ולעומתכם...

אשה

שתוחלת חייה היא פרו ורבו, היא לא פחות ולא יותר מאובייקט מיני (למטרה אולי, בעיני חלק מהציבור, נעלה יותר...
) ואף גרוע מכך - היא כלי. אינקובטור. גורם פונקציונלי לקיום העם היהודי. בגרושיה אין לה למשל אותם זכויות שיש לה כאשה, ישות ואם ש"יש לה" כל עוד היא תחת כנפי בעלה ובועלה. כשפעוטות רטצים להכין סלט אומרים להם שהרבה יותר מעניין עכשיו במחשב לא כי זה באמת ככה, אלא כי הם בחזקת הדיוטות וזו הסחה נאותה כדי למנוע בלגן מיותר במטבח ולהוציא אותם מסופקים מהתשובה, בו-זמנית. זו בדיוק התייחסות הדת לנשותיה. אף אחד לא יאמר לאישה שהיא מורחקת מארון הקודש כי היא מורחקת מהשפעה וממוקדי הכח של הקהילה. עדיף לאמר לה שהיא "נעלה" ולכן פטורה מעבודת היום-יום של הדת, כך שההדיוטה תצא משם עם חיוך על השפתיים ולא תאבק על מעמדה באותם מוקדי כח.

אמיר.

New member
צביעות קדושה.....

אישה היא אוביקט מיני בחברה החילונית. ע"ע פרסומות וסרטים. --------- אם את כל כך רוצה להדבק בארון הקודש, מה יותר פשוט מהקמת קבוצת תפילה לנשים (ויש כאלו) ??? (אם זה כל כל מוקד כח להיות חזן ובעל קורא, למה הגבאי שלנו צריך להתחנן כדי שמישהו ירד לפני התיבה ????????)

אמיר.

New member
תעלולי סטטיסטיקה...

מה את משווה לעולם הגדול ??? את באמת חושבת שאישה דתית תקבל אונס ביתר הבנה ??? הצחקתני.

.inbal

New member
אני לא צריכה שיגוננו עלי!

אני לא פרח בר, זו בדיוק הנקודה! נשים הן אובייקטי מיני בגלל שזה כמעט תפקידן היחיד בחברה החרדית. מחקרים הראו שבמדינות מתקדמות יותר, ואני מתכוונת לחילוניות יותר, שנשים עובדות בהן ושוות זכויות, למרות הלבוש "שאינו צנוע" יש פחות מקרי אונס! משום שהחברה החילונית מכבדת את האשה כאדם, לא כמכשיר. משום שהיא מלמדת אותה מגיל צעיר לעמוד על זכויותיה, כולל זכותה על גופה. משום שלנשים יש כח כלכלי, פוליטי וחברתי.

כל מלה - זהב

רק מה, כרגיל המסקנה - קצת פקקט. אם מגיע הערכה ל"מערכת ההלכתית" שקבעה את חוקיה בהתאם למציאות שהייתה אז, הרי שהמסקנה היא שצריך לשנות את המערכת עכשיו כשהמציאות השתנתה.....

אמיר.

New member
אישה עושה רצון בעלה...

מספרים על אשתו של אחד האדמו"רים שסיננה את הנכנסים אל האדמו"ר. באואליה בתלונות... בטח האדמו"ר לא רוצה בכך... אמרה : ידוע שאישה טובה עושה רצון בעלה. (עושה במובן של מעצבת ולא במובן של מצייתת)

למעלה