ולסביות?

ולסביות?

יש התייחסות קצרה ללסביות ולביסקסואלים. מה אתן חושבות? באופן מאוד כללי אני חושבת שמשהו ב"רצפים" מעט משתנה, אבל זה קשור בעיקר לרגש. (או שאולי כל זה קשור למשהו שלמדתי אתמול על רצפים).

לא יודעת לגבי לסביות אבל

יותר מתמיד מתבאסת על האתר של גוגיי שנפל. או הופל ?

הסבירי את המושג "רצפים" בבקשה :)

ולי יש מעט בעיה עם מחקרים כאלה. א- בגלל שאני יודעת שה"ממצאים" הם רק ממצאים. מסקנה גורפת על הבדל בין גברים לנשים? נשים לא מחפיצות? נשים פחות מתייחסות למראה חיצוני? יש אנשים והניסיון של מדעי החברה להתקרב למדעי הטבע, אותי אישית, נתפס מגוחך. ב- המחקר הזה לא מראה דברים חדשים. לא הכרנו מחקרים שאומרים שאנחנו נמשכים לדומים לנו. אחכ אמרו שאנחנו נמשכים למי שאנחנו רוצים להיות. שוק בשר? זה לא חדש. שנים נשים הרסו ועוותו את גופן בגלל תפיסת גוף שקרית ולא מציאותית. עכשיו הצטרפו אליהן הגברים. ואנחנו בדרך הנכונה לחברה שפויה ובריאה, בגוף מאוד בריא. אז אני לא יודעת למה התכוונת ברצפים. אבל אני חושבת שאין כאן קשר לנטיה מינית. לדעתי כמובן ובלי קשר- תודה על הקישורים.

מסכימה איתך

גם כשאני קראתי את המחקר הזה, חשבתי בדיוק כמוך, יש את החיים של המחקרים, המאמרים, האקדמיה ונפלא לקרוא שם, לנתח, להבין את הבסיס, אבל מבחינתי, הבסיס האמיתי, זה השטח, זאת את, אני, שאר הא/נשים שכותבות/ים כאן וכלל הקהילה בכל רצף אפשרי. אנחנו חיים את המציאות ואף אחד לא יכול לבוא ולהגדיר לי (וגם אני לא תמיד) למי אני נמשכת ועל איזה בסיס, לעסוק בדימויי הגוף, ולבדוק אחרי איזה נשים אני מסובבת את הראש ברחוב. ברצפים התכוונתי לזה שכמו שיש את הסולם שנקודת קצה אחת שלו היא הטרוסקסואל בלעדי ונקודת הקצה השניה שלו היא הומוסקסואל בלעדי ובינהם יש כמה קטגוריות שמשלבות משיכה שאינה בלעדית עם נטייה לקצה אחד או אחר. אז אני מניחה שיש סולם וניתן למקם בו לסביות... מקווה שאני יותר ברורה. בבקשה על הקישורים וסליחה על התשובה המאוחרת, החיים שלי מתנהלים עכשיו בין רעידת אדמה לאביב שפותר הכל :)

למעלה