ולשאלה השבועית שלנו

Diva2002

New member
ולשאלה השבועית שלנו

שלום לכולם וברוכים הבאים לבית האימים של האירוויזיון. בבית זה אני אראה לכם בדיוק עד כמה אתם לא יודעים כלום על האירוויזיון. לדוגמא, הידעתם שבשנת 1963 השתתפו 2 זמרות י ש ר א ל י ו ת באירוויזיון? התשובה היא כמובן: 1. שוויץ - אסתר עופרים 2. אוסטריה - כרמלה קורן ועכשיו לשאלה: "מדוע לא השתתפה בריטניה באירוויזיון 1958?" ומי שידע לענות על שאלה זו יקבל 3 כוכבים, עלייכם לצבור כחמישים כוכבים בכדי להיות אלים עליונים של האירוויזיון כפי שאני. מאחר וזו רק ההתחלה, אני אתן לכם עוד שאלה קלילה ביותר ששווה כוכב אחד: "מדוע דווקא שוויץ אירחה את האירוויזיון הראשון?" תשובות יתקבלו עד ליום חמישי ה 8/11/01 ובאותו היום תקבלו שאלות חדשות. שיהיה לכולנו יום טוב ונעים שלכם תמיד אל עליון גאריון

איליה.

New member
משחק נחמד!

אני חושב שהתשובה לשאלה השניה היא שמשרדי ה-EBU נמצאים בשווייץ.

Yaniv-DC

New member
על שוויץ

ידעתי, ואף תמונתה של אסתר עופרים מתנוססת בגאווה בחלק הראשון של המאמר על שנות השישים (תא"י - הסבנטיז ישלח אליך היום או מחר), אוסטריה ידעתי שיוצגה ע"י ישראלית, אך לא זכרתי את שמה. שוויץ אירחה כי בג´נווה יושבים להם משרדי EBU הראשיים, שאם הם מעוצבים ברמה של EBU וושינגטון, אז ממש צריך להיות שווה שם.

ביג דיל

New member
סוג של תשובה ../images/Emo103.gif

אני חושב שבריטניה לא השתתפה בשנת 58 כאקט מחאתי על המיקום הנמוך שהיא קיבלה בשנת 57, השנה הראשונה בה היא ההשתתפה. בקשר לשוויץ, התשובה של יניב ושל איליה נשמעת הגיונית.

Diva2002

New member
כל הכבוד - כוכב אחד אבל...

בקשר לשאלה הראשית: "ניסיון מעולה, ניסיון מוצלח, אבל לא, לא נכון".

למעלה