ולנטיים

ולנטיים

אוקי הגיע הזמן הזה בשנה שאני נורא שונאת (גם עידן) שכולם מאושרים עם לבבות ורודים בחלונות ראווה או סתם בחלונות של הנט... המון מתנות, שירים, בגדים קיצים וורודים, אז הנה הגיע הזמן שגם בפורום נציין את היום הבלע הזה. (כן אני שונאת את היום הזה יש בעיות?!) אז הנה השרשור החדש שלנו- אהבה בבאפי, תתחילו בדיבורים, רומנים, פרדות, ציטוטים, תמונות. כל היאקי שקשור לזה. אני יתחיל במשפט אחד- אני חושבת שווילו לסבית או לא, הכי חמודה בתור חננה מאוהבת בזאנדר, והם צריכים להיות יחד! (אבל גם עם טארה זה בסדר:)

גם אני שונאת../images/Emo10.gif

lonely i'm so lonely אממ ביקמינג*סניף*אני לא חושבת שאני צריכה להוסיף *סניף*

ד י י ז י

New member
משהו ששמתי לב...

כל רומן בבאפי היה שונה
ווילו ואוז - במשך העונה השניה לפחות, היה מאוד ילדותי. היא מתביישת לדבר, הוא לא מדבר, דברים כאלה.
באפי ואנג'ל - אהבה טראגית ובלתי אפשרית. כולנו יודעים את הסיפור.
זאנדר וקורדי - אהבה על גבול השנאה. גם כשהם יצאו יחד הם עדיין ירדו אחד על השני.
ווילו וזאנדר - הרומן האסור.
באפי וריילי - מערכת יחסים דיי רגילה, יחסית למערכות יחסים על פי השאול.
ג'וייס וג'יילס - סטוץ מהיר. עוד דוגמאות?

revi17

New member
המשך...

אוז וברוקה-משיכה ופיתוי טארה ווילו-לסביות גילס והחברה הבריטית שלו(ברח לי השם)-יזיזים ויש עוד...

אהם אהם

לא ילדותי! חמוד תמים ונאיבי... מה לעשות ווילו ביישנית ואוז שתקן (אבל עמוק)

טארה וווילו לסביות?

ככה זה מאופיין? מה לגבי טארה וווילו - מתוק אך בוגר? ואל.

אני לא חושבת שאפשר לקלד אהבה בעיקר

לא בבאפי, שימו לב שכל פרק קבלנו משהוא אחר מכל זוג ודמות, אני יקח דוגמא- גיילס וג'ני- בהתחלה בהתחלה בעינ היה קשר כזה של אנשים שעובדים יחס, סף שנאה אהבה, לא ממש ברור... אחר כך היתה משיכה מצד אחד, אחר כך, היה ההתבישות של גיילס להגיד לג'ני משהוא, בעוד ג'ני היתה די פלרטטנית, אחר כך הוא התבגר והציע לה לצאת, אז הם היו חמודים ותמימים כאלה, זקנים... ואז היה "תשוקה", ואחר כך סוג של מערכת יחסים מעודנת, ואז מוות... כל בערך פרק היה משהוא אחר, לדעתי אי אפשר לקטלג אהבה, לא פה ולא בשום מקום אחר, *נכתב בנימה פלצפנית אחרי יום ארוך שעוד לא נגמר*

למעלה