ולהלן הקישור

natyh

New member
ולהלן הקישור

שלום לכולם שמי נתי רוכב חד אופן מספר שנים : התחלתי במקרה ולאחר פציעה לפני שנה שמנעה ממני לעשות דברים אחרים החלטתי להיכנס חזק לתחום . ולעניין עצמו בבור בבארי בתחרות הדואל הסללום שתתקיים בשבת הקרובה :ראו באתר שוונג נבנה מסלול מיוחד לרוכבי טריאל : רכיבת אופניים על גלגל אחורי בלבד . ואני אגיע עם שני חדי אופן להנאת הקהל. כולם מוזמנים ורצוי עם האופניים (חד כמובן ) והגאגלינג . להתראות נתי

נתי אל תשכח לאסוף אותי בשבת

רוכבי חד אופן מוזמנים, אני יודע על כמה מהדרום אז יאללה נראה מה הסיפור שלכם

natyh

New member
אין סיכוי אמיר

אמיר אין סיכוי שאשכח במיוחד אחרי החוויה המדהימה היום בספורטק בהארצליה פרטים בקרוב . ולכל החברים מי צריך טרמפ לבארי ??? בהצלחה לכולם נתי

חד אופן בדואל בארי

ביום שבת נערכה תחרות אופניים בקיבוץ בארי נתי ואני הלכנו לשם לעשות מייצג חד אופן בכדי לקדם את התחום בארץ הגענו וישר ביקשו ממנו לעשות את הדואל (דואל זה מסלול אופנים עם קפיצות פניות חדות ועוד מכשולים למינהם וכול זה בשטח עפר אורך המסלול קלומטר בערך) ללא חימום בעוד אנו מנסים לקלוט מה מחקה לנו בהמשך אנו צועדים במעלה המסלול ובקריזה מודיעים שאנחנו עומדים לרכב את המסלול, והקהל מביט בנו במבטים מוזרים חצי מחויכים חצי משתהים כשטיפסנו בסולם שמוביל לרמפת הזינוק חשבתי לעצמי מה אני נורמלי אני עם חד אופן כביש לא שטח (הצמיג +המושב) וגם לא עשיתי חימום חוץ מלמטוח את הידים ברכב, אבל זה היה מאוחר מדי . אני מוצא את עצמי על קו הזינוק כל הקהל צופה ירידה גדולה לפני מצד שמאל שלי נתי מתכונן לזינוק אז אמרתי שטויות עושים את זה.קטן עלי. בהזנקה טסתי על החד אופן בירידה חתכתי את הפניה הראשונה את השניה והמשכתי לרכב במהירות האפשרית כשאני חושב שנתי עומד לעקוף אותי כל רגע. הגעתי לקפיצה הראשונה ואז נתקלתי בבעיה בגלל שהצמיג הוא צמיג כביש לא היתה לי אחיזה בקצה העליה אז אני המשכתי קדימה והחד אופן החליק ונסע אחורה . קמתי לקחתי את החד אופן והמשכתי לדהור קדימה נתקלתי באותה בעיה גם בהמשך הצמיג פשוט סרב להאחז באפר ,אז דילגתי על כמה מכשולים מסובכים ברגל אבל לפי חוקי הדואל זה מותר .עד כמה שאני זוכר לא הצלחתי לעבור שלושה מכשולים אבל בעזרת צמיג שטח טוב היתי עובר אותם בקלות. סימתי את המסלול לקול עידוד הקהל ללא נשימה אבל מאושר מסתבר שאני רוכב החד אופן הראשון שהצליח לסים מסלול דואל בארץ מגניב לא. בגדול לא היה קל אחר כך רכבתי על מסלול ה"טרייל" להנאת הקהל וקפצתי מכשולים בגובה של 70 סמ בערך פלוס מעבר בין מכשולים על קרש ברוחב 20 סמ בגובה של 1.5-2 מטר בערך לא מדדתי בנוסף גם עשינו דואן היל ועוד שטויות לסיכום היה כיף פגשנו אנשים מענינים את חברה שלי לשעבר עוד רוכב חד אופן צעיר בשם נטע מסקנות בפעם הבאה לבוא עם חד אופן שטח ולא חד אופן אולמות/כביש ולא לשבור את כל הפדלים שלי בקפיצות תמונות בהמשך

למעלה