לראות את המבנה המחורבן הזה שוב מי הפליץ אותו?! טוב יאללה אוספים אותי בעשרה לחמש ועוד לא התארגנתי.. יהיה פה רק אחרי שבע וחצי.. או לפני.. אוקה? תשאירו דברים טובים בפרק היומי! ביוש מאמושים! ומי שרוצה לדעת-אני משלימה עכשיו אוטומטית עם כולם יאללה סולחה!
לפי דעתי גם צריך להגיד את הדעה שלך אבל במידה.. נגיד אם משהו שם תמונה של אנהי והרבה כותבים יאאא איזה מהמת היא מושלמת שלי.. אז שאלה שלא חושבים ככה אל תכתבו דולסה יותר מושלמת... בשירשור אחר שיכתבו על דולסה אז שם תגיבו על זה..
חשבתי שאני שונאת את דולסה בגלל מה שמעריצים שלה עשו אבל היא לא אשמה והיא משחקת ממש טוב אז דולסה חמודההההההההההההההה רצחח !!!! ולימדו אותי לקח שעם אני מטורפת ומתה על אנהי אני לא צריכה לשנוא את דולסה כי הם חברות יאלהההההההההההההההההההה דולסה+אנהי+כל מעריצי דולסה+כל מעריצי אנהי =חברים לנצח
גם שלילית!.. אז אני מסכימה עם זה ורק רציתי להוסיף שאם מביעים דעה שלילית להגיד את זה במילים נורמליות.. ולא להתחיל בקללות או במילים כמו "איכס.." "בעעע" וכאלה... וגם- אם אתם רואים מישו שאומר משו שלילי על מישהו שאתם אוהבים אז לא ישר להתנפל.. כי אם זה באמת מוגזם אז אני בטוחה שגבי וברונו יהיו מספיק ערנים וישימו לב ויטפלו בו/ה בעצמם... אל תתחילו ריבים סתם!! טוב?