ולדי מה זה פסיכומטרי "סביר" ?
ו ולדי New member 5/3/02 #2 פסיכומטרי סביר פסיכומטרי סביר הוא כזה שאיתו תוכל להתקבל לחוג שאתה רוצה. As simple as that!!!
ו ולדי New member 5/3/02 #4 תלוי למה... לפיזיקה מספיק 600, אבל לרפואה - בלי 650 אפילו לא יסתכלו עליך, אלא יזרקו את המועמדות שלך לפח.
תלוי למה... לפיזיקה מספיק 600, אבל לרפואה - בלי 650 אפילו לא יסתכלו עליך, אלא יזרקו את המועמדות שלך לפח.
G galga New member 5/3/02 #5 הממ.. אבל זה לא רק הסכם באופן כללי? לי למשל יש חרא ציונים, אבל פסיכומטרי ממש גבוה. ההפך לא יתכן?
ו ולדי New member 5/3/02 #6 לא לא, כי כשאתה נרשם לעתודה, הציונים שלך וממוצע הבגרויות לא מעניינים אף אחד. הם יתחילו לעניין את האוניברסיטה (ואותה בלבד) כשתהיה בידיה תעודת הבגרות שלך.
לא לא, כי כשאתה נרשם לעתודה, הציונים שלך וממוצע הבגרויות לא מעניינים אף אחד. הם יתחילו לעניין את האוניברסיטה (ואותה בלבד) כשתהיה בידיה תעודת הבגרות שלך.