ולנושא אחר לגמרי....

stivenz

New member
ולנושא אחר לגמרי....

סטיב החליט אתמול (כמובן אחרי שעף מהאופנוע ועכשיו יש לו שפשופים בגב למרות שהיה עם 2 חולצות, מעיל(עור בינתיים) וג´ינס) את פרטי המקרה לא אתאר אם כי רק אומר שהמתלים הקדמיים של הטיאס (אולי רק שלי) סבלו מכשל רציני(לא יודע עוד מה...) דבר שבגלל בליטה קטנה בקרקע(קטנה באמת!!) גרם לסגירתם של הקדמיים הנ"ל ולסטופי ארוך ארוך.. שבסופו החלטתי פשוט לקפוץ מהאופנוע כי החלק האחורי התחיל לנטות הצידה ולא, משקל אחורה לא עזר , ופשוט לא היה לי איך לעצור.. בקיצור- הדבר עלה לי (יעלה לי יותר נכון) לפי מה שראיתי עד עכשיו- בכידון חדש(המקורי התעקם לגמריי בצד אחד ונהיה כמו כידון של אופנוע כביש) ובקוסמטיקה קלה למסיכה קדמית וכנף אחורית.. א-ב-ל.. לא זו הנקודה- החלטתי שאני בלי ציוד לא חוזר לשטח(ככה זה.. אחרי שכואב מבינים הכי טוב...) ובגלל שאין לי כסף(500 ש"ח בבנק זה כסף?) אני רוצה לאטלאט לקנות ציוד .. השאלה -1. עדיף לקנות הכל ביחד או שאפשר להרכיב לאטלאט סט? -2. אפשר להתחיל עם משומש (בגלל הממון??)?? -3. כמה צריכה לעלות קסדת שטח שתהיה גם טובה וגם זולה?(יש לי אחת אבל הבנתי שאחרי שהיא מקבלת מכה רצינית היא לא שווה .. נכון?) -4. ביום חמישי אני אדבר עם איתי שמילוביץ(חבר טוב...) בקשר לציוד משומש שלו- (אנחנו יש לנו אותו מבנה גוף בערך...) השאלה היא אם כדאי? -5. אם יש פה למישהו ציוד משומש למידות גוף בערך כמו של איתי שמילוביץ(מכירים לא?) או ציוד חדש אבל במחיר סביר אני אשמח לשמוע על כך... 6. ממה כדאי להתחיל? כלומר- מה לקנות קודם- צביצב, מגפיים .. מה? סטיב כואב אבל חביב
נ.ב מה ההליכים עכשיו קולרגול? עוד שאלות? מה עם היועצת וחליל וי.ע??

וכפי שהחולה סובל יצאת בזול .

העיקר יצאת בלי מכות רציניות כולך שלם ובריא שישרף האופנוע העיקר הבריאות!,כל החולה מתחיל עכשיו לאגור ציוד ראה ערך שבירת רגל והחולה למד לקח מקווה שגם אתה,וכפי שנאמר למדנו בדרך הקשה שבלי ציוד לא נוסעים
תיהיה בריא.

cyber2200

New member
אני חייב להבין משהו...

אתה הולך לרכב על TS עם ציוד מלא (יעני מגפים, מגני ברכים, חולצת רכיבה, צביצב, כפפות, קסדה טובה ומשקף)?!? הציוד הזה יעלה פי שתים מהTS... לא כדאי למכור את הTS ובכסף שתקבל + הכסף שאתה הולך להוציא על ציוד לקנות KTM או אם אתה משתמש בTS רק בשטח לא עדיף כבר לקנות YZ125?! מה שכן... אם אתה קונה ציוד מלא ורוכב ככה על הTS אז תעלה לפורום תמונה... זה חייב להיות מצחיק. הכל בהומור...

stivenz

New member
שמע חמוד...

אם אתה לא יודע הטיאס הולך להיות מן פרוייקטון כי לא שווה לי למכור אותו.. הציוד הוא בשביל ה- DR350 של החולה... שאחרי שייקנה הוסקוורנה יימכור לי את שלו במחיר מוזל... חוץ מזה חכמולוג- אופנוע זה אופנוע.. ולעוף ב70 קמ"ש מטיאס זה בדיוק אותו דבר כמו לעוף ב 70 קמ"ש מקטמ (426
) או מYZ125 אז אל תראה את חוכמתך יותר מדי.. יתקנוני האצילים אם אני טועה... סטיב ממציא דגמים לקטמ בשעות הפנאי...

MexMex

New member
אךךךך...איזו גאווה ../images/Emo13.gif

כל מילה בסלע ילדי.... MexMex

stivenz

New member
אבא, תגיד לו...../images/Emo13.gif

סטיב. לא אוהב את אלא שבאים, מזיינים ת´שכל והולכים.

stivenz

New member
חולה.. יש דברים שלא מגלים...../images/Emo8.gif

עדי זאת החברה.. שלא באה לבקר אותי בכלל...
סטיב

אותי דווקא זה לא מצחיק מוזר......

או שהחוש הומור שלך פגום או שאתה באמת מסוג האנשים שההומור שלהם מסתורי,בכל אופן ליפול גם ב 50 קמ"ש זה כואב ואם אתה צוחק על דבר כזה רואים שאתה ביכלל לא יודע על מה אתה מדבר,ולא לכל האנשים יש כסף לקנות YZ CR KX וכו´,ועוד משהו ועם הרישיון שלו מוגבל אתה תקבל לו על מה לרכב ? ,ולמה אתה לא צוחק על ילדים בני 12 שרוכבים עם PW50 בציוד מלא? מחולה שטח שלא ממש מבין מה מצחיק פה ומאנשים חסרי הומור.

ממממ....

קודם כל... צודק
70 קמ"ש על TS מהירים ממש כמו 70 קמ"ש על היאבוסה מוגדש. 1. אפשר להרכיב סט לאט לאט, רצוי לרכב עם סט מלא.
2. כן. בוודאי. 3. בין 700 לאינסוף ש"ח. (ולגבי הנוכחית...תלוי באופי המכה.) 4. פתח את הלוח כאן למעלה. תתחלי כאן, אח"כ "מוטו" ושאר הלוחות. 5. ממממ.... 6. אני הייתי מתחיל ממגפיים, אח"כ צבי-צב ומגני מרפקים וברכיים, אח"כ חולצה ומכנסיים... קסדה כמובן היא מובן מאליו. תשאר חביב.
השדון .... ™TheNightDevil

stivenz

New member
תודה!../images/Emo45.gif

"הערותך נתקבלו במערכת..." סטיב נשאר חביב!

ממממ....

קודם כל... צודק
70 קמ"ש על TS מהירים ממש כמו 70 קמ"ש על היאבוסה מוגדש. 1. אפשר להרכיב סט לאט לאט, רצוי לרכב עם סט מלא.
2. כן. בוודאי. 3. בין 700 לאינסוף ש"ח. (ולגבי הנוכחית...תלוי באופי המכה.) 4. פתח את הלוח כאן למעלה. תתחלי כאן, אח"כ "מוטו" ושאר הלוחות. 5. ממממ.... 6. אני הייתי מתחיל ממגפיים, אח"כ צבי-צב ומגני מרפקים וברכיים, אח"כ חולצה ומכנסיים... קסדה כמובן היא מובן מאליו. תשאר חביב.
השדון .... ™TheNightDevil

ולאותו נושא אחר לגמרי - סטיבנסון

סטיבנסון האציל! כן כן , היועצת משפשפת את שתי עיניה בתמהון ,פוערת את פיה גם אגב ,ככה בערך:
בנו של מכסיקו - סטיבנסון - מוכרז באופן רשמי מבחינת היועצת (והיועצת מדקדקת בדקויות)ושוב,מבחינת היועצת
כ-אציל לכל דבר וענין
אחרי שהיועצת דנה עם עצמה (ודנה עם היועצת של היועצת , שהיא דנה גם אגב - אתם עוד תכירו אותה בהקדם) לא נותר בשתיים ספק ולא הקל שבקלים- הסטיבנסון אציל! היועצת אף שוקלת (היום כבר פחות מטון) לפשפש בארגז ההפתעות שלה... ומי יודע , אולי מחכה שם פריט שטח שיוענק לסטיבנסון בהזדמנות מאת היועצת. היועצת מתמוגגת מנחת ,ולאות הערכתה את האב מר מכסיקו הנכבד , היועצת תשקה את התולעת בעוד מס(צ)קל
סלוטה!

stivenz

New member
תודה יועצת!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif

הסטיב לא מאמין למראה עיניו... הסטיב פעור פה בערך גם ככה:
, ואלמלא הכאבים שפוקדים את גבו של הסטיב הסטיב היה מקפץ ורוקד לו מאושר!!! סטיב נרגש.. ומגיש
ליועצת (
- גם) ונשיקה
אחת בלחי סטיב שואל את היועצת בראש מורכן- מהו אותו ארגז הפתעות, והאם ממנו תבוא הישועה? או אולי המשיח?(רכוב על קטמ 426
לבן) סטיב מאושר, כואב, וחביב

MexMex

New member
בנים גידלתי ורוממתי...

אציל של ממש...רק נחת אתה מביא לאבא....
אבא אפילו חושב האם למן אותך למבחנים קטנים...בעלייה ידועה...בעוד כחודש...קולרגול? יש אישור? עלה והצלח בני...כל שנשאר לך (חוץ מהמבחנים המעשיים, כאמור...) זה ללמוד לשתות טקילה/מצקל (עם או בלי תולעת...). תוכל להעזר ביועצת גם בנושא זה... אדיוס

stivenz

New member
מבחנים קטנים זה טוב..

אבל- ציוד מאין?? (אם יהיה לי משלי אז- מה טוב...) שותה הסטיב בינתיים "רק" וויסקי או רדבול עם בנזין 96.... ועם איזה אופנוע יהיו המבחנים? עם ה TS sTiVe???? לכבוד הוא לי להביא כבוד הביתה אבא.. ד"ש לאמא סטיב

MexMex

New member
אהההה..פה הקטץ´ ילדי...

המבחן הוא לא דווקא רכיבה נטו אלא מבחן למידה... הכלי? לא שלך...לא של חנן, אלא של חבר אחר... מתוח? תשאר כך עד לקבלת אישורים מקולרגול... אגב ציוד זאת לא הבעייה פה...הסברים אח"כ... אדיוס

stivenz

New member
אמר הדובן שסבלנות היא מעלתו של כל

אציל.. מי אני שאתווכח איתו? אכן... מתוח כמו קפיץ בקרבורטור עצבני... סטיב שמחכה בסבלנות עד להודעה חדשה...

נו טוב הגדשנו את הסאה יותר מידי

הדובון משתתף לצד היועצת וסומך את יד האציל הצעיר קוד קידה בני ..חרבם של האצילים ירפרפו על כתפיך החבולות ויכתירו אותך לאציל יער שרווד להלן תקרא 426 סטיבנס קולרגול

למעלה