ולסכיום ס=ו=פ=י!!!!!!!!!

HEN0121

New member
אני צריכה קבוצת תמיכה

קיללו את אנהי,פונץ,דולסה,מאייטה,כריסטיאן,וכריס סתםםםםםםםם נראה לךךך

../images/Emo45.gif מסכימה ו...../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

יש לי פגישה בבצפר מכיתת תיאטרון
לראות את המבנה המחורבן הזה שוב מי הפליץ אותו?! טוב יאללה אוספים אותי בעשרה לחמש ועוד לא התארגנתי.. יהיה פה רק אחרי שבע וחצי.. או לפני.. אוקה? תשאירו דברים טובים בפרק היומי! ביוש מאמושים! ומי שרוצה לדעת-אני משלימה עכשיו אוטומטית עם כולם יאללה סולחה!

חניניתה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לפי דעתי גם צריך להגיד את הדעה שלך אבל במידה.. נגיד אם משהו שם תמונה של אנהי והרבה כותבים יאאא איזה מהמת היא מושלמת שלי.. אז שאלה שלא חושבים ככה אל תכתבו דולסה יותר מושלמת... בשירשור אחר שיכתבו על דולסה אז שם תגיבו על זה..

HEN0121

New member
הגעתי למסקנה בעקבות הכול

חשבתי שאני שונאת את דולסה בגלל מה שמעריצים שלה עשו אבל היא לא אשמה והיא משחקת ממש טוב אז דולסה חמודההההההההההההההה רצחח !!!! ולימדו אותי לקח שעם אני מטורפת ומתה על אנהי אני לא צריכה לשנוא את דולסה כי הם חברות יאלהההההההההההההההההההה דולסה+אנהי+כל מעריצי דולסה+כל מעריצי אנהי =חברים לנצח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאממ.. מה שאמרת שמותר להביע דעה

גם שלילית!.. אז אני מסכימה עם זה ורק רציתי להוסיף שאם מביעים דעה שלילית להגיד את זה במילים נורמליות.. ולא להתחיל בקללות או במילים כמו "איכס.." "בעעע" וכאלה... וגם- אם אתם רואים מישו שאומר משו שלילי על מישהו שאתם אוהבים אז לא ישר להתנפל.. כי אם זה באמת מוגזם אז אני בטוחה שגבי וברונו יהיו מספיק ערנים וישימו לב ויטפלו בו/ה בעצמם... אל תתחילו ריבים סתם!! טוב?

למעלה