ולפעמים

ולפעמים

בין האדרת השחורה שהלילה פורש מנצנצים אלפי הכוכבים ומאירים כנקודות קטנות של אור בין השחור... נקודה של אור...מילה טובה שנאמרה נקודה של אור...שמחה משפחתית שקרבה ובאה נקודה של אור...חיוך שהגיע נקודה של אור...כי יש אנשים טובים באמצע הדרך נקודה של אור...כי הצלחתי להגיד לאבא שבשמים מה אני מרגישה למרות שזה הי'ה כואב ולפעמים דווקא הנקודות הללו,הן שלא נותנות לנו להירדם כי...כי פשוט כיף... כיף להביט בהן...ולחייך... "אל נא תראו את הלילה כמסך שחור המאפיל על השמש,על הרקיע... הביטו וראו כי הנה הלילה הוא אדרת פלאים הזרוע באורם של רבבות כוכבים..."

ציפי81

New member
../images/Emo207.gifאני פרשתי

למקלחת... ככה אוכל ללכת לישון מיד אחרי שאעשה את הטובה ההיא לאקס... אז לילה טוב לכולכם יקירים, היה נחמד מאוד ובכיף הייתי נשארת כאן עד מחר... אבל יש גם את החיים שמחוץ למסך המחשב! שינה מתוקה לכולם!

ותשחק

New member
../images/Emo41.gifכנ"ל, לילה טוב

אין לי כוח אפילו לכתוב את שיר הפרידה של מאושרת.. דווקא מתאים לי. ומחר אנסה לקבל עידוד, על זה שאני ממש כועסת על עצמי, שנשארתי כאן עד השעה הזו, ואפילו לא עשיתי את הספונג'ה שאחרי שבת.. ולכל ידידי וידידותיי, גם אלו שאני חלוקה עליהם בדעותיי - לילה טוב ומקסים. אתם אנשים יקרים כולכם, נשמות וילדים אהובים של בורא העולם, אז אתם רק רק טובים!

סאני42

New member
לילה טוב ידידי../images/Emo199.gif

מחר יום חדש... מחר בואו נדבר על חתונות...חחח

אז

מתי את מתחתנת? תודיעי מראש כדי שנוכל להתארגן. מי מתחתן פה בפורום? מי שרוצה להשתדך שישלח מסר לסאני את דמי השידוכים אלי

סאני42

New member
חכי חכי קודם צריך לבחור

את האמא של החתן, מי אבא שלו, האחיות, הילדים, האקסית, העבודה, החברים, העבר הפלילי,הרבנית הרב הפרחים המנות האולם התזמורת, העיר, הדירה,השיר לחתונה, התסרוקת,הנעליים,הטבעת,התכשיטים וה....................................................................................................................................................... ........................................................................................ וגם ה........................................................................................... ולא לשכוח את ה.............................................. ובסוף עוד פעם נפספס משו חשוב.... אם את מתפרנסת מקבלת דמי שידוכים מנישואים שניים מהר מאד תמצאי עצמך עם קופה בתחנה מרכזית...חחח נו מה עם המסרים?

יקירה יש אורות! והרבה! אנחנו רק צריכים להסתכל

עליהם ולגלותם. ולרוב הם מתחת לאפינו ואיננו שמים לב.

למעלה