ולבקשתו

ולבקשתו

של ר´ פראזניק שלנו אני אספר קצת על התכנית ששודרה ברדיו 10 :))) בתכנית התארחו בין השאר חיליק פרנק ומוסה (משה) ברלין שהוא למעשה "מורו ורבו" של יחיאל פרנק לעניני כליזמר:))) היה שם גם אקורדיוניסט (וואלה כמה זמן לקח לי לאיית את המילה
) אינני זוכר את שמו שהוא מלווה את ר´ גרשון קלצקין קלרניטן ירושלמי שאני דווקא נורא אוהב אותו העלו גם קטעים שלו בתכנית של מוזיקת כליזמרים רומנית,חלק מנהיגונים לא הכרתי,חלק כן,העלו גם קטעים של דייב טראס שאותם דווקא כן הכרתי. עולה לי רעיון להתקשר אל מוסא ברלין ולהזמין אותו לכאן (במידה ויש לו אינטרנט) אם אתם מעונינים רק תגידו:))))

זיסער

New member
יווווווו, איזה רעיון נפלא!!! :)))

ר ו צ י ם ועוד איך... יש לי תמונה מאומן של חיליק ביחד עם מוסא... אם הוא יהיה פה, אני אעלה ת´תמונה :)))

../images/Emo24.gif זה מזכיר לי את החתונה שליל

ניגנו בה : מוסא ברלין - קלרינט לייבל´ה ריגלר - אורגן רומן קונסמן - חליל צד והיה גם כינור - נדמה לי שקוראים לו גרגורי לב . ארבעה אלה הם לדעתי האישית והבלתי קובעת - מעמודי התווך של הכלייזמר הישראלי העממי . את הניגונים של רומן קונסמן אני אוהב מזמן , הוא עשה כברת דרך ארוכה מהשנים ה"ישנות" שבהן הוא ניגן לצידו של אריק איינשטיין וזמרי ארץ-ישראל האחרים . כיום הוא יהודי חרדי תושב בני ברק . לפני החתונה באתי במיוחד לביתו על מנת שנכין ביחד תווי נגינה של ... שירים .. בשפת הלאדינו !!! שהם די אהובים עליי . זה היה מעניין מאוד לשמוע הרכב פותח של נגני כלייזמרים מנגנים רומנסות בלאדינו . סליחה , נסחפתי קצת עם חוויות אישיות
קוצור , לשאלותך ר´ מרד´כי : 1. רדיו עשר משדר בתדר 106.7 FM . 2. את הטלפון של מוסא ברליו אתה יכול השיג מרומן קונסמן . אני לא חושב שיש עוד מישהו בבני ברק שנקרא בשם הזה

תודה אריאל ../images/Emo24.gif

אני בלי נדר אתקשר ואשיג אותו:)))) אין כל ספק שהתזמורת בחתונתך הייתה מצויינת! אני רוצה לאחל לך אושר ועושר ושתזכה תמיד לרוות נחת ממשפחתך:))))

למעלה