ולשאלת היום שלי

טל של 4

New member
ולשאלת היום שלי../images/Emo6.gif

אתה יודע שאתה הורה לתאומים כי אתה לא זוכר את הפעם אחרונה ש..............??? השלם את החסר קדימה שנצחק קצת....

טל של 4

New member
אני לא זוכרת את הפעם האחרונה ש

קראתי עיתון....... קמתי בבוקר ערנית!!!! הייתי בבית בלי ילד על הידיים!!! ויש עוד המון...............

אני לא זוכרת כי הזיכרון כבר לא מה

שהיה לפני הילדים אז ככה אני לא זוכרת מתי לא היתי עיפה וסחוטה מתי היה לי רגע לבד עם עצמי רגע אינטימיות עם בעלי מתי עשיתי אמבטיה ( עוד מימי ההריון לא זוכרת) מתי יצאתי למסעדה או סרט או בית קפה מתי לא קיטרתי שקשה ואין סוך עוד ועוד אבל אני מתה עליהם

טשטושה

New member
אני יודעת שאני אמא לשלישייה כי...

לא מכירה עוד אנשים שחיים בכזה קצב חיים שיום בחיי הבית הזה הוא כמו שבוע של משפחה לילדים יחידאים וגם כי הילדים מצליחים לאתגר כל יום מחדש כי הייחוד שבכל אחד שבהם - ובצירוף שלהם - הוא מדהים ומפעים ומקסים ו מ ת י ש . . . . . . . . ! ! ! ! ! ! אפשר חודש מילואים בקטמנדו?.. טש

nonana

New member
אויש נושא כאוב

ישנתי כמו שצריך ישנתי כמו שצריך וכמובן ............... ישנתי כמו שצריך

לא זוכרת את הפעם האחרונה

ש: לא הייתי עייפה / ישנתי לילה שלם שלא יצאתי מהבית בלי להתקשר לפחות 5 פעמים יצאתי לקנות בגדים לנו וחזרתי עם להם וזהו - גם הזכרון כבר לא מה שהיה

את טועה../images/Emo101.gif

קודם כל את טועה מאד כי אנחנו תאומים זהים וההורים שלנו אוהבים אותנו מאוד אז תפסיקי לדבר ככה בסדר היום יש לאמא שלנו יום הולדת והיום תראי שאמא ואבא שלנו אוהבים אותנו

טל של 4

New member
סליחה בנים...

מי דיבר פה על אהבה בכלל, אני מתה על הילדים שלי, על כל הארבעה ותאמינו לי שהם יודעים את זה, אבל זה ממש לא קשור לקשיים בגידול שלהם. סליחה אם דרכתי לכם על איזה יבלת אבל קצת חוש הומור....

טל של 4

New member
רוטרוט, שאלה לי אלייך...

בתור תאומה, זה מפריע לך או פוגע בך שאנחנו האמהות "מקטרות" על הקשיים???

rotrot

New member
ממש לא!!!!

זה דווקא די משעשע, ואפילו גורם לי לתהות מה יהיה גורלי ומה מצפה לי כאשר יהיו לי ילדים (רגילים, לא בהכרח תאומים)

keren1

New member
מלך לאט לאט מה קרה.

זה מה שקורה שיושנים טוב בלילה מאבדים את חוש ההומור? תן לנו להשתעשע. אנחנו מאד אוהבות את ילדינו אבל גם מותר לקטר, לא?! אני לדוגמא לא זוכרת מתי פעם אחרונה ישנתי לילה (כבר 3 שנים ושבעה חודשים ושבוע ימים אבל מי סופר). מתי בפעם האחרונה ישנתי לילה שלם עם בעלי (בלי נספחים). מתי בפעם האחרונה ישבתי ושתיתי קפה מההתחלה ועד הסוף בלי לקום מהכיסא. וכמובן הזמן קצר מדי לרשום את הכול. אבל.... אני גם לא זוכרת מתי נשקו וחיבקו אותי כל כך הרבה ידיים קטנות.

אתן מדכאות אותי עד עפר ../images/Emo10.gif

אני לא יכולה כבר לחכות לגיל 4-3 חודשים שבו הובטח לי שהילדים יתחילו לישון לילות שלמים
והנה כולכן מתלוננות על חוסר שינה, למרות שעברתן את הגיל הזה. למה?
האם תאומים שונים בעניין הזה מילדים יחידאים? הילדים שלי רק בני חודשיים, אז אני עוד זוכרת היטב מה עשיתי לפני. זה אומר שאני עוד לא מרגישה אמא לתאומים?

נירית1

New member
מיכל זה לא שתאומים שונים בקטע הזה

מילד יחיד - זה פשוט יותר *2 !
ואני לא יודעת מי הבטיח לך שבגיל 3-4 חודשים הם ישנים לילה שלם! יש אחריות על הבטחות כאלו? זה בד"כ קורה אצל השכנים לבן הגדול שלי זה לקח יותר משנה

נשבעת לך שזה קרה

אצל כל החברים שלי! איך שנגמרו כאבי הבטן הם התחילו לישון לילות של 10 ו-12 שעות. ואני לא מדברת על הילדה של חברה שלי שמגיל שבועיים ישנה 12 שעות רצופות בלילה!

zimes

New member
מיכל - גם את יכולה לספר לכולם

שהילדים שלך ישנים 12 שעות רצוף, שניהם ביחד, ושעתיים בצהריים, בדיוק בין 2 ל 4. תינוקות לא אמורים לישון לילה שלם. לגבי תאומים - לי אמרו שעד גיל 3 זו חגיגה. עוד שנה ו 10 למנאייק!

רז2

New member
גם כשילדים ישנים לילה שלם

יש לילות שלא כ"כ ישנים... לא יודעת מתי שלך ישנו, אבל שלי התחילו לישון רק בגיל 9 חודשים, וגם זה לא תמיד לילה שלם. קורה שהם חולים, ואז יש התעוררויות במשך כשבוע.... וקורה שסתם מישהו מתעורר מסיבה לא ברורה, וצריך לקום לתת מוצץ... בקיצור כשיש ילדים כבר לעולם לא יחזרו לנו הלילות שהיו לפני...

טל של 4

New member
מיכל יקירתי....

יש הבדל א ד י ר בין גידול ילד יחידאי לבין גידול תאומים, לפחות אצלנו בבית (ואת הרי יודעת שיש לי גם וגם וגם) הגדולים שלי (יחידאים) ישנו לילה ב-6 שבועות וזה חוץ מתקופות שיניים ומחלות כמובן. והקטנות אוטוטו 9 חודשים ועדיין אי אפשר לקרא לזה לילה. לדעתי ההבדל נובע ממספר גורמים: -קודם כל תאומים נולדים במשקלים נמוכים יותר בד"כ ולכן זקוקים ליותר אוכל בהתחלה ולכן בחודש הראשון(או חודשים) בלילה על כל פיפס אנחנו רצים להאכיל -הנ"ל יוצר הרגל "רע" שממשיך גם כשאין יותר "צורך" באוכל בלילה -זה שהם שניים ואנחנו "פוחדים" שהם יעירו אחד את השני אנחנו רצים מהר מדי להרגיע בלילה ושוב נוצר הרגל שהם לא יודעים להרגיע את עצמם. כמובן שאני מדברת רק בשם עצמי !! לגבי שינה ב-3 חודשים הלוואי, אני רק יכולה להבטיח שיהיה יותר קל בגיל 3-4 חודשים אבל לילה רצוף נורא תלוי בהמון גורמים.

יום.

New member
חחחחחחחחחחחח

אני בטוחה שההורים שלכם מאוד אוהבים אותכם אבל תודו שכשהיתם קטנים היה להם קשה תארו לעצמכם שני ילדים קטנים שכל היום בוכים ורוצים לאכול ורוצים לישון וצריך להחליף להם חיתול וצריך ורוצים וצריך ורוצים (כאן אפשר לראות את הסלידה של יום מילדים קטנים) ואם תסתכלו טוב תראו שלרוב חברי הפורום יש ילדים קטנים (לרוב יותר מאחד אתם יודעים אחרי הכל זה פורום תאומים ושלישיות) אז תנו להם להוציא קיטור בשקט עדיף כאן מאשר על הילדים (
) יום

למעלה