ולרגל האלבום החדש

החיבור

New member
ולרגל האלבום החדש

וכן לרגל סיבוב ההופעות המתקרב אלינו לטובה (טפו-טפו-טפו; חמסה-חמסה; מלח-מים; ניר-תזהר-ממני-בשנה-הבאה): פרינס הצהיר במסיבת העיתונאים האחרונה שקיים, כי "חברים ותיקים" שלו יתארחו ב-"3121". ולשאלת היום:
מי "החברים הותיקים" שהייתם הכי רוצים לשמוע באלבום/בסיבוב הופעות?
מי "החברים הותיקים" שהכי פחות הייתם הכי רוצים לשמוע באלבום/לראות בסיבוב הופעות?

HeavenlyB

New member
השמועות אומרות

Wendy & Lisa, ולהקת The Time. אבל כמובן שאין שום דבר רשמי.

החיבור

New member
הנה הבחירות שלי:

Wendy & Lisa, Bobby Z, Dr Fink, Levi Seacer, Miko Weaver, Rosie Gaines, Sheila E וכמובן... רק בשביל הכיף (וחיזוק האובססיה): Cat.
Larry Graham, Tony M, Rhonda Smith, Mayte, Tommy Barbarella, Kat Dyson נ.ב. - upreme$, אתה נקרא לסדר!

dgil

New member
עם כל הכבוד ל REVOLUTION

אני דווקא חושב שההרכב שהוא מופיע איתו בשנים האחרונות בטור של ONA וזה של MUSICOLOGY (את שניהם יצא לי לראות) הוא ההרכב הטוב ביותר שלו. רמת המוזיקליות ויכולות הנגינה של הלהקה שלו בתקופה הזאת שמה בכיס את ההרכבים שלו משנות ה 80 וה 90. כמובן שיש הרבה קסם ונוסטלגיה בלהחזיר אנשים מתקופת PURPLE RAIN,אבל אני מאמין שפרינס נמצא כבר בפאזה מוזיקלית מתקדמת יותר. את ה "blast from the past" הספיק לי לקבל כשהטיים חיממו אותו לפני אחת ההופעות שראיתי. שוב,זה מאוד נוסטלגי ו cool ,אבל לא הייתי רוצה לראות את פרינס מוותר על נגנים ברמה של בלקוול,רנטו,רוהנדה,מת'או פרקר וכו'. הייתי מציין ברשימה גם את לארי גרהם ( בסך הכל הבן אדם הוא אחד מגדולי הFאנק) אם רק היה משאיר את המיסיונריות המטופשת מחוץ לתמונה.

HeavenlyB

New member
אני חצי מסכים

למרות שהנגנים אכן הם ברמה גבוהה יותר, אנ חושב שלמשל וונדי היא מוסיקאית מופלאה, והעובדה שהיא עובדת עם הרבה אומנים מהשורה הראשונה, מוכיחה את זה. בנוסף, אני לא חושב שיש מישהו שמסוגל להחליף את הסולואים של ד"ר פינק
על השאר הייתי מוותר.

החיבור

New member
dgil, אני אגיד לך מה הקטע

הקטע הוא, שלתחושתי, יש לחבר'ה שמלווים אותו כיום FEEL מאוד לא גרובי ואיפשהו, הם חסרים את הכריזמה של הנגנים שציינתי בבחירתי. ואני מסכימה, הרוב פה באמת מתבסס על איזשהו סנטימנט נוסטלגי לשנות הרוק הבלתי מתפשר והאהוב, שרבים ממעריצי פרינס מתגעגעים אליו. האמת היא שיש לך "פור" עליי - מעולם לא זכיתי לראות אותו בהופעה חיה (אבל זה עומד להשתנות, ראבאק!), אז אני מקבלת בשמחה את התובנה שלך. בכל אופן, הם כולם (גם מי שציינת אתה וגם מי שציינתי אני) מוסיקאים בחסד בעיניי, וקאט... גררררר, קאט היא CAT. וזהו. נ.ב - מי בעד לארגן נסיעה קבוצתית למופע של 2006? יש פה לפחות 4 אנשים שנראה לי שיכולים להיות בעניין

למעלה