ולפרק היום?

moon flower

New member
ולפרק היום?

מה שהיה טוב בפרק של היום Zה שסוף כל סוף נפטרנו מהאבירים המלכותיים! אבל מה שיותר אהבתי היה זה שהיו רמזי שונן אי קטנטנים בין טאקויה וקוז'י ^_______^, לוסמון סובל מפיצול אשיות קשה... ;_;...

למה אף-אחד לא עונה?!

ראיתי רק עכשיו, וזה היה פרק מעולה! האבירים האלה באמת נמאסו עלי, אז טוב שהם נסרקו. כשלוסמון חייך אל האבירים הוא נראה לרגע...חמוד, כמו ילדון קטן ותמים. לדעתי לוסמון היה צריך להרוג את קרוסיידרמון מזמן, כי היא כל הזמן מטילה בו ספק. ולטאקויה וקוג'י ייש מגן נגד לוסמון, כל פעם שהוא תוקף הם יזרקו עליו את קואיצ'י, והוא לא יכול להיפגע, או להיסרק, אז זה טוב.

Leemon

New member
../images/Emo46.gif

סתם, בצחוק...
חכה-חכה עד שיתנפלו עליך הקואיצ'י-יות!

הפרק לדעתי היה היום טובב!

ההתחלה הייתה נחמדה ביותר שלופמון וסאלמון סוף סוף חזרו!האמת היא שקצת עצוב שהאבירים מתו רציתי לראות מי יהיה היצור שיבקע מן הביצה שלהם אה ולוסמון{סליחה על הביטוי} מאניקקקקקקק!!!!!!!!!! הם העוזרים שלך למה לסרוק אותם אה ועוד דבר אחד: מתי לוסמון יהיה במצב שטן? וזהו בקיצור פרק טוב

DanaDuck

New member
הלורד לוסמון

הילדון מצא לו שני פראיירים שיהיו המשרתים שלו. הוא באמת נראה חמוד. אבל לא שהאישון שלו מצטמק, זה ממש מעצבן.

שימי דגש על 'נראה'

הוא מפחיד!..לפחות אותי \= הוא..הוא..מעצבן!>.< ומפונק,ומפחיד.. אם הייתי שם,הייתי מתחבאת במהירות מאחורי קוג'י וקואיצ'י \=

אוקי ^______^

הפרק היום היה טוב DD: היו רמזי שונן איי בין טאקויה לקוג'י ^.^ לוסמון מוזר \= אבל הוא די יפה כשהוא גדל.. אני אוהבת את הפנים שלו ^.^

DanaDuck

New member
תמיד ידעתי שיש בך את זה

כל הכבוד על הטקסט העמוק, אורי:) בחירה מצויינת של מילים!

lori4

New member
מישהו הקשיב לכול זה????

בלי להעליב אורי, אבל רבע דרך כבר צרחתי על הטלוויזה, שדי תסיים את הנאום שלך.

מממ..

זה אומר שאני אוהבת את שני הדברים ^.^ כמו שאני אוהבת עוד הרבה דברים אחרים... *יושבת ומתחילה להרהר* אם אני אוהבת דבר אחד,זה מונע ממני לאהוב דבר אחר?! החיים כ"כ מבולבלים.. כלומר,אם אני אוהבת טאקויה\קוג'י,זה מונע ממני לאהוב קואיצ'י\קוג'י?.. אחח..המיסתוריות של החיים..

Digi Lista

New member
גם אני הקשבתי../images/Emo13.gif

ונהניתי לאללה!אין על טאקויה וכשהוא מדבר הרבה ובצורה חכמה אני אוהבת אותו אפילו יותר(מצד שני כשיש שיחות עוקצניות אני מעדיפה שנערי המשקפת יעקצו ויצחיקו ולא ידברו לעומק ובחוכמה),טאקויה ופילוסופיות החיים שלו(איזה מתוק אתמול כשהוא הסתכל על הגלאי ושאל אם זה נכון שהוא מאמין בהם)מאומצות על ידי בחום!!! אורי,אם היית במצב דומה יש סיכוי שהיית אומר את אותם הדברים בדיוק?(אני סתם סקרנית),השאלה מופנית לאורי כי הוא דיבב(בעבר...
)את טאקויה וטען כמה פעמים שיש ביניהם הרבה דימיונות(ורואים בחוסר הסלנות למשל
),אבל אני אשמח שגם אחרים יענו ויהיה דיון מעניין

למעלה