAM20072007

New member
אבל שמתי לב שהדבש מקל על השיעול../images/Emo12.gif

ומה זה נרות הופי? ומה יש להגיד נגד שקד שלישי מוגדל? תודה

על שיעול כן אבל לא על ליחה

בשביל זה הכל במידה. נרות הופי אלו נרות שיוצרים ואקום על האוזן ומוציאים את כל הנוזלים והפסולת החוצה. שקד שלישי מוגדל זה כבר לא התחום שלי.. אבל שווה להתייעץ עם מישהו שמבין בתחום - יש בתפוז פורום שנקרא רפואה משלימה.

למעלה