ולשאלה שלי

שםאנילא

New member
איזה שאלה חוזרת?

מציבים תנאים לפני חתונה לא מכניסים ויהי מה מחשב לבית וזהו. איזה שאלה יש כאן? הכי פשוט שבעולם

שםאנילא

New member
למה שתשתנה?? אולי אצלך כי אין לך

עמוד שדרה ואתה לא מבסס עמדה אם אתם קובעים עמדה ולא עומדים בה אז המצב שלכם יותר גרוע מהילד במצב הזה באמת עדיף שיהיה בבית מחשב אבל בשביל הילד ולא בשבילכם

לא יהיה בבית מחשב

אך אתה כן תכנס?תראה את הפרסומות הלא צנועות ממחשב וכך אתה רוצה לחנך ילדים?מקודם תחנך את עצמך! אני אישית נגד זה שגם אני יהיה מצויה בנט!

שםאנילא

New member
אני לא הנושא כאן...ואם אין לך תשובה לפחות אל

תתחמקי ותזרקי עליי את הנושא

אריט בוודאי ובוודאי

לא יהיה בכלל בבית נט אחרי החתונה בעזרת השם על זה הנדון האמור והמדובר והנדון פה

ארטיימר

New member
האמור והנדון והמדובר..

ואפילו לא דברת איתה על זה באופן ישיר... ................

איצורך לדבר

מתוך דבריה מענין לענין באותו ענין הבנתי שזה דבר חשוב אצלה והיא לא מוכנה להתפשר.אז פה זה נגמר

הו שלום לך אחרי הפגרה שלקחת. לענין לא חסר במה

להעסיק את היילדים יש לי אחים ברוך ה ואני רואה אפשר לא חסר דברים אחרים. אבל אני לא יקח סיכון על הבית ועל הנישואין בשביל הנאה רגעית. דיברתי גם כן עם חברים מאד פתןחים ובקטע וחיים את החיים זה ההמלצה הראשונה שלהם אחרי ניסין. מחשב אאוט!

אני לא נגד

כמובן עם החסימה הראוייה. אבל אני מבינה שזה לא מתאים לכולם. לא רואה צורך להתעקש על זה אני חושבת שלפעמים צריכים לבוא בהדרגה. כזוג צעיר שעוד אין לו ילדים אין בעיה עם מחשב [עם חסימה] ואחר כך כשבאים ילדים אפשר לוותר עליו בהדרגתיות. יש אישית יש טלויזיה ואני שלמה עם זה שאני אוותר עליה,כי זה לא דבר שאני רוצה להכניס אל בעלי ואליי הבייתה.

יכול להיות

בכל מקרה אני פתוחה לשינויים בעניין הזה - אם לבעלי תהיה בעיה עם מחשב בבית - לא יהיה מחשב בבית.

למעלה