ולפעמים ...

ולפעמים ...

כל הרצונות .. שיש .. הדברים האלה שאתה יושב יום יום ומבקש .. ואם הם התקיימו ..תפסיק בנפשך לחפש ..? ולפעמים שזה יותר מחשוך .. מושיט יד .. בעלטה ..מנסה לאחוז כל דבר שתמצא וימים הם כלילות .. הרי תשב בחדר .. אתה יכול להדליק ולכבות את האור . וטעמים וריחות .. שמתבלבלים בתוך הרצונות .. ההרגל ..הפיתוי.. ויש בך שנאה ..זה לא יעזור .. זה קיים בתת מודע .. זמן לא חוזר לאחור . והצעידה הזו שבין הבריות .. השונות הזו שמבדילה בנינו.. ובונה לנו אלפים של רגשות . רגשות ...וזה מחזיר אותי לים .. בעצם אל חופו .. איך בניתי שם ארמונות של רגשות והכל כמו החול .. כל רגש הוא חול בנוי מגריגרים קטנים קטנים שמספיק שאחד נופל הכל מתפרק. הארמונות האלה .. שמשהו יותר גדול עבר ונתן בהם בעיטה ופוצץ לך עוד קו של מחשבה .. ויש את הטבע ..הים .. שאם בניתי ארמון קרוב אליו.. הוא בא והכל שטף .. ויש ימים כאלה שאני לא בונה ..כי אתה מגיע למסקנה שהכל יהרס.. ואתה מוצא את עצמך עושה שימוש אחר לכלי הים לדלי שקבלת לכף .. את פשוט חופר וחופר עושה לך בור .. ואתה יודע שאמרו לך ``ילד נו נו נו לא כדאי תמיד לשאול `` אתה חופר וחופר ...ופתאום גם זה אותך לא מרצה .. לאיזה עומק להגיע ? הבור יפה ? ואם זה לא את כל הגוף יכסה ? ואם יבואו מים על הבור שלי ? ואתה חופר וחופר .. ו ל פ ע מ י ם שזה יותר מהחושך ... אתה מושיט יד לאפלה .. מחכה שהבדידות תמאס בך ..ואותך תסלק .. שהשקט לא ירצה בך .. שהמחשבה על המחר .. עליך תלגלג .. ו ל פ ע מ י ם שזה יותר מהחושך ...

למעלה