נראה לך שהוא היה זוכר את הכל?
ר רייסטלין מאגר New member 24/8/03 #10 תמיד ידעתי שדודה נולה רוצה להשתלט על העולם! המנוולת הזקנה (נכון זה נשמע צולע בעברית?)!
L lgmtk New member 25/8/03 #22 היה אחלה פרק אבל לא יכלתי לכתוב תגובה ראשון כי לא היה לי אינטרנט עד עכשיו כל היום.........טוסט ולפרק לדעתי היה אחלה פרק וכמו כולם גם אני אהבתי שהאבירים נסרקו כי הם מעצבנייייייים רק חבל שעל ידי לוסמון. קוראים לו לוסמון falldown mode אז איך זה בעברית?????? תענו
היה אחלה פרק אבל לא יכלתי לכתוב תגובה ראשון כי לא היה לי אינטרנט עד עכשיו כל היום.........טוסט ולפרק לדעתי היה אחלה פרק וכמו כולם גם אני אהבתי שהאבירים נסרקו כי הם מעצבנייייייים רק חבל שעל ידי לוסמון. קוראים לו לוסמון falldown mode אז איך זה בעברית?????? תענו
L Light woman New member 25/8/03 #36 לא, אני פשוט מציינת עובדות^^ אולי אתה המצאת את זה, אבל המון אנשים מעתיקים... ורק אני יחודית בדד^^ כל הזכויות שמורות^^
לא, אני פשוט מציינת עובדות^^ אולי אתה המצאת את זה, אבל המון אנשים מעתיקים... ורק אני יחודית בדד^^ כל הזכויות שמורות^^
C CoolBoy14 New member 25/8/03 #40 שלי הרבה יותר טובה! והיא גם עם משמעות! שלך סתם חיקוי עלוב ולא מוצלח של החתימה שלי!
L Light woman New member 27/8/03 #47 משמעות של להעליב אנשים P: שלי מצחיקה ומקורית ואין אפח'ד חוץ ממני איתה, וראיתי לפחות 5 עם החתימה שלך.
C CoolBoy14 New member 27/8/03 #48 נכון כי בגלל שהיא כל כך טובה העתיקו אותה! שלך סתם עלובה אז אף אחד לא רוצה אותה!