ולפעמים...

ולפעמים...

לפעמים כותבים לא בשביל לקבל עיצה כותבים לא בשביל לשמוע איזושהי דיעה... לפעמים זה משהו שיושב על הלב ומציק יושב ומעיק... אז כותבים כי בא לפרוק כותבים כי סתם בא לקבל חיבוק... לקבל עידוד ונחמה ואפילו מילה טובה...

ליאהה

New member
אפילו בשרב הכי כבד

ידעתי שהגשם עוד ירד ראיתי בחלון שלי ציפור אפילו במשב סופה וקור. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה. אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן פגשתי אנשים מאושרים אפילו בין שבילי עפר צרים. תמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשכבתה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים. לא פעם זה קשה ------------------------------------ מילה טובה ביצוע: יהודית רביץ מילים: יעקב גלעד לחן: יהודית רביץ

נעה שחר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ולפעמים

זו זכות, פשוט להיות במקום ובזמן הנכון להעניק חיבוק חם ואוהב ומילה טובה מכל הלב...

touti

New member
אני חושבת../images/Emo24.gif

שאם כותבים רק בשביל חיבוק, רק בשביל לפרוק בגדר תקראי ותחבקי, תקראי ותשתקי מה שנקרא בשפה אחרת מונולוג.. כדאי לציין בתחילת ההודעה או בסופה, שלא מצפים לעיצה או חוות דעת אלא רק לחיבוק והקשבה. וגם בחיים עצמם אם רוצים רק לפרוק את הלב ולא רוצים לקבל עיצה וכו', כדאי לציין בתחילת השיחה שמדובר במונולוג והוא נעשה רק על מנת לשתף.

touti יקירתי ../images/Emo24.gif

אין ספק שיש צדק בדבריך. אבל, לפעמים צריך גם להיות חכמים ולא רק צודקים. לפעמים צריך להפעיל את הלב שומע שלנו... כי לפעמים ברגע של כאב,ברגע של רצון שהלב נפתח פשוט פורקים הכל שחור ע"ג מסך... והאצבעות רצות על המקלדת תוך כדי שהדמעות נוגעות בלחיים. ופשוט שוכחים לציין את המילה הבודדת 'מונולוג' שוכחים לציין גם את ה'אני רוצה חיבוק'.... אז, לפעמים צריך גם להיות חכמים ולא רק צודקים. לפעמים צריך להפעיל את הלב שומע שלנו...

touti

New member
את צודקת

עם זאת לא זזה מעצמי. מי שרוצה שרק יקשיבו לו, שיציין את זה בתחילת השיחה . לא כולם נביאים חכמים ונבונים. אני לא. והמילה הבודדת הזו עושה את כל ההבדל.

מאז שנחרב המקדש

ניתנה נבואה לשוטים וקטנים... ולמרות שאני שוטה וקטנה לא ניתנה לי נבואה... {בכל כלל יש יוצא מהכלל...
} ו touti אל תמעיטי בערך עצמך בבקשה, את לא שוטה ולא קטנה ואולי לכן לא ניתנה לך נבואה אבל את אישה מאוד חכמה ונבונה ואני חותמת על זה בשתי ידי'י!!!

למעלה