ולנושא אחר לגמרי....

stivenz

New member
קולרגול-

ניסיתי לשנות את שמי לשם הנ"ל... אך אבוי- לא ניתן.. מה עושים? שם משתמש חדש? סטיב

גבירותי ורבותי! הנני!

דנה במלוא הדרה , לכן גבירותי ולכם רבותי - גב´ דנה , פולניה בפוטנציה, שעוד תספר לכן ולכן רבות על שדות השטח והבוץ... שלכן ושלכם , גב´ דנה

מרוב עצבים היועצת של היועצת

תעשה לתולעת שהיועצת מגדלת עבור מכסיקו - טיפול שורש!
היועצת של היועצת - גב´ דנה הפולניה בפוטנציה , תנסה שוב

MexMex

New member
../images/Emo45.gif עכשיו עובד...

סתאם לצורך העניין, מה היתה הבעייה? מה שינית? נשיקות לתולעת אדיוס

היועצת נפעמת מהגעתה של גב´ דנה

ומאותה אגודל של מר מכסיקו! היועצת לא תסתבך בהסברים
אבל היא תנסה בכל זאת... התמונה הועברה מהמחשב האולטימטיבי מקינטוש למחשב ההמונים הנלעג- פיכסי, בעת המעבר נרשמו אותיות מג´וברשות על הקובץ. הפיכסי הגאון - לא פתח את התמונה . צעקה עליו היועצת ,ובהנף מקלדת מחקה את האותיות המג´וברשות ודנה דנה לשרותכם. היועצת רק רוצה להזכיר את ענין הסיפור לגבי דנה מאז...

../images/Emo57.gif האליף מקשה קושיות... ../images/Emo57.gif

סאלאם זריר, כנס לפולגז... מדור הדרכת רכיבה... פרק ציוד... קרא הכל היטב ותבין בדיוק מה המשמעות והחשיבות של כל פריט ופריט, על מה ניתן לוותר, מה ניתן לדחות, על מה בשום פנים ואופן, והיכן ניתן להתפשר ואיך... לא אחזור כאן על כל התורה, ילדי, רק אומר ש: 1.מגפיים, קסדה, מגיני מרפקים ובירכיים... הם הם MUST, וכל השאר לפי סדר החשיבות שמוגדר שם בפרק ובהתאם ליכולותיך הכספיות... 2.משומש הוא פיתרון דחק אפשרי כדי לקבל מיגון מינימאלי אם אין כסף. חובה לבדוק שלא מדובר בפריטים במצב בו תמצא עצמך עם משהו מפורק בעוד חודשיים. 3.בלי מיגון בסיסי אתה כלל לא עובר את סף הקבלה למבחני הכניסה לאצילות... נא תשומת ליבך, זריר... 4.כל עוד אתה לא ממוגן - אתה לא נכנס לשטח, ואני מקווה שזה ברור!!! דיונות זה פתרון לא רלוונטי לחסכון במיגון, ובין כה דיונות של ממש ידכאו אותך עם "עודף" כוחות הסוס של ה... שלך. 5. חבל שאלו שנכנסים לפולגז וקוראים את הפרק ההוא, ורואים שחור על גבי לבן את מוסר ההשכל של "למד מאציל שכבר קיבל סטירה, ותחסוך לעצמך..." - לא לומדים לקח ומכל זאת חייבים שוב ושוב לקבל סטירה בעצמם. ישראלים !!! מחכה לך למבחני הקבלה... ח.
מטיף, מטפטף, ומפטפט...

stivenz

New member
אכן אבי (הרוחני- כי המאמץ במקסיקו)

אנו ישראלים.. ומודה אני- טיפש אנוכי בקטע הזה אבל ההרגשה של להיות רכוב על ה... עם ה"עודף כוחות סוס" שלי , החופש... אח.. האויר המעושן (מוטול כמובן) בריאות... סוטול כזה לא תמצא בשום מקום אחר.. אתה לא יודע כמה פעמים הייתי בפולגז וכמה פעמים קראתי בשקיקה את פרקי הדרכת הרכיבה.. אך הממון אבי.. הממון.. שים לב שלא רכבתי עם תחתונים וגופיה- לבשתי ג´ינס(נכון, בלי מגנים) וגופיה ארוכה, מעליה חולצה עבה, ומעליהן מעיל עור אורגינל תוצרת תורכיה...(פשרה כספית..) ובכל זאת הגב שלי מלא שפשופים וחולירות למיניהם.. אכן- קסדה היתה אף כי חטפה מכה רצינית ולא נראה לי שהיא שווה משהו אחרי המכה.. ועכשיו צריך לקנות חדשה... בקשר לציוד משומש- זהו פתרון אידיאלי בשבילי כי כסף אין לי.. ואני עובד וחוסך אבל עדיין .. עסק האופנועים הוא יקר מאד בארץ... אם אקנה משומש- אז ברור שלא אקנה ציוד שמתפרק... מיגון יהיה יא חליל.. אבל אצילות אינה נרכשת בעזרת ממון.. וציוד כן.. ציוד מינימלי הינו קסדה.. אודה לך אם תשים בפני את הקשר שבין אצילות לממון... כן, זה ברור לי עכשיו ... לא יורדים לשטח בלי ציוד.. וזה כואב מתמיד... ותתפלא- הסטיב אכן נוסע בדיונות- נכון לא במהירויות תלת- ספרתיות אבל נוסע... (יודע למה? כי שיננתי את פרקי הרכיבה ב"פול גז" וברכיבה גם אם יש לך 100 כ"ס ואין לך טכניקה - לא תגיע רחוק)-->שוב- תקנני אם אני טועה.. אני , סטיב, בן (מאומץ) לMEXMEX, מודה שאכן- נכנסתי לאתר, קראתי, הפנמתי, ובכל זאת... כולנו יהודים.. ואם אנחנו לא חכמים מספיק כדי ללמוד מטעויות של אחרים אז למדים אנו מטעויותנו שלנו אנו... ובכלל , מודה אני לאבי (המקסיקני) ולאימי שהביאוני עד הלום.. תודה. סטיב סתם חביב

stivenz

New member
אתה יכול לפרשן לי?

סטיב מתרגש ולכן מבולבל.. וגם לומד בו זמנית למבחן בפיזיקה מחר..

למעלה