ולגיוון

White Dragon

New member
ולגיוון

שלא יחשבו שאנחנו דנים בנושאים ברומו של עולם כל הזמן כמו הזמן וישראל... גנוב היישר מפורום ישראלים באירופה - מה יש לך במקרר??? שלי: הרבה ירקות וקצת פחות פירות, מיץ עגבניות (בשביל בלאדי מרי ו-וירג'ן מרי), טופו במרינדה של טנדורי, קטשופ וחרדל, סודה (בשביל הבת זוג), חלב סויה, סלב סויה בטעם פירות יער, חומוס, גבינה צהובה מגוררת, ביצי חופש (בשביל הבת זוג), לחם פרוס, נקניקיות צמחוניות, המבורגר עדשים, מלפפונים חמוצים ישראליים, שאריות מהעוגת יומולדת, לימון סחוט, שאריות מהקארי של שלשום, שאריות מטורטליני עם ריקוטה ותרד מאתמול, בסיס לפיצה ומלא צנצנות קטנטת מלאות ב: צ'ילי, שום כתוש, טפנדה זיתים שחורים, טפנדה עגבניות מיובשות, פסטו, וג'ימייט, טבסקו - והרשימה לא נגמרת!!! (רק הלכנו לקניות שלשום אז המצב מקסימלי
) ובשביל הישראלית הקטנה שחיה בי (ובבת זוג) בפריזר יש פיתות, בארון יש זעתר שאמאבא שולחים לי כל כמה חודשים, פפריקה ושמן זית לניגוב עם החומוס ומיץ הלימון.

odedee

New member
וואלה!

זה באמת נושא נחמד. בואו נראה מה יש אצלנו... סלמון מעושן, חומוס, חומוס עם חצילים, סלט צזיקי, פילדלפיה רזה ביצים, זיתים, פטריות, עלי גפן ממולאים, בשר סרטנים (יש פה שימורים כאלה, משהו נהדר) ופסטה טריה. דובדבנים, שזיפים, תותים, עגבניות וחצי אבטיח שכבר צריך לזרוק. חלב נטול שומן, טבסקו, רוטב תאילנדי חריף-מתוק, ג'ינג'ר טרי, חמאה, צלפים, סויה, עגבניות מיובשות, קטשופ. וגם לימונדה, דיאט קולה, קיאנטי ושוקולד. בפריזר יש שמרים יבשים, בייגלים, וודקה, כל מיני אוכל סיני ויפני שמוכן אחרי שתי דקות במיקרו, וכמובן גלידה. הרבה גלידה. פיתות דווקא אין כי אנחנו לא משתגעים על הגירסה המקומית, ובכל מקרה רוב הלחם שאנחנו אוכלים הוא תוצרת בית (שלי).

Joni M

New member
איזה קטע!!! ../images/Emo15.gif

בדיוק אתמול ניקיתי את המקרר וזרקתי כמעט הכל, כי כל פעם שפתחנו אותו הכלב התעלף מענן הצחנה שיצא ממנו...
(היי אנחנו סטודנטים) אז כרגע יש לנו ice coffee שהכנתי מהרבה סוכר וקפה נמס עלית, שוקולד מריר שהשותף הביא מהארץ, ביצים, חמאה, whole wheat english muffins, שלושה קיווי וסלסה חריפה. אבל אל דאגה! היום היה היום האחרון לסמסטר וממחר חוזרים לבשל בבית, לפחות עד סוף החופש...

itay82

New member
לי יש מקרר קטן

אי אפשר להכניס מקרר גדול לדירה של 14 מטרים רבועים. אבל נכנסים אליו לא מעט דברים: יש בו בירות שהבאתי מהולנד מיונז חרדל (שני סוגים) מלפפונים חמוצים פולניים טרמה גבינות: קונקיוט (cancouillote), מוצרלה, pont l'eveque, מונסטר, קבקו (גבינת עיזים) ועוד גבינה בסקית מוזרה. נקניק יבש סבויסקה (נקניק פחות יבש) 6 ביצים 2 קישואים 3 חצילים ממרח כפרי (terrine de campagne - למי שמכיר) רטטוי שהכנתי אתמול קרם פרש חלב ריבת hjortron (אל תשאלו אותי איך קוראים לזה בעברית, אין לי שמץ של מושג) ובפריזר, העוד יותר קטן יש: שום מוקפא ופטרוזיליה מוקפאת תרד קוקטייל פירות ים קפואים כדורי בשר שהבאתי מסטוקהולם בפעם האחרונה

ro99

New member
My fridge: a snapshot

My god! There's enough in there to feed the whole lot of you... Fridge: Mineral water (still and fizzy), 4 cans of Grolsch beer, an out of date anti-tetanus booster that I forgot all about (I very cleverly intervened in a fight between my dog and another dog - my dog tried to bite the other dog just as my hand was in the way...), curry paste (for lazy days when I can't be arsed to make it from scratch), Rouille (spicy mayonnaise), Acidopholus capsules (for healthy digestion - you need it if you're going to eat all this...), salami, Irish smoked salmon, tapenade (sun-dried tomatoes, olives, pine kernels and anchovies), coke (for visitors - ugh!), passata, olives, Spanish champagne, creamed coconut (block), Parmesan (block), feta, mayonnaise, sweet chilli sauce, recurrent jelly, oyster sauce, Kikkoman soya sauce, home made roasted peppers marinated in olive oil chili and garlic, home made oven dried tomatoes marinated in olive oil, apples, potatoes (some cooked, some not), butter, breadcrumbs (not as in fridge dirt but in a container...), hot pepper sauce, Thai fish sauce, Worcester sauce, eggs, brie, Dutch cheese (unlike what you can get outside Holland, this one is not made of rubber and plastic!), mustard (grain and smooth), chilli garlic sauce, yogurt, coffee milk (for my partner who is Dutch and therefore can't help it), semi-skimmed milk, fruit juice, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Kecap Manis (Indonesian sweet soya sauce), lemons, onions, garlic, ginger, half a cauliflower, carrots, limes, lemon grass. Freezer: Soda bread, peas, bread, fish (for the dog - yeah, I'm a Yiddische Mamma and my dog does not eat tinned shit!), homemade chicken stock, homemade lamb curry, sesame bagel, filo pastry, spring roll pastry. And that's it...​

ro99

New member
I forgot to mention

I have just found a hidden jar of (Macedonian) Tehina (just in case you were worried that I would starve to death...).​

Yaniv-DC

New member
אצלי בוושינגטון כרגע אין כלום...

השארתי דירה ריקה לשבועיים, אז זרקתי הכל... ושון אחראי על הקניות, אז אם תרשו לי, אני אספר לכם בעוד שבוע וחצי מה יש... במקרר כאן, אצל אמא, יש ה-מ-ו-ן דברים שהיא הכינה לי, אבל הכי כיף - יש מרק יוגורט. כמה חבל שאין רוויון בארה"ב...

למעלה