ולמה לא?

ולמה לא?

בואו ננסה את הדבר הבא- כל משתמש יפרסם הודעה עם משפט לחיים וינסה להסביר למה הוא רואה את זה כך. :) "התהילה והכבוד לא שייכים לאלה שתמיד ניצחו , הם שייכים לאלה שתמיד קמו אחרי שנפלו" אנחנו לפחות לרובנו קורה איזה משהו שנוטה לשנות את המצב שהיינו רגילים אליו, אני מאמין במשפט הזה ובכוונה שלו, שצריך להמשיך ולנסות להתקדם למרות הדברים שעברנו כל-אחד במה שהוא עבר ובזמן שלו. (eylonmaayan אותו משתמש רק חשבון אחר) נ.ב כל משפט שנפרסם אם נוכל ננסה לרשום את המחבר שלו למען הזכויות. שיהיה לכם ערב טוב.

יש לי כמה, אבל העיקרי הוא:

"המקום היחיד שבו הצלחה באה לפני עבודה הוא המילון" למה? כי אני באמת לא מבינה את אלה שחושבים שהכל בא בקלות. רק למעטים זה בא ככה, וגם כן בע"מ. אופטימיות זה דבר חשוב אבל לא בהגזמה. ואני לא רואה בעין חיובית אנשים שרוכבים על הצלחות של אחרים בלי שהם עשו כלום.

האופטימיות זה דבר חשוב אבל כשאני מתכוון

לאופטימיות אני לא מתכוון לאלו שלא רואים את המציאות, אני מתכוון לאלו שנפלו ולא הצליחו אבל היו אופטימיים להאמין בעצמם שיבוא היום והם כן יצליחו להשיג את מה שהם רוצים.

בארבאבא

New member
יש לי כמה,העיקריים הם:

"חיה ותן לחיות"-אין צורך לפרש את זה במיוחד.מאמינה שככה אנו צריכים לחיות, העולם היה נראה הרבה יותר יפה אם כולנו היינו חיים על-פיו. "carpe diem"-משפט בלטינית שאומר "נצלי את היום".אני מאמינה שהחיים שלנו עלולים להיות כל כך לא צפויים, ולפעמים אנו מתעסקים בדברים הטפלים שבהם.אנחנו צריכים לחיות כאילו כל יום,הוא מתנה.ולצערי,ככל שאנו מתבגרים, ככה אנו גם פחות עובדים לפי זה. "אם אתה מסוגל לחלום,אתה מסוגל גם לבצע",ציטוט של וולט דיסני. השאיפות והחלומות שלנו,הם אלו שמדרבנים אותנו לעשות משהו.וככל שאנחנו שואפים יותר ו"מפנטזים" יותר, אנחנו גם רוצים לעשות יותר,ויכולים לעשות יותר.מחשבה יוצרת מציאות.

אם מחשבה יוצרת מציאות הייתה משפט נכון .. אני הייתי זוכה בלוטו בכל שבוע ..

Cade Foster

New member
מלבד אלה שבחתימה שלי

עוד ציטוט אחד מאישה מאוד חכמה ששמה שמור במערכת: "ככל שאוחזים חזק יותר, כך הקורבן רוצה להשתחרר מהר יותר" מוקדש לכל הטיפוסים הקנאים/קנאיות למיניהם

משפטים משירים שאני מתחברת אליהם

ונותנים לי את ההרגשה שהם נכתבו עלי... "איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים"- בימים שאני מבואסת...זה מתוך שיר של אביב גפן שנקרא לילות לבנים... המשפט בחתימה שלי מתוך שיר של מירי מסיקה... "דברי עכשיו ילדה אני שומעת כל העולם מקשיב למלמולך" -מתוך שיר לשירה מילים יהונתן גפן ומבצעת את השיר הזה מירי מסיקה... מאוד משפיע עלי השורה הזאת בעיקר כי אני עובדת עם ילדים... יש עוד המון!

טל קארי

New member
משהו מהראש...

טוב כל אלו שאין בהם טיפת רוחניות לא יתחברו......- "ה' לעולם לא יעמיד את האדם במצבים שהוא לא יכול לעמוד בהם" הכוונה היא בעצם שבכל מצב בחיים אנחנו יכולים לעמוד, ולהתמודד. אם הוא שם למעלה העמיד אותנו במצב הזה,אני מאמינה שיש סיבה לזה שאני נמצאת במצב הזה, והוא קרה כדי שאתמודד איתו, וסימן שאני יכולה. אפשר להשליך את זה על כל דבר בחיים.

למעלה