ולכולנו...

פראזניק

New member
ולכולנו...

לא יודע כמה שעות אחרי ההודעה הקודמת שלי, שוב, לכולנו שבוע טוב. שבוע שקט ששששששששששששששששש... בלי צרות, רק שמחות שיהיו בו. אכי"ר.

פראזניק

New member
ולהיכן ברחו החברים?

ההוא מהאידיש, ההוא עם הציציות. ועוד כמה, לאן הם ברחו?

כנראה עסוקים:))))

הם יחזרו בקרוב:)) שבוע טוב ר´ פראזניק לך ולכולם

אני כאן ../images/Emo62.gif

פשוט אין לי מה להגיד... אני מאוד נהנה לקרוא את ג´ק והחברים ולשמוע את הניגונים, אבל לפעמים אין לי פשוט מה להוסיף לדיון. שבוע טוב לכולנו.

פראזניק

New member
אז תעשה מה שאני עושה:))

כותב בלי קשר, רק כדי שידעו שאני כאן. "אתה מקשקש, משמע אתה קיים"...

פראזניק

New member
ראית איש?

רק צועקים להם - הם באים. מהיום נצעק לכם כל בוקר... ואיפה החבר´ה שיעלו ניגונים ויגרמו לנו שמחה? אה? :))))))))

ראיתי פראזניק:))))

אתה יודע...לפני כשעה בערך חזרתי מהופעה בעכו,בדרך בטנדר של התזמורת,פתאום נזכרתי בפורום שלנו,נזכרתי ביום שבו הוא נפתח,נזכרתי בשמחה העצומה שאפפה אותי ברגע שהנהלת תפוז אישרה את הפורום הזה,סך הכול מדובר בחיים וירטואליים,אבל לי זה גורם המון שמחה,אמנם הפורום הוא לא במקום הראשון בתפוז בהודעות וכמות משתתפים
אבל,מבחינת איכות משתתפים ויחודיות אני בטוח שאנחנו בין הראשונים
ידעתי שזה יהיה קצת קשה אבל לא ויתרתי כי אני חושב שאסור לנו לוותר אני חושב שגם לנו מגיע להתפרמם בנושא שאהוב עלינו כל כך. אני חייב תודה גדולה ליעקב שעוזר לי המון מאחורי הקלעים,לאידישיסט לאתאיסט עם ציציות למגי מנהלת פורום נוסטלגיה שפירסמה את הפורום אצלה ולכל אחד ואחת מחברי וחברות הפורום שעושים את הפורום הזה ליחודי ומעניין וגורמים לכך שפשוט תענוג להכנס לכאן
עד כאן ההשתפכות
לילה טוב לכולם:))))

נ.תהילה

New member
גם אני פה ../images/Emo171.gif

אני מקפידה לההיכנס כמעט כל יום ולקרוא את כתביכם, ובעיקר לשמוע ניגונים ושירים מקסימים. רק שיש קצת לחץ עם סוף הבגרויות, אבל עברנו את פרעה, לא? ואני מזכירה ליידישסיט את השירים של חוה אלברשטיין שרציתי אז... תודה מראש ו... שבוע טוב לכולם! תהילה

כן, נזכרתי

כרגע אני לא על המחשב הנייח שלי ולכן אין לי נגישות, אבל בעתיד אקיים את הבטחתי. [תזכירי לי מדי פעם]

למעלה