ולמי שלא יודע....

MiToOsH

New member
ולמי שלא יודע....

היום יום הולדת לניר דוידוביץ´... (נתי, איך לא ציינת את זה?) קצת עצוב לשמוח על היום הולדת שלו בזמנים קשים כמו עכשיו, אבל אפשר לדחות את השמחה בכמה ימים.. מיתו´ש!

teen17

New member
מזל טוב לניר אולי במקרה יש לך את

המספר פלאפון או טלפון של ניר דוידוביץ שנוכל להתקשר ולברך אותו יומולדת שמח????

נתי (בת)

New member
אם יש לי ?

אם היה לי הוא היה בטוח מחליף מספר אחרי כל ההטרדות שהייתי עושה לו !!! מה שכן יש לי את הפלאפון של בניון ואפילו דיברתי איתו כמה פעמים !!!
בכל אופן אני עפתי לי לראות ... תמונה של ניר חדשה שלי !!!!!
צ´או חברה נתי

MiToOsH

New member
חח אני בטוחה.. ד"א...

אני בטוחה שהייתי מציקה וכמה שיותר :) תגידו -> זה נכון שאוואט עבר למכבי ת"א ?

נתי (בת)

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

אוואט לא עבר למכבי ת"א !!! איזו שמועה מטומטמת !!!! דרך אגב מיתו´ש לא אמרת כלום על ברכת המימולטת שלי לניר .... נתי

teen17

New member
וואלה?

תעשי לי טובה ותשלחי לי בתפוז מסרים את הטלפון של בניון בבקשה......תודה. ודרך אגב איך השגת את המספר שלו? וכשהוא ענה לך מה אמרת לו בכלל ועל מה דיברת איתו?

נתי (בת)

New member
teen17

לחברה שלי יש חברה בחיפה והיא הביאה לך וחברה שלי הביאה לי וככה קיבלתי את ה -
שלו !!! התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני מעריצה שלו ושאני חולה עליו מאוד מאוד ואז הוא כנראה קצת התבייש אז הוא אמר לי תודה ואמר שאני מאוד נחמדה !!! ואז הוא שאל איך קוראים לי אז אמרתי לו נתי אז הוא אמר לי : " נתי את נורא חמודה תודה רבה שהתקשרת אבל יש לי אימון אני חייב לזוז " אז אמרתי לו אין בעיה ואימון קל ומהנה !!! וככה הסתיימה לה שיחת חיי !!! עכשיו אני מחכה למספר של המלך שלי ואני מסודרת לכל החיים !!!
לילה טוב לכם !!! אני עפתי לראות בטי המכוערת ... נתי

MiToOsH

New member
קרצ קטנה :) (על המשקל המוומוו קטנה)

נכון שנחמד לדבר עם אנשים שמעריצים אותם והכל... אבל לדעתי זה סתם התעלקות להתקשר אליהם... מסכנים...! קצת רחמנות! לכי אחרי משחק לשער שהם יוצאים ממנו ותדברי איתם אז.. (אם רק הייתי מקבלת שקל על כל פעם שעשיתי את זה...) מיתווווווו´ש :) ! נגד קרצים..

נתי (בת)

New member
מיתו´ש

הסיבה שלא ציינתי את יום הולדתו של המלך שלי היא מכיוון שאתמול לא הייתי 3 שניות בבית .... אי לכך בהתאם לזאת אני יחגוג לו היום !!! אז ..... היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת למלך שלי !
חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת למלך שלי !
|פרח
HAPPY BIRTHDAY TO NIR HAPPY BIRTHDAY TO NIR HAPPY BIRTHDAY DEAR NIR HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!
הופ הופ טרללה גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה
אהובי, רק רציתי לאחל לך יום הולדת שמח {
} ושפע ברכות ואיחולים !!! שה -
{כוכבים} ישמרו עלייך ויאירו את דרכך !!! אז כל מה שנותר לי לאחל לך זה :
ושאני
{אוהבת} אותך כי אתה הכי יפה בעולם !!! ולכבוד יום הולדתך קניתי לך המון :
שולחתך לך
ענקית !!!! ו ...
גדול !!!! אוהבת : נתי

מזל טוב לניר!!

מאחל לך שתחלים מהר מהפציעה ותחזור למכבי ולנבחרת!! דרך אגב, בן כמה הוא? איש

נתי (בת)