ולי אמרו...

ולי אמרו...

פעם היה שרשור על דברים שאנשים אומרים ללא טקט בהריון, ואני רוצה לשתף במה שאנשים אמרו לי מאז שהגור נולד... * בחוץ שרב אבל הילד בוכה - "אולי קר לו?" * "לא ידעתי שיכול לצאת לך כזה ילד חמוד" * באוטובוס - אולי הוא רעב -למה את לא מאכילה אותו? * בתור בסופר - הוא כזה קטן למה לא השארת אותו בבית בטח לכם יש גם - אז שתפו...

אמיתמי

New member
לך יצא ילד חמוד? ../images/Emo2.gif מדהים!

לי אמרו: היא נחנקת במנשא! למה היא לא מחייכת? מה, היא לא אוהבת כורדים?
היא בבית איתך, אוי ואבוי, היא תהיה מפונקת. ואיזה ילד יפה, מגונדר, למה אמא הלבישה לך בגדים ורודים? אה, זה בת?

גם לי במנשא

כל פעם מעירים: הוא נחנק הוא לא מוחזק טוב הוא רפוי מדי הוא קשור מדי וכו וכו'

אמיתמי

New member
האף שלה. זה ממך?

והיא לא דומה לך בכלל והיא קופי שלךקשוחה כמו אבא שלה חייכנית כמו אמא שלה איזה אשכנזית! יו פרסית קטנה ומשהו שדווקא אהבתי, זאת תעשה לכם צרות...

../images/Emo2.gifאני בשוק על היציאה על הורוד.....

עלאק "אה זה בת?"חחחחחחחחחחחחח אני בשוק............................

חוגי1

New member
לי אמרה אשה ביציאה הראשונה שלי

מהבית: אוי איזו ילדה חמודה, רואים שכבד לך במנשא, את צריכה עגלה, אוי פתוח לך התיק ו.................גנבה לי את הארנק.

shapir1

New member
ולי לגבי המנשא אמרו:

"צריך להיזהר עם זה, הרגליים שלהם נעשים כחולים!" כן, כן, לא התבלבלתי ואני מצטטת במדויק: רגליים "כחולים" ולא "כחולות".

מגניב ../images/Emo6.gif

ואני הלכתי לקנות קרם הגנה ליאיר והרוקחת החמודה החליטה שאני לא צריכה לקנות , כששאלתי למה היא אמרה לי שאני לא צריכה להוציא את יאיר מהבית ( הוא בן תשעה חודשים). הערות בקשר לבגדים יש תמיד , אני יכולה להיות באותו יום בכמה מקומות ולשמוע אלף דעות: 1."את לא נורמאלית קר הוא לא לבוש" 2." את לא נורמאלית טיגנת את הילד , תפשיטי אותו" 3. שימי לו כובע 4. תורידי לו את הכובע וכו' וכו' וכו' ההערה הפופלרית אצלנו ( כ"כ פופלרית שאם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שאמרו לי אותה ביל גייטס היה בסכנת הדחה): " וואו איזה בלונדיני , מאיפה זה" (אנחנו תימנים)

mevav1

New member
אוי ויי.....לי אומרים אחרי שרואים

את הקטנה שלי שהיא כחולת עיניים שהיא לא דומה לי..אז אני שואלת.."למה לא דומה לי..?אני כהה?אני מקורזלת שיער ושחורת שיער?"... ויש כאלה שאומרים לי שהיא דומה לי שטנץ,אז אני עונה להם ש"תודה"...אבל הרבה יותר יפה".....
כלומר,הם מתים לומר איך אני מכוערת והיא יפה והיא דומה לי(ככה אני קוראת את המחשבות שלהם)
וכשהיא הייתה עליי במנשא טובי הלב דאגו שהיא לא תיפול לי חלילה או שהיא לא תחנק. הכי הרגיז אות זה היה לפני כמה חודשים ועברתי ברוב חוצפתי במדרכה צרה שמצד אחד יש עץ וכמעט אי אפשר ללכת משם מבלי להתקע במשהו ואיפה שהתחנה יש מקום צר לאדם אחד או לעגלה גם זה בקושי..אז היו כמה אנשים שעמדו במדרכה וכשביקשתי שיתנו לי מקום לעבור,ענו לי..."למה את עוברת מפה???????..את רואה שאין מקום".... אז מהעצבים עניתי לה "למה את עומדת פה?את רואה שאין מקום בשבילך...".. ולאחרת באותה הזמן אמרתי שרואים שאין לך לב והלכתי
וישנם עוד המון דברים שלא זוכרת כעת.

לי היה באוטובוס

עליתי עם עגלה ולצערי זה לא היה אוטובוס לנכים, ככה שחסמתי את המעבר, היה המון מקום לשבת, גם לפני וגם אחרי, מישהו שעלה ורצה דווקא לעבור שאל מאיפה יש לי חוצפה לנסוע עם עגלה באוטובוס.

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gifלי על המנשא, עוד בקדנצייה של

כרמל, אמרו לי: "מה את יהודייה
אז למה את קושרת את הילד כמו הערבים
"

mevav1

New member
איזו מירב,אני??../images/Emo8.gif

חחחח..אולי יש פה עוד שלא שמתי לב????

mevav1

New member
../images/Emo3.gifאז אם ככה..תשנסי מותניים ותתחילי

לענות כשצריך
האמת שפעם,כשבכורתי רק נולדה,די התביישתי לענות,אבל עם עוד ילד ועוד תגובות,את מפתחת עור של פיל ולשון בלי עצם(כמעט)

ואצלי כששומעים שאבא שלה ברזילאי

שואלים...אז איך זה שהיא כל כך לבנה?
אנשים בטוחים שבברזיל יש רק שחומי עור

למעלה