ולידציה בוינדוס

etgarsh

New member
ולידציה בוינדוס

אני מניח שזה בטח נשאל כאן פשוט לא מצאתי את זה... איזה פעולות אני צריך לבצע כדי לבטל את הולידציה של הוינדוס (יש לי עותק חוקי פשוט אני משתמש בהתקנה של רשת...)

marvin2

New member
לא חושב שיש דרך חוקית

לרשיות של תאגידים / עיסקיים האקטיבזיה מבוטלת.

שקד אנ

New member
יש דרך...

מסתבר שמיקרוסופט הוציעה סוג של CRACK למערכת שלה!! כן אני יודע שזה נשמע מוזר אבל תראו ותהנו הכלי אזה נותן לך לשנות KEY של הWINDOWS XP ולא! דורש לאחר מכן אקטיבציה או כל דבר אחר מול אתר מיקרוסופט ואף נותן מראה שהWINDOWS חוקי!!! זה אומר שאתה יכול להתשמש באותו KEY לכל המחשבים! ו\או לתת לכל אחד את הKEY החוקי שלו!!! מדהים בכלל שמיקרוסופט הוציאה דבר כזה כל מה שצריך לעשות זה לרשום סקריפט autoit יהיה כלי מתאים תהנו

ניסיתי

קיבלתי את הכלי הזה ממיקרוסופט כי בארגון שאני עובד בו, הרשיונות OEM וכולם הותקנו עם אותו גוסט
. הכלי לא עבד ונתן הודעה שלא ניתן לשנות את הקבצים הדרושים. התשובה של מיקרוסופט היתה "אז תתקין ווינדוס מחדש ותן את המספר האמיתי לכל מחשב". יש פתרון אחר, שעובד, אבל הוא לא ממש לפורום הזה. בוא רק נגיד שגוגל יהיה מאוד שמח לעזור.

marvin2

New member
הכלי מאפשר לך לעשוות לשנות את

הסיראל, זה הכל. במידה ואתה מכניס סיראל מסוים שלא דורש ולידזציה, אז זה באמת לא ידרוש. בנוסף זה כמובן לא הופך את הוינדוז לחוקי. וינדוז חוקי זה וינדוז ששילמת עליו...

למעלה