ולקראת החג הגיע הזמן לשלוף את ההודעה הזו מהבוידעם - היא תישאר רלוונטית לתמיד...
ה האגס 1 New member 17/4/05 #1 ולקראת החג הגיע הזמן לשלוף את ההודעה הזו מהבוידעם - היא תישאר רלוונטית לתמיד...
א אושר מ New member 17/4/05 #2 ../images/Emo6.gif איך פספסתי את זה שנה שעברה? עכשיו אני בבאסה כי אין מצות השנה ונורא בא לי.
S shellyland New member 17/4/05 #5 עוד מעט יובל יבוא ויגלה לך איפה אפשר לקנות מצות בארץ ההיא שלכם. אני עוד לא השלמתי עם העובדה שלא יהיה לך סדר פסח. בדקת אם יש שם קהילה יהודית? בית כנסת? משו?
עוד מעט יובל יבוא ויגלה לך איפה אפשר לקנות מצות בארץ ההיא שלכם. אני עוד לא השלמתי עם העובדה שלא יהיה לך סדר פסח. בדקת אם יש שם קהילה יהודית? בית כנסת? משו?
א אושר מ New member 17/4/05 #6 אין פה שוויץ זה לא בדיוק כוח יהודי. ובטח לא בואליס. לפחות תהיה ארוחה חגיגית כי יש יומלדת לדודה של מרים שמגיעה לפה.
אין פה שוויץ זה לא בדיוק כוח יהודי. ובטח לא בואליס. לפחות תהיה ארוחה חגיגית כי יש יומלדת לדודה של מרים שמגיעה לפה.
ה החטא והשופטת New member 17/4/05 #7 תפסיקי להתייאש כ"כ מהר. צרי קשר עם אלה שדנה אמרה לך ובדקי מה האפשרויות שלך. אנחנו לא מוותרים לך על הסדר.
תפסיקי להתייאש כ"כ מהר. צרי קשר עם אלה שדנה אמרה לך ובדקי מה האפשרויות שלך. אנחנו לא מוותרים לך על הסדר.