ולמה לא?

טל קארי

New member
לא בהכרח

לא בהכרח אני לא יכולה להשבר... יש רגעי משבר, אבל זה משפט החיזוק ברגעים האלה..

AS00AS

New member
אני אוסיף עוד 2 משפטים בנוסף לחתימה

"הדברים אינם קשים ולכן אין אנו מעיזים אלא מפני שאין אנו מעיזים הדברים קשים" ->אם אתה באמת רוצה משהו אתה תצליח, וראיתי את זה הרבה פעמים בעיקר בצבא אצל חיילים שלי ברגע שהם החליטו שהם מסוגלים הם הגיעו לרמות גבהות מאוד "שים לב לאויביך - הם הראשונים שמגלים את חולשותיך" ->האויבים שלך הופכים אותך לחזק יותר, חכם יותר וטוב יותר,

אצלי זה בדיוק המשפט שבחתימה

אמנם שמעתי אותו רק לאחרונה, אבל הוא מתאים לי מאוד לחיים שאני מנהלת בשנה-שנה וחצי האחרונות : יותר מדי זמן נתתי לאנשים אחרים להכתיב לי מי אני ומה אני, להוריד לי את הביטחון ולפגוע בי. אחרי שאותם אנשים יצאו מחיי, ונותרנו רק עם אנשים טובים, אני אדם אחר. ולהלן - המשפט.

גילושיט

New member
גדול... גנבתי

בכיף

לא אני המצאתי, ומשפט כזה כדאי להפיץ כדי שמי שעוד נמצא במצב שבו אחרים משפיעים על הדרך בה הוא תופס את עצמו יתפכח ויבין שהחיים יפים
.

ebi83

New member
המשפט בחתימה..

האמת, הוא עלה לי בפרץ של גאונות והוא אקטואלי תמיד בערך. להיות פתוח לחוויות שעוברים, לאנשים שסביבך ובעיקר לעצמך...

malaki

New member
משפט לחיים

"אם אתה מסוגל לחלום, אתה מסוגל לבצע" - וולט דיסני תאמרו את זה לעצמכם כל בוקר וככה תצליחו להגשים כל חלום. תאמינו לי זה עובד מניסיון ... דוגמאות? חלמתי להיות עצמאי בתחום הקולנוע - פתחתי עסק מצליח להפקות סרטים חלמתי לעבוד עם כוכבת הוליוודית - עבדתי חלמתי להתגייס ליחידה מובחרת של דובר צה"ל - התגייסתי אני יכול להמשיך...

קובסטר1

New member
אוקיי

האמת שמשפט שלי ו: לאבנים ורובים יש כוח זמני - אך למילה כוח נצחי אני חושב שזה נכון מכיוון שאתה אומנם יכול לעשות טרור,אתה יכול להרביץ,אפילו להרוג אנשים,אבל בסופו של דבר שלטונות נגמרים,משטרים נופלים ומה שנשאר זה רק זיכרון העבר, לעומת זאת יצירה טובה יכולה להשאר למשך מאות ואם לא גם אלפי שנים - ולכן זו גם דרכי לחיים - מעדיף את המילים מאשר את הכוח הפיזי

אוקי, אני אנסה גם

לא מופיע לי בחתימה, אבל החתימה שלי, היו בה הרבה דברים והרבה ציטוטים במשך השנים: יש לי משפט בחתימה במייל: "תיהיה טוב, יהיה טוב " - אני אדם אופטימי. והיו לי בחתימה בתפוז כל מיני ציטוטים, במיוחד מהשירים של הביטלס: All you need is love , ודברים כאלו
. אין צורך להסביר. יש עוד ציטוט משיר שנזכרתי בו (קראתי אותו בחתימה של מישהי אחרת): "ופשוטים הדברים ומותר בם לגעת, ומותר, ומותר לאהוב"
- משפט פשוט, ומאוד אופטימי. :)...

irreplacable

New member
משפט נכון.

אהבתי. יש לי משפט משלי: "אם תהיה אדם טוב יותר אולי לא תשנה את העולם אבל תשנה משהו!" לפעמים מעשה של יחיד לא משנה את הרע שיש בכללי אבל למעשה טוב תמיד יש השפעה כלשהי! למשל אני הרבה פעמים רואה מעשה טוב של אנשים וזה גורם לשינוי קטן וחיובי אצלי.. לפעמים אני מכירה אנשים טובים בדרך והם ממש גורמים לי להיות בנאדם טוב יותר. עוד משפט (לא שלי) שמלווה אותי תמיד וכתוב אצלי בכל מקום אפשרי הוא: "גם זה יעבור" כי למרות שזה נשמע קיטשי- בסוף כל ירידה מחכה עלייה, וזה תמיד נכון. וכרגע אני מחכה לעלייה שלי

למעלה