ולמי ששכח

zoti

New member
כולם חושבים על בית קטן בערבה

רק שם זה היה WALNUT GROVE. יש עוד WALNUT CREEK אחת בארה"ב. פשוט אין מספיק שמות לכל הערים אז אחרי שנגמרו השמות שהאמריקאים "גנבו" מהאנגלים הם התחילו להמציא שמות.

ליאתA2

New member
עבודות יפות

לגברים שלך יש אחלה ישבן! אצל מיזוקי לעומת זאת הרגליים ארוכות מדי ביחס לגוף (לטעמי) אבל בשביל מה יש אנימציה אם לא בשביל להגשים לנו כל מיני פנטזיות...

zoti

New member
הדמויות לא אמורות להיות ריאליסטיות

לחלוטין. דווקא הרגליים הן החלק שקיבל את הציון הכי גבוה אצל מיזוקי כשהחברה ממיקרוסופט באו לבקר. הדמויות השתנו כל כך הרבה מאז שעזבתי שהן כבר מזמן לא נראות אותו הדבר. אגב, OZ הוא הדמות שאני הכי גאה בה.

anatul

New member
תודה.. אני מתאפקת לא להגיב

והגיע הזמן למחוק כאן כמה מתחזים! איפה המנהלות?

ליאתA2

New member
Zoti, העם איתך ../images/Emo13.gif אבל תתאפק

הכתבה על הטרולים מצויינת, זו פעם ראשונה שאני קוראת אותה.

Zoti - גם אני איתך, וגם אני מתאפק

בעזרת האדיבה של מנהלת הפורום נצליח לסלק מכאן את כל המבקרים המזדמנים ונשאיר אותו רק למשתתפים הקבועים.

zoti

New member
מטרולית אחת נפטרנו

אני מניח שלך פשוט ישעמם פה עוד כמה ימים ואתה תלך לבד.

על איזה טרולית אתה מדבר?

לא ייאמן. פשוט לא ייאמן! כרגע קיבלתי מסר מהחבר של כולם שבו הוא הודיע לי שעדי מנהלת הפורום חסמה אותו. אם זה נכון, זוהי הוכחה ניצחת לנכונות טענותיו שמנסים להשתיק פה את המזרחיים, או את הדעות האותנטיות שלהם שאינן תולדה של שטיפת המוח של הממסד האשכנזי בישראל. התופעה הזאת של אשכנזים שמרגישים מאויימים ממזרחיים יותר אינטליגנטיים מהם, אינה תופעה חדשה, אבל היא מפתיעה אותי כל פעם מחדש. ממה יש לכם לפחד? לא יותר פשוט לעשות אותו אחד משלכם?

iditbs

New member
תירגע!

ה"חבר" הפר את כללי הפורום בזה שהזכיר שמות מלאים. (מה שנקרא בז'רגון האנטרנטי "OUTING"). לא ראיתי שסתמו לו שום דבר עד לאותו רגע.

הזכיר שמות מלאים???

לא שמתי לב לשום הודעות שבהן הוא הזכיר שמות מלאים (שמות של מי?). אבל כן שמתי לב שהוא לא נגרר לניבולי פה ואלימות מילולית בעוד האחרים כן. לא ראיתי אף הודעה שלו שהיתה בעלת אופי מאיים או מקלל וכו'. יכול להיות שמנהלת הפורום כאן נוקטת כאן במדיניות של איפה ואיפה? למען האמת לא ידעתי עד עכשיו מה זה OUTING (תודה שהסבת את תשומת לבי לכלל הזה, אם כי לא היה עולה בדעתי להזכיר שמות). יכול להיות שגם החבר של כולם לא ידע. אני אישית חושב שהבחור שנון מאוד והוא יחסר לפורום הזה. לא יכלה המנהלת להסתפק במחיקת ההודעות המפרות ולשלוח לו אזהרה? או שהיא פשוט חיכתה למעידה שלו כדי להיפטר ממנו (עייני ערך "אינטליגנציה מזרחית מאיימת").

zoti

New member
אולי המנהלות יאצילו סמכויות באופן

זמני כדי שנוכל לטפל בג'יפה שהצטברה כאן.

המנהלות כאן אבל

עקב חוסר זמן לא מסוגלות לקרוא כל הודעה בכל שרשור ושרשור ולכן, אם יש בעיות אנא שלחו מסר או אימייל ויטופל מייד
חלקכם כבר עשו את זה אבל למי שלא יודע, אל תחכו שנשים לב כי אנחנו מרפרפות כרגע ולא קוראות כל הודעה, אז אם יש בעיות אנא ידעו אותנו.

zoti

New member
ותודה שהעפת את ההודעות של הקנאית

אבל דווקא התחיל להיות מעניין אתמול.

az ma

New member
אז לפחות משהו שעובד...

איזה עשר אותיות בתוכן... אם הבנתי...

למעלה