ולס וונצולני

yair24

Member
ולס וונצולני

שלום לכולם אני מחפש תוים של מנגינה שנקראת ולס וונצולני מנגנים את זה בגיטרה אם יש למישהו בבקשה שיצור איתי קשר דחוף תודה יאיר E-mail [email protected]

NKstuff

New member
אתה מודע לעובדה שיש כחמישה ואלסים

אם לא - אז עכשיו תדע.... לאורו לא התעצל - וכתב שרשרת שלמה.... תגיד לי איזה אתה מחפש ואני אוכל לעזור לך (מספר 2 הוא אחד מהקטעים ברסיטל שלי)

yair24

Member
אוקיי

אני מכיר את המנגינה אבל מכיון שאני לא יכול לזמזם לך אותה כאן בפורום אני אכתוב את התוים של ה5 תיבות הראשונות שלה ואשים לך אותה פה בGIF טוב רשמתי אני מקווה שזה מספיק ואתה מזהה את הולס יש לי רק את העמוד הראשון של הולס הזה זה תוים של חברה שלי שלמדה גיטרה לפני 7-8 שנים וחסר לי הדף השני תודה יאיר

אם אתה יודע במקרה

מאיזה חוברת זאת אוכל לעזור יותר. אני אחפש משהו דומה בשירים וגיטרה.

yair24

Member
טוף

אני לא יודע מאיזה חוברת זה בא כי יש לי את זה בדף אבל רשום שם עיבוד שייקה גינזבורג יש לי רק את הדף הראשון חסר לי ההמשך תודה יאיר

NKstuff

New member
חחחח זה בכלל לא מה שחשבתי - זיהיתי

הקטע הוא של באלדי אולייר ומה שרשמת (למרות שאינו מדוייק בטירוף - התיווי נוראי) הוא בכלל הקול השני.... אתה צריך את החוברת שנקראית: "באלדי אולייר - גיטרה ספרדית" אני יכול להגיד לך שהפסיקו להדפיס אותה כבר... היצירה הזו (שאני מאוד אוהב) הייתה היצירה שעזרה לי לגלות את הגבלת התיבות בגיטר פרו... אחרי שרשמתי את כולה, ועשיתי עיבוד, ושמרתי - נעלומו לי רוב התיבות!!! (נכון בעסה?) בקיצור.... אני מיד אשב להכין עיבוד חדש של זה - ואשלח לך ואני אסרוק את התוים (ברגע שהסורק ישוב לעבוד) ואשים אותם פה... חחח

yair24

Member
אני לא חושב ככה:

בקטע שיש לי יש שלוש קולות ואני יודע לנגן את שלושתם התוים שנתתי לך כאן הם הקול הראשון ואני בטוח בזה ב100% כי הקול השני זה אקורדים שזה בטוח ליווי והקול השלישי זה משהו כמו ארפג´יו כלומר אתה מנגן איזושהי מנגינה ובין כל תו של המנגינה "תקוע" התו מי גבוה שהוא המיתר החמישי וזה הולך משהו כזה: לה דו מי לה דו מי מי סול# סי מי סול# סי מי סול# רה רה דו סי לה דו מי לה דו מי מי סול (רגיל) סיb לה דו# מי רה פה לה רה פה לה לה דו מי מי סול# סי לה דו מי להההה עכשיו בין כל תו ותו אתה שם מי גבוה שזה המיתר החמישי חוץ מהקטע של הרה פה לה ששם אתה שם פה גבוה ולא מי גבוה כמו שאמרתי זה הקול השלישי תודה יאיר

NKstuff

New member
אם ככה - אני בטוח שצדקתי

אני יותר מ-מכיר את הקטע הזה אני מנגן אותו כבר יותר מחמש שנים..... (בכל מיני הרכבים שונים) ותאמין לי שהתיווי של הראשון לא נכון.... השני - הוא אכן אקורדים והשלישי - אם לא הבחנת בזה, זה באס! ברגע שאני אצליח להפעיל את הסורק אני אראה לך את המקור...

yair24

Member
אני ..

רק מנגן בגיטרה למדתי במילואים אתה צודק זה באמת בס למרות שהמי הוא גבוה אבל סבבה תשלח לי E-MAIL כשתפעיל את הסורק תודה יאיר

למעלה