ולמה הגננת מתחפשת???

הילור

New member
ולמה הגננת מתחפשת???

אני רוצה לבוא מחופשת לגן,חשבתי על גמד אולי ולחלק מתנות קטנות שאני אעשה או משהו כזה,אולי יש לכם עוד רעיונות למה הגננת יכולה להתחפש?

DIEL

New member
אולי לאחד הדמויות שמופיעות בספרים

שהילדים מכירים? המחשבה היא לדמות שהם היו רוצים לפגוש במציאות או דמות מספר שמקבלת חיים דרכך זה פתאום לפגוש את שילגיה בעצמה, או את פו הדוב, או לקבל עצה מסבא ג'פטו מה שזה לא יהיה גננת מתחפשת זה נהדר.

ימימה

New member
בני כמה הילדים בגן שלך?

כי כידוע יש ילדים שתחפושות מפחידות אותם. גיסתי סיפרה שלפני שנה הגננת בגן של ביתה הגיעה מחופשת לליצן, עם איפור והכל , והבת שלה, בת 4+ אז, היתה *מבועתת* כל היום מהליצן שהתחזה לגננת. הבעיה היתה שהגננת לא היתה רגישה בכלל לבעיה, ולא שמה לב בכלל מה זה עשה לילדה ההיא, ואולי גם לאחרים. אז תחפושת זה נהדר, רק לא להגזים עם זה

kokopeli1

New member
מסכימה עם כל מילה

ביתי, בת ארבע ושמונה חודשים, מאוד מאוד פוחדת מליצנים בפרט, ומאנשים מחופשים בכלל. היא בעצמה כבר הכריזה שהיא לא רוצה להתאפר כי, לטענתה, היא תפחיד את הילדים בגן. תחפושת של גננת משהו שהוא לא שיגרתי, אבל פשוט. לדעתי, גם בלי איפור. את יכולה להשתמש באביזרים כמו כתר, ערכה של אוזניים + זנב של חיה, כובע מיוחד... אבל לא יותר מזה. כמו שימימה כתבה - תהיי מודעת ורגישה לתופעה. חג שמח

מזכיר לי נשכחות../images/Emo152.gif

אמא שלי עבדה כעוזרת בגן פרטי קטן, שכנה שלנו עם חצר. מן משפחתון מורחב כזה. בפורים אמא שלי וה"גננת" התחפשו לרגע ודודלי. ומוסיפה הרהור- מעניין איך הייתי מבקרת את הגן הזה לו פעל היום...

עתליה100

New member
אפשר לבת הוואי

תחפושת מאוד פשוטה להכנה. אפשר לקנות בחנות חצאית מחוטי רפיה, או להכין מניירות קרפ צבעוניים. חולצה צבעונית, שרשרת פרחים לצוואר, ידיים ושיער ואפשר גם פיאה שחורה ארוכה... הסרט לילו וסטיץ מאוד מוכר לילדים והדמות גם. אפשר להתחפש לצועניה - חצאית שחורה רחבה, חולצה לבנה, תוציאי את כל השרשראות והצמידים, עגילים וכו'. שפתון אדום חזק, וחיוך רחב..

קורל5

New member
אני כבר 10 שנים מתחפשת לליצן../images/Emo151.gif

אני מאוד אוהבת את התחפושת הזאת והילדים מאוד אוהבים את התחפושת אני מפעילה את הילדים עם מצנח ומנהרה ושירים ועושה איתם עדלוידע ותצוגת תחפושות ליצן עושה שמח ולכן אני מאוד אוהבת את התחפושת ובסוף היום אני עושה איתם שערות סבתא(סוכר על מקל) חג פורים שמח

למעלה