ולמי שחיפש אתגרים..

עוף כנף

New member
ולמי שחיפש אתגרים..

לא חידה, אלא רק להוכיח לכולנו איך המוח והעין מתעתעים בנו...

עוף גם את?

מה לא ישנים בבית הזה?

עוף כנף

New member
איזה לילה? עוד מעט../images/Emo42.gif

כולם היו עסוקים פה כל היום... מישהו צריך לשמור על הגחלת בלילה...

מה שנכון ,נכון ../images/Emo24.gif

אבל אני כבר מתה מעייפות אחרי יום עמוס שניה לפני שהולכת לישון ,כמה משפטים נחמדים שקיבלתי במייל: אלוהים נתן לגברים זין ומוח, אבל לא מספיק דם כדי להשתמש בשניהם בו זמנית. (רובין וויליאמס). הבעיה של ההומוסקסואלים היא שמה שהם הכי רוצים זה "גבר אמיתי" ואיזה גבר אמיתי שוכב עם גברים? (קוונטין קריספ). גברים מעדיפים נשים צעירות, הסיפורים שלהן קצרים יותר. גבר יכול לנהל שניים, מקסימום שלושה רומנים מחוץ לנישואין, אבל זה המקסימום, אחרי שלושה זו בגידה. (איב מונטאן). אני זוכר את הפעם הראשונה שעשיתי סקס, הקבלה עוד אצלי (גראוצ´ו מארקס). לילה טוב אני כבר

../images/Emo24.gif|חחחחחחחמשהו את../images/Emo140.gif

ושיהיה לך בוקר נפלא ומה שכתבת כל כך יפה ואני מתפוצצת מצחוק ויש יותר טוב מצחוק ועוד על הבוקר (יותר טוב מסקס) אחלה תמשיכי ככה ואני ......חיבוק|

עוף כנף

New member
../images/Emo6.gif ואפילו,- מאד

אז, בוקר טוב ניצת, בוקר טוב מוצאת, ובוקר טוב ל כ ל מי שהתעורר בפתיחת שבוע חדש. מוכנים לעבוד/ה? (אני בעבודה ולבי בסופשבוע...)

להוריד בגדים? על הבוקר עופי?

למה למה את מתעללת בנזירות לא יפה אחותי סתםםםםם שיהיה לך אחלה בוקר אני יוצאת להביא פלאפון ועוד סידורים בדרך
ותודה שאת שוטפת לי את העיניים על הבוקר

עוף כנף

New member
אופס...

I did it again אני... לא חשבתי...אני... אז, ספור קטן במקום על משהו שקרה ביום שישי: &&& התירוץ של המאה &&& גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. "אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ .וו חדשה", חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: "מה לעזאזל אני עושה פה ??!!"" אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה-13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם,- אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.." "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר...

עופי נו נחשי מה הכי אהבתי?????

את הגברברים איך שהם גדלים נשמה למה את ככה עושה לי ממש שטפת לי את העיניים מתוקה תודה

למעלה