ולהלן, הסיכום!

La Vicomtesse

New member
ולהלן, הסיכום!../images/Emo54.gif

יצור מוזר משהו נכנס וניסה לשחד אותנו בסיכות ריקמן.....הזוי למדי... ושוב נפתח לו דיון עצבני על "איפה אפשר לקנות\להוריד\להקליט\להחליף\למצוא בכל דרך אפשרית\ למכור את הסבתא כדי להשיג סרטים של הריקמן....מנהלתנו היקרה מיצתה את כל התשובות בהודעה אחת...אתן מוזמנות להחכים....(ד"א הילולה- "אוהב אותך בטירוף", או "הצ'לו") אבל יותר מכל השטויות, מה שהכי מעניין אותי אישית הוא מפגש הפורום שהולך ומסתמן לו באופק!!!! נטע מוכנה להקריב את היתה הקט לטובת מפגש מלבב. הכולל סקס סמים ואלן ריקמן....כנראה ב6.8 אז כולם- לשריין את התאריך! עדי פתחה בשירשור סנייפ....יאמי....אני גם רוצה! נראה לי שכולנו מוכנות לקבל ריתוק מסנייפ אי שם במחשכי המרתף... Snape is my master! בנוסף,אלינה המליצה לנו על אתר מעולה להורדות מהסוג האהוב...לרובנו הוא היה מוכר, אבל עדיין, תמיד נחמד לראות את התגובות המופתעות של אלו מבינינו שהאתר חדש להן...והרי הוא לפניכן! ועכשיו לכמה דברים פחות משמחים.... מה נראה לכם בראד-פיט
בשביל מה אנחנו כאן תגידו? בשביל הכיף? ברור שכן! אבל באמת?!?! רק מהמחשבה על להשוות בין קיטש אמריקאי לאיכות המהפנטת של יקירנו הבריטי עברו בי צמרמורות....תתביישו לכן עוכרות ישראל! אני מאוכזבת קשותתתת! ובנות המאפייה מה נראה לכן שאתן באות ככה לת"א, ולא סתם, כל כך קרוב אליי הבייתה, ולא אומרות כלום?!?! אתן עוד תשלמו על זה! וזהו בננות, אין לי עוד כוחות...שיהיה לכן שבוע מופלא!

DARK ANGEL14

New member
אוי איזה שבוע../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

דווקא הצעת הסיכות המגונה הייתה נחמדה
זה היה יכול להיות מצחיק... כן...אומנם המפגש עוד רחוק אבל בקרוב מאד אנחנו נצטרך לסגור את הפרטים...שזה לא יהיה ברגע האחרון
סנייפי יאמי
!!! ומאיה,אל תדאגי פעם הבאה שנהיה בסביבתך נדאג להודיעך

Silly LoveSong

New member
אהמ אהמ....

אם מישהי אפילו העלתה בדעתה שמה שאמרתי על בראט פיט הוא נכון אז.. תתביישו לכן!!
מה שנאמר היה בהומור הזייתי בלבד, שנבע מ-30 שעות ללא שינה. רק שתדעו, אני שונאת/מתעבת/מרגישה חילחול/התגעלות כשאני רואה סרטים עם שחקנים אמריקנים צעירים. גם כן - הם חושבים את עצמם לאיזה סמל סקס יוניברסלי, כשהאמת היא שהם בכלל לא יפים ולא יודעים לשחק.
בראד פיט סקסי? חח בדיחה טובה. רק להיסתכל על הפנים שלו ונגמר כל החשק.
אני מעריכה שחקנים גדולים שמשחקים כי הם באמת אוהבים את זה. נחמד כמובן שפה ושם הם מופיעים בלי חולצה
אבל הם לא עושים את זה כדי להיות סמל סקס עולמי וכדי לכבוש/לשעבר/להפנט מיליוני נשים בעולם (אלן עושה את זה שלא במודע אבל זה כבר משהו אחר..
). היופי האמיתי הוא בפנימיות ובכשרון. ולא בשרירים, בגוף ובפנים. מסכימו איתי שיש עוד עשרות אלפי גברים בעולם שהרבה יותר יפים וסקסיים מבראד פיט, בן אפלק, מאט דיימון ובלה בלה בלה, אבל משום מה אני לא נמשכת לאף אחד מהם. רק הגברים המיוחדים באמת מצליחים לשבות את ליבי הקט...

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תעשי לי ילד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כל כך צודקקקקקתתתת..*סוגדת לך*

inbal145

New member
אני אגיב רק על דבר אחד../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

בראד פיט כבר בן 40

Silly LoveSong

New member
בהחלט

ובגלל זה הוא צריך עכשיו לעבור לגישה יותר בוגרת, להשלים עם גילו ולהפסיק לשחק אותה נחשק וסמל סקס. אה כן, ולהתחיל להישתתף בסרטים רציניים.

מלאכית16

New member
רוב הגברים לא מתבגרים...../images/Emo110.gif|קר|

ככה זה... הנשים מתבגרות...הגברים מתבגרים ברוורס (נהיים צעירים וטיפשים יותר מיום ליום
) אבל יש כאלו שמצליחים להתגבר על ההפיכה לילדותי יותר..אבל הם מעטים...

love potion

New member
../images/Emo127.gif ולהתחיל להיראות טוב

אני לא אבקש ממנו להתאמץ וגם לשחק טוב

מלאכית16

New member
יש לזה *עוד* שם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

גרררר...שייסגרו על שם אחדדד..זה כל כל מרגיז לזכור את כל השמות.. אני אוהבת את השם "עד שהחיים יפרידו בינינו" הוא כל כך יפה..ועמוק...
ועצוב... סנייפ איז דפנטלי מיי מאסטרררר...הצטרפו עכשיו לאגודת "גם אני רוצה ריתוק מהמאסטר
"
תודה על האתתתתתר
הוא מקסססים.... טפוי בארד פיט.
אחלה סיכוםםםםם
|ילד|

DARK ANGEL14

New member
אמממ../images/Emo15.gif../images/Emo70.gif

*מצטרפת לאגודת גם אני רוצה ריתוק מהמאסטר,פושן מאסטר*

inbal145

New member
אהמ. <בהשראת השיחה עם../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מאיה באייסיקקה>
אחלה סיכום
"עד שהמוות יפריד בינינו" זה השם הכי יפה לדעתי
אבל אני תמיד ממשיכה לקרוא לסרט הזה TMD
אז וואטאבר... סנייפ איז דפנטלי מיי מאסטר
(שימו לב, סנייפ
לא אלן
) הו, מפגש פורום
אצל נטע בבית
צריך להיות אצל עדי
אהמ. ענבל עוכרת ישראל
אני שונאת את בראד פיט המלוקק
אבל הוא כן חתיך וכן שחקן מוכשר
ואל תגיבו לי על זה
ואני צריכה להזכיר לך מאיה, שבחופש הגדול הקודם לא הכרנו אותך בכלל

DARK ANGEL14

New member
אמממ...../images/Emo15.gif

"עד שהמוות יפריד ביננו" בהחלט השם הכי יאפה
אבל בעיני ענבל ובעיני השם תמיד יהיה TMD למה
ככה

מלאכית16

New member
"עד *שהחיים* יפרידו בינינו"|תמנוון|

יש הבדל ע-נ-ק בין השניים... זה בעצם בגלל שברגע שהיא בחרה בחיים היא נפרדה מבעלה סופית...ולכן "עד שהחיים יפרידו בינינו"... גאון מי שכתב את הסרט הזהההה..

מלאכית16

New member
הסרט הזה גם..../images/Emo110.gif|קר|

היה הדבר שעזר לי לבחור שם לפאנפיק הגדול שכתבתי בזמנו..הסרט הזה נתן לי מלאאא השראה... קראתי לו בסוף "החיים שלאחר המוות"... אחחחח...הלוואי והיה לי כוח לסיים אותו

inbal145

New member
חיים... מוות...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אנא עארף
תאשימי את עדי

DARK ANGEL14

New member
מישו מאשים אותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

במה חטאתי
כולה החלפתי בין חיים למוות

Silly LoveSong

New member
נצל"ש - היום בעשה 15:30 אחרה"צ

בערוץ 2, תשודר התוכנית "סינמה ניו". גולת הכותרת - מאחורי הקלעים של "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן". מקווה שיראו הרבה את אלן...

3נטוש

New member
יאיי סיכום שבועי נהדר!

ואו היה לנו הרבה דברים השבוע... כן אני ממש מחכה לראות את כולכן זה כול כך מרגש... *מזילה דמעה..* ועכשיו בראד פיט הוא מכוער מטומטם שאין לן עתיד... לעומת זאת אלן חתיך שרמנטי סקסי ומהמם שיש לו עבר עתיד וכמובן הווה איתי... אני מודה לאלוהים שהכול בסדר עם הבדיקות (הנוראות שעברתי)שלי ושיהיה לכולן שבוע מדהים!... תשרשרו בשירשור הסרטים!... ת

למעלה