ולהלן התוצאות

ג ל נ ט י

New member
ולהלן התוצאות

ראשית, אני חייב לומר שהאופרציה לא ממש קלה, אני מקווה שבהמשך זה יקח הרבה פחות זמן. שנית, אני חייב להבהיר באופן ברור וחלק: אם ניקדתי לא נכון אזי יבוצעו תיקונים על פי איך שהיתי צריך לנקד, וזה לא משנה אם התוצאות פורסמו (זה ענין שבתקנון). שלישית, ענין הויכוח שהיה לי עם עמיר ועם מי שהיה שם, היה לא לענין, היות והדבר נסגר בישיבות הקדם. העיקרון שתיארתי מדבר על סטרט גייט שנמדד כמרחק מהפילון הראשון (x-3קמ) כפי שנוהגים בעולם, וגם אצל המצנחים. זה הרבה יותר נוח כשעושים GOTO לפילון הראשון ויודעים בדיוק מתי נמדד הזמן. אגב חגי, לפי שיטה זו התוכנה סירבה לנקד אותך (ונתנה 0) מאחר ולא הקלטת את ההמראה (אני לא יודע כיצד מטפלים ב ERROR כזה, וכיצד לנקד) אבל בכל מקרה ניקדתי לפי השיטה שזימברתם לי את המוח עליה (סטרט כרדיוס מנק ההמראה) ופה התוכנה לא עשתה בעיה. רביעית, ריבוי המתחרים שלא היגיע לגול גרע מהניקוד של המנצח (שהיה צריך להיות בסביבית ה 500). ניקוד / לוגים / ופרטים נוספים בקובץ המצורף. היתי כותב דף אינטרנט מגניב, אבל אין לי זמן כרגע (אולי בהמשך). אגב, ליגה הבאה אני בא אבל לא אוסף לוגים (חייב להתחפף למחויבות אחרת בטבעון, אז תתחילו לחפש מחליפים). טלח...

ג ל נ ט י

New member
ועוד משהו

לא ברור לי איך מחלצים את ה די ולידיטי (אשמח אם מישהו יעזור), אז תתחילו לחשוב על פתרונות יותר פשוטים למקרים שעוד יקרו...

ג ל נ ט י

New member
האם אתם מתכוונים להמרת הדוח ל JPEG

יש לי תוכנה שממירה הדפסה ל JPEG, יש טריק נוסף ?

ג ל נ ט י

New member
דף 2 מכיל די ולידיטי

יש לנסות להבין כיצד נהיה נקבע כיום נמוך כדי להבין יותר טוב את הנוסחה

ג ל נ ט י

New member
די ולידיטי מוך בשל מספר מרכיבים

- מספר האנשים שלא היגיע לגול. - אורך הטסק לא היה יותר מ 35 קמ (למרות שהתאמצתם לא הצלחתם), נראה לי גם שהטסק נמדד מהנקודה בה יש START GATE ואז כל שכן לא עמדנו ב 35 קמ. לתשומת ליבכם לליגות הבאות (יש להכין סימולציות מתאימות).

חגי זיו

New member
נראה לי שהדיי ולידיטי הוא המכפלה

של כל הC שפרסמת ואפילו רשום לך - 0.351 ...אז מה השאלה בכלל?

חגי זיו

New member
ומשה - אתה לא הבנת את נושא הסטארט

ומשום מה אתה מתעקש...כמו בדברים אחרים... לא להקשיב! הסטארט יכול להיות או מההמראה או מנקודה ליד ההמראה או כרדיוס מהפילון הראשון.... וכך נהוג בעולם, לא המצאנו שום דבר חדש.

ג ל נ ט י

New member
אין לי כח להתווכח !

יש לך יותר נסיון ממני (לפחות כמתחרה בעולם) אבל זה לא נותן לך שום יתרון תיאורטי וטוב תעשה אם תקשיב. מתחרה שממריא לא יכול לדעת שהוא מפעיל סטרט גיט אלא אם הוא עושה GOTO לנקודת ההמראה (ורואה שהמרחק עולה על 3 ק"מ). בכל מקרה, זה שהוא עבר 3 קמ, לא אומר לו כלום, כי יכול להיות שהוא בכיוון ההפוך... לעומת זאת, נהוג לעשות GOTO לפילון הראשון וברגע שהמרחק מתקצר ב 3 ק"מ אזי הוא יכול לדעת בוודאות (מבלי לשנות יעד ב GPS שהוא בכיוון, שהוא הפעיל סטארט, ושהוא לא צריך לתפעל את ה GPS כי הוא יצא מהרדיוס של עמדת ההמראה). אילן עצמו אמר לי שזה מה שעשו להם בתחרויות באוסטרליה, אז ראבאק, אל תהיה קשה... כך אני הולך לנקד בליגה הבאה (חוץ מזה שזה מה שמצוין בתקנון) ואם זה לא מוצא חן בעינך אתה מתבקש לאסוף לוגים מאנשים ולנקד בעצמך (זה דווקא יוריד ממני את המחויבות שממילא אין לי זמן וסבלנות אליה).

חגי זיו

New member
בואטרליה גם טסים בצד ההפוך של

הטרמיקה. בארופה נהוג אחרת! חוץ מזה מי עושה גוטו ? תטוס על נקודת ההמראה ותפעיל את הנתיב רק אחרי שיצאת, מה הבעייה?

חגי זיו

New member
משהוא מאד לא הגיוני בתוצאות

נניח שהייתי נוחת מטר מהגול ...ולנסי תבדוק את הסימולציה הזאת - זה ממש מעניין נראה לי שהתוצאות יהיו שונות

נכון זאת הנוסחה.

לו נחתת קצר במטר כולם היו מקבלים יותר ניקוד !!! ככה זה שיש יום גרוע והמרחק הממוצע למתחרה נמוך. אם אתה יודע שכולם עשו מרחק גדול ולא הגיעו לגול עדיף להגיע לגול, אם אתה אתה יודע שכולם עשו מרחק קצר עדיף לנחות מבלי להגיע לגול (אבל קרוב ככל האפשר כמובן). זה הרעיון המסתתר מאחורי DV, הוא לא נותן לאיש בודד בגול ניקוד נוסף על המאמץ וההשג, להפך הנוסחה מנסה לגרום לך להבין שהגעתך לגול היא עניין של מזל ועל כן תקבל ניקוד מופחת על יתרת המרחק ותוצאת הזמן. בקיצור הרעיון הוא שהנוסחה לא אוהבת את גורם המזל ומעדיפה לעשות ממוצע של כל הטייסים. זאת גם הסיבה שלא כדאי להגיע לגול במהירות שיא כי אז יורד הניקוד (תלוי בפרמטרים שהוכנסו לנוסחה).

למעלה