ולפעמים, אני סתם מאושר.

עמיתוש

New member
ולפעמים, אני סתם מאושר.

וכן, אני מרחיב את מה שכתבתי למטה. נמאס לי מהגיל הזה. פשוט נמאס. יש רגעים שהמחשבות שלי מגיעות למחשבות חולניות על החיים, אניואפילו לפעמים אני לא מבין את עצמי. כן, אני לא מבין את עצמי. מרגיש נורא ואף אחד לא יכול להבין אותי. לא משפחה, לא חברים ואז, אני פתאום מאושר. בלי שום סיבה, במעבר חד, ללא מחשבה, אני הופך לבנאדם שמח. עם מחשבות על העתיד, מחשבות שמחות ואופטימיות, זכרונות נעימים ופתאופ אני צוחק ומדבר עם אנשים, אבל גם אז לא מבינים למה אני כ"כ מאושר. נהנים מזה, אבל לא מבינים. למה?! למה לעזעזל המצב רוח שלי כ"כ הפכפך? אני משתגע. אני רוצה כבר להתבגר ולהתגבר על הדבר האיכסי הזה. והנה אני עצוב. והנה אני שמח. וביי.

דיתוּש

New member
מה לעשות...../images/Emo23.gif

זה הגיל הזה! ואתה יודע מה אפילו עוד יותר מעצבן? שאתה מבין שזה פשוט הגיל, ההורמונים וכל זה, ואין לך מה לעשות עם זה! אבל תמיד כשאתה בדיכאון-שים ושיר את השיר In The Pub שזו הגירסא הבריטית ל-In The Club וזה קורע מצחוק... פעם אחרי פעם אחרי פעם... מה אני אגיד לך, יום אחד באמת תתגעגע לגיל הזה שאתה לא צריך לדאוג לעבודה ולעניינים פיננסיים, לפרנס משפחה [יש זמן אבל בכ"ז] וכל הדברים האלה. אבל בינתיים, תהנה מהגיל הזה כמה שאפשר, הוא בא פעם בחיים ומביא איתו כל-כך הרבה הפתעות... לדוגמא, שהסטוציונרית כאן מאחורי המחשב נשבתה בחכתו של מישהו אחד ויחיד
ואף-פעם את תסיים הודעה ככה, זה כזה מעציב! שולחת לך
גדול בלי החיוך המעצבן שלו והפזילה [פשוט אייקון דפוק!
] והרבה הרבה אהבה שתרגיש קצת יותר טוב... ואם זה לא יעזור אז... תרגיש יותר טוב!!! *בקול שקט*-->טוב?

אה בריטיש ../images/Emo99.gif

עמיתוש, אין לי מה להוסיף על מה שג'וד(
) אמרה אני פשוט מזדהה ומבינה אותך ואין מה לעשות, עם הזמן (כמעט) הכל עובר..

דיתוּש

New member
אי-אפשר לומר...

שהבריטים הם לא הכי טובים! כמובן שרומנים והונגרים יותר
אבל אני כל-כך אוהבת שיורדים תמיד על בריטים ב"דיילי שואו". זה הדבר הכי מצחיק בעולם! חיחיחי...

דיתוּש

New member
דיילי שואו בערוץ ביפ

עם מה-שמו סטיוארט... וואי כמה שזה מצחיק!
ומה הקטע עם me don't know§ מאיפה הבאת את זה
?

פיייי, אני מרגישה זקנה ../images/Emo3.gif

באתי לכתוב לך כזה: "גם אני עברתי את זה", ואז זה היה נשמע לי משפט ממש של זקנים, אז החלטתי לוותר. מה גם שבהרבה מובנים עודני עוברת את מה שתיארת. אמנם במימדים קטנים הרבה יותר, אמנם בעוצמה פחותה, אבל עדיין. מצבי הרוח שלי נעשים הפכפכים בעיקר כשאני במחזור
ומי כמוך יודע. אז רק שולחת אליך חיבוק ענק
ומזכירה לך שזה מן טדי שכזה... :) מווווואה

אתה לא מביא לי דיאט קולה../images/Emo7.gif

אתה לא אוהב אותייייייייייייייייי *פורצת בבכי קורע לב*
אני זוכרת שסיפרת לי את זה

שלומצי

New member
אין לי מה להוסיף על שנאמר../images/Emo132.gif

ולכן שולחת רק
עננננק!

Conspiracy

New member
../images/Emo4.gif

מכירה את זה כל כך טוב.. אני חושבת שבגיל הזה, אנחנו הכי מודעים לעצמנו, וזה כל כך מבלבל אותנו.. אנחנו מקשיבים לעצמנו, וחושבים וחושבים וחושבים, ומרוב כל זה, הכל מתערבב, ולא מבינים כלום.. אבל אני חושבת שכל הבלבול הזה, וכל המחשבות המוזרות של הגיל הזה, הם דברים יפים, בצורה כלשהי, כי אני רואה המון אנשים, שבאיזשהו שלב, פשוט הפסיקו להקשיב לעצמם. יצאו לי הרבה שטויות מוזרות עכשיו. בכל אופן, אני מזדהה, ומקווה שהמצב ישתפר. שולחת לך
דובי גדול ביותר, כי מגיע לך. אוהבת

למעלה