ולמרות הכל

Johnny the Doe

New member
תהיה יותר ספציפי

ההסכם הוא לא בדיוק שני עמודים וחצי. אמרת שהם לא התחייבו לשביתת נשק. איפה הזכרתי שביתת נשק ולמה אתה מזכיר את זה?

La Gamba

New member
עד כמה שידוע לי

הרשות לא בדיוק התחייבה למשהו. רק להכרה כלשהי במדינה הישראלית (ע"פ מורי לשל"ח)

Johnny the Doe

New member
רגע, אני לא מבין משהו

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהרשות לא בדיוק התחייבה למשהו? הרי הסכם אוסלו על עשרות עמודיו מפרט את ההגבלות על הרשות וכשמו כן הוא: "הצהרת עקרונות", כלומר ישראל והרשות מצהירות על העקרונות להן הן תתחייבנה במסגרת ההסכם.

La Gamba

New member
אני לא ידוע בדיוק מה נחתם שם

ואני מבקש שתצסיבר לי, אתה מוכן?

EverMan

New member
כבר הגבתי על זה דיי פעמים 1

על הרשות להילחם בטרור. זה שעדיין היה טרור זה לא אומר שהיא לא נלחמה בו. ומספר האנשים שהיו בכלא (ואני מניח שאתה זוכר ב2001 שהם שוחררו - וזו עדות מספיקה שהם היו בכלא בשבילך?) היה גדול. הספרים היו בודדים והם מהשנים היותר אחרונות. אי אפשר לעצור מורים בודדים. הגבלת מספר השוטרים - לא. הגבלת מספר נושאי הנשק - כן. אם הם רוצים להמציא 7000000000 משרות לשוטרים - שיבושם להם. כל עוד הם לא נושאים נשק ...

Johnny the Doe

New member
אני לא מאמין! עוד פעם??

אותם בלבולי ביצים??? עוד פעם תקשקש לי שהם שוחררו ב-2001? לא מספיק שבפעם הקודמת מרטתי את השיער ובמשך שלוש הודעות ברציפות כתבתי לך שהם שוחררו ב-1995 אפילו עכשיו אתה לא זוכר שאמרתי לך את זה?? אתה יכול לשגע פילים!!! חבוב, לפי הדיווחים לכל השוטרים הפלסטינים היה נשק. אתה מנסה למצוא פה פרצות כאילו האינטרס שלך זה להגן על ערפאת. זה לא יילך. הספרים לא היו בודדים והם היו בשימוש בבתיה"ס עוד מתחילת תקופת אוסלו. שום מורים בודדים. משום מה אתה חושב שאני לא יודע אז אתה יכול לעבוד עליי.... חבוב, תעשה לי טובה, קרא את "והרשות נתונה", אתה תחסוך לי כמה התפרצויות זעם על הקיר.

EverMan

New member
לא דיברתי על הפאקינג רוצחים

מואדי סליב ! דיברתי על זה שבתחילת האינתיפאדה שוחררו טרוריסטים ומחבלים ! לפחות תבין את ההקשר שמדברים איתך ! וזה למשל דבר שאם היו מדברים עליו באי סי קיו היה נמנע ! לכם אם אתה רוצה להמשיך את זה - תעשה את זה באי סי קיו ! כי אתה רואה ? זה מה שקורה שעושים את זה בפורום ! כל פאקינג אי הבנה שלך גורמת לך להודעה של צעקות וגידופים , ואני צריך להגיב עליה. אי אפשר לעשות דיון כזה שכל מילה שנפלטת הופכת לויכוח ! וזו ההוכחה לזה ! וזה קורה איתך יותר מדי !

Johnny the Doe

New member
תגיד ל אתה מטומטם או אידיוט?

אתה ביקשת הוכחות? הבאת לך הוכחות! אתה ניסית לסתור את הדוגמה של הרוצחים מוואדי קלט ואני תיקנתי אותך בפעם האלף והראיתי שהדוגמה רלוונטית! אתה לא דיברת על כלום! אני העליתי את הדוגמה ואתה התייחסת אליה! לפחות תדע על מה מדברים! אי הבנה שלי?? אתה לא יודע לקרוא! האם אני צריך להזכיר לך שלקח לי 3 הודעות להחדיר לך לראש שהרוצחים בוואדי קלט שוחררו כמעט מיידית ולא ב-2001? סלח לי באמת שאני מתעקש שתקרא את ההודעות שלי כדי שתבין! ICQ לא יגרום לך להבין טוב יותר טקסט כתוב שחור על גבי לבן. רק אתה תגרום לעצמך להבין אותו. תתחיל לתת כבוד למתדיינים איתך וקרא את כל ההודעה לפני שאתה מגיב. אי הבנה שלי... הצחקת אותי!

EverMan

New member
הגבתי לך על זה למעלה.

ובבקשה תמתן את הכתיבה שלך. אתה רוצה להוציא עצבים ? לך לחדר כושר או לאולם ההתעמלות. אל תוציא את זה בדיון.

Johnny the Doe

New member
אני אמתן את הכתיבה שלי

ואתה תלמד לקרוא הודעה מתחילתה עד סופה לפני שאתה מגיב. אם לא תעשה זאת אני ארגיש חופשי להוציא אגרסיות בתגובות שלי אליך ולא תוכל לעשות כלום לגבי זה כל עוד אני לא מנבל את הפה.

EverMan

New member
תרגיש חופשי להוציא , אני ארגיש

חופשי לבקש שיגבילו אותך על העלבה , כולם יהנו הא ? תתפלא , החוק בתפוז לא אומר שאסור לקלל , הוא אומר שאסור לפגוע באדם אחר או לעבור על חוקי מדינת ישראל שביניהם גם יש כבוד האדם... ולכן אתה תמתן את הכתיבה שלך. ואל תשלח אותי לקרוא הודעות מההתחלה ועד הסוף , שאתה בעצמך לא קראת הודעה שלי בעמוד הזה ממש וכתבת לי הודעה שלמה עליה שלא קשורה לחלוטין בגלל שלא הבנת קישור של מילה אחת !

Johnny the Doe

New member
העלבה? אתה יודע מה מעליב?

שבאתה שולח פה, באגוצנטריות שאין לה גבול, אנשים בפורום לחפש בשבילך הוכחות ואח"כ אתה פוסל אותן על הסף בלי לחשוב פעמיים (ואתה צריך). ובשביל העלבון הזה לא צריך שום מילה גסה. סלח לי באמת שאני מצפה שתתייחס למה שאני כותב. כתבתי על הרוצחים מוואדי קלט וציפיתי שתתייחס לרוצחים מוואדי קלט. הפעם היחידה הזו שלא הבנתי מה אתה רוצה ממני לא משתווה לכל הפעמים שמרטתי שערות בגלל שאני צריך לחזור על עצמי כאילו אתה עיוור ולא רואה את מה שאני כותב לך.

EverMan

New member
בדיוק , ולא היה הרבה יותר קל

לשלוח עוד הודעה שאומרת : תקרא שוב את ההקשר , לא על זה דיברתי מאשר להיכנס לעוד ויכוח ארוך ומייגע ?! וכן , זה כן משתווה - כי גם אתה עשית זאת המון. והחוצפה שלי לשלוח אנשים להביא הוכחות ? אדם הולך וטוען משהו חסר בסיס - שיבסס את הטענה שלו ! אני לא צריך בכלל להפריח משהו שאין לו בסיס.

למעלה