ולשאלה שלי

ולשאלה שלי

בחורה שמצהירה שהיא רוצה נט ומחשב זה חשוב אצלה והיא לא מוכנה לוותר עלזה והיא עומדת בשלה יש ממה לחשוש? או שפשוט זה דרך חיים והיא כבר רגילה לזה. מה שאני גם התרגלתי אבל לא אכניס בלנ מחשב לבית. מה נראה לכם.....

ארטיימר

New member
אממ

זה גישה כללית. כלומר איפה הגבולות מבחינתכם ואיך ההשקפות תואמות, חינוך ילדים וכו. יחד עם זה יכול להיות שאתם מסכימים. למשל אם זה נט חסום ולצרכי עבודה, יש התנגדות? אם זה סרטים בלי נט, יש התנגדות? איפה ואיך היא רואה את הבית שלה עוד 10 שנים, מבחינת צביון והכל, תואם? ועד כמה זה חזק אצלך, זה גם נקודה

שלום לך

אצלה זה נשמע מעבר לעבודה משו כמו להסתובב בנט.שאר הדברים כן תאמו בכלליות ואצלי מחשב לא יכנס לשום מטרה אלא אם זה נצרך ממש לעבודה שלה.

ארטיימר

New member
שבוע טוב!

המון הצלחה ! :) אם יש פער אמיתי בגישה, אני מניחה שזה יעלה ויתחדד בדברים נוספים. ואם לא, זה גם יתחדד במהלך הדיבורים. תראה לאן נושבת הרוח בגישה שלה. ניסית לומר לה כמה ולמה זה חשוב לך?

ארטיימר

New member
ממ

שים לב.. אתה כותב שאתה לא רוצה בכלל. ושהיא רוצה. ויחד עם זה, התשובה לא סגורה אצלך. יש כנראה עוד משו.. יש משו כזה שאתה יודע להצביע עליו, שבכל זאת אתה נמצא בהתלבטות? כי כנראה יש דבר כזה

ארטיימר

New member
ולמה שזה לא יקרה?

נשמע שהיא מוצאת חן בעיניך. אתה מרגיש שההשקפות תואמות. אז יש משו שתצטרכו לבנות יחד. אם זה לא פער בגישה אלא רק ביישום, ואתה מסכים עם הדרך, והיא נראית לך וטוב לך, אז שיהיה בהצלחה.. :) אל תחשוש אם זה לא מהותי מבפנים אל תתן לזה להפריע.. זו דעתי תעשה איך שהלב והשכל אומר

קליט

New member
אז יש אינטרנט רימון

כל מה שטוב בנט ! . . . מה אתה אומר ?? . . .

נו במת ככה זה מתחיל ואז יש קליטה מהשכן

ואז קונים פלאפון עם תוכנית פצצה ואז ואז לא צריך להסביר אתזה כשאין לגמרי לא נוצר בעיות.

קליט

New member
אני לא יודע מה להגיד לך

א) אם זה לצורכי עבודה זה בסדר ? . . . ב) השאלה אם אתה מאמין לה או לא . . . ואיך להתייחס למישהיא שגולשת הרבה בנט . .

שםאנילא

New member
"רימון" לא חוסם הכל והבחור לא רוצה שתהיה בכלל

אפשרות כלשהיא במחשבה לכזה דבר ובצדק למה להכניס את זה הבית אם לא צריך? אשכרה חזיר כשר למהדרין... בשביל מה???

קליט

New member
אין כזה דבר "חזיר למהדרין"

הבעיה שלו שהוא לא מאמין לה/לעצמו שהיא לא תיפול, ונראה לי שהוא גם היה מתחלחל אם היא היתה מעבירה שיחה קלילה עם גבר אחר חלילה . . אני לא חושב שזה באמת כ"כ יפריע לו שיש נט כשר בבית או עיתון "לאישה" שזה רק בשבילה וכו` . . . קצת חבל, אני מבין שהוא בחור מבוגר . . אבל אין מה לעשות כיון שהוא לא מאמין לה שהיא בסדר למרות שלא איכפת לה להתקין נט כשר ומהודר .

שםאנילא

New member
אין כאן מה להבין או להחליט זה דבר פשוט ומוסכם

שזה דבר לא טוב שנמצא בבית חסימות או לא חסימות תוכל לספר לסבתי היקרה היות ואני עובד בתחום הזה אז שלא יספרו לי סיפורי לוקשים בענין

שםאנילא

New member
זה לא תקין שאענה על שאלה כזאת...קח את

המלצתי ממקודם ושנן אותה אתה מוזמן גם לבדוק סה"כ מדובר על החיים שלך לא?!

קליט

New member
שמני היקר

למה זה לא תקין שתענה ? . . . אנשים רוצים כאן לדעת האם החסימה חוסמת או לא ! ? . אז אנא בטובך

שםאנילא

New member
שכל אחד יבדוק לעצמו...אתה מצפה שבפורום אביע

דעה מוחלטת בנידון? עצם העובדה שהמוצר בא עם כמה רמות לבחירתך מעלה בסימן שאלה את הכשרות של הנושא... פקח עיניים...

קליט

New member
איזה בעיה יש לך לכתוב כאן אם זה חוסם או לא ?

אני לא מדבר על זה שאתה יכול לבטל את החסימה בטלפון אחד וכו` .

למעלה