ולפינת היצירה זוכרים את האנטרפרייז מהדיסקט, מה דעתכם על bird of pray
C Chakotay New member 14/9/03 #3 הנה כמה שלי! והראשונה שני הכוכבות ביחד בפרופיל! דרך אגב מצטער על המקלדת המלוכלכת כן אני כבר צריך לנקות אותה
הנה כמה שלי! והראשונה שני הכוכבות ביחד בפרופיל! דרך אגב מצטער על המקלדת המלוכלכת כן אני כבר צריך לנקות אותה
C Chakotay New member 14/9/03 #8 שפי שאתם רואים אינני צלם טוב במיוחד אבל היי זבל של מישהו אחד זאת אומנות של מישהו אחר לא?
ט טאשה יאר New member 15/9/03 #13 גם לי לא ממש הולך הציורים לא ממש ברורים! אפילו לא הצלחתי להבין אם הם רוצים שאתחיל עם ריבוע סימטרי או עם מעויין. ולמה אף פעם אין לי דיסקטים מיותרים כשמפרסמים בפורום פינות יצירה?!
גם לי לא ממש הולך הציורים לא ממש ברורים! אפילו לא הצלחתי להבין אם הם רוצים שאתחיל עם ריבוע סימטרי או עם מעויין. ולמה אף פעם אין לי דיסקטים מיותרים כשמפרסמים בפורום פינות יצירה?!
I itstzar New member 15/9/03 #14 אני הזהרתי שזה רק למוכשרים שביננו וכתוב מתחתת בדיוק כל שלב, וכן מתחילים עם ריבוע (שמעצם הגדרתו הוא סימטרי - גאומטריה בסיסית אנשים ) וטאשה, את מוזמנת לבוא לקחת כמה דיסקטים שאת רוצה יש לי כמה מאות מיותרים
אני הזהרתי שזה רק למוכשרים שביננו וכתוב מתחתת בדיוק כל שלב, וכן מתחילים עם ריבוע (שמעצם הגדרתו הוא סימטרי - גאומטריה בסיסית אנשים ) וטאשה, את מוזמנת לבוא לקחת כמה דיסקטים שאת רוצה יש לי כמה מאות מיותרים